67

Mimi

преди 8 години

Аз не виждам никаква заплаха за гейовете. Всички в парламента са ОК. А БХК да осъдят себе си за антибългарски дела, които вършат. Смешници! Ще ядат сопата някой ден!

66

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е как биха реагирали от бхк ако мигрантите се оплачат от този гей парад? Както направиха мигрантите в Германия. Искаха отмяната на октобер фест, защото прекаленото разголване на жените убиждало ислямската им култура. Най вероятно веднага ще обърнат палачинката и ще са против гей паради

65

Стоян

преди 8 години

Моралната деградация се разпространява като зараза сред младите и ни връща във времената на пълна деморализация и извращения които са описани в Библията сред ханаанските народи които са били изтребени от Бог заради тези извращения. БХК и подобните на нея организации слуги на злото трябва да бъдат ударени с всички сили и да бъдат унищожени, те са зло, източник на зло, на корумпиране и деградиране на младото поколение, на изродяване на нацията, на убиване на бъдещето и.

64

Стоян

преди 8 години

Мразя гнусната пропаганда за защита на извращенията и злото която води долната анти-българска и анти-човешка и богоборческа организация БХК. Заради такива като тях извращенията и моралната, сексуална и социална деградация нарастват. Тези презрени същества вървят срещу Божиите закони и вкарват в страшни грехове хората. Вчера в парка видях две здрави, прави момчета на около 15 години да се целуват и мляскат с език, гнусотия. Казах им да спрат това извращение, че това е зло и да не се поддават.

63

Анонимен

преди 8 години

На никой не му пука за това какви сте, стига на не се ПАРАДира...

62

да

преди 8 години

много добре правят БХК така много скоро ще си намерят майстора и ще спрат гнусното си съществуване продължавайте да си създавате врагове, бал.ъци днес още може и да няма кой да ви измете.. днес.. ама утре или месец или година нещата ще се променят - 100 %а че никой не се съобразява с тоя жалък комитет го показва, че никой не се съобразява у нас с тях

61

Анонимен

преди 8 години

А защо сметна палата и данъчни не проверят финансирането на тия ***?

60

Анонимен

преди 8 години

Как за 25 г не се намери един свестен и смел политик да им покаже вратата на тези от този " комитет" -нито е български ,нито се финансира от България ,нито защитава правата на обикновените българи ,напротив само и единствено на малцинства и хора с отклонения ....целта му е да създава чувство за малоценност на българина и да поощрява националния нихилизъм ,за това и тези от БХК са защитници на шепата сепаратисти от нерегистрираната антибългарска мекедонистка- Омо Илиндин!!!!

59

Анонимен

преди 8 години

БХК се занимава с всичко друго само не с българи.

58

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа, ама.... гейска.

57

Анонимен

преди 8 години

Заклаха дядо за 2 бона, пребиха млада жена за 800 лева-АНТИбхк защитава и извършителите на такива гнусни деяния.

56

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа, ама... "хелзинкско-комитетска"

55

Баба Гуси

преди 8 години

Ай с пожелания за мноооооого такива подобни съдебни дела докато не се научите на елементарно уважение.

54

Анонимен

преди 8 години

Не мога да повярвам, че има толкова предатели сред нас българите. Как е възможно да водите тази анти българска кампания? Ако бях на мястото на някой от членовете на бхк, щеше да ме е срам да се погледна в огледалото.Хомосексуалистите, това ли е най големият проблем на България бе бхк. Защо не сезирате Страсбург например за това, че българското правителство се подиграва с пенсионерите и ги принуди да ровят по кофите за ***.

53

42

преди 8 години

Ами мисля си, че трябва по- нормалните да поискаме от съда да настани хомотата на принудително лечение от болестното им състояние и докато няма резултати да бъдат лишени от граждански права, не да развращават хората.

52

Здрава ръка

преди 8 години

Много гейзери ! Ах къде е Живков , щеше да ви даде един БХК , щяха да копат камъни докато си оправят ориентацията!

51

Анонимен

преди 8 години

До 64:Знам.А нали бяха за комунизма и СССР?Значи да правиш измяна на държавно ниво е добре?За такова нещо има смъртна присъда в рисия и сащ но не и в европа.

50

k

преди 8 години

Vreme e tezi nagleci da gi zabraniat!

49

Дидо

преди 8 години

Какво е това София Прайд?! Парад на хомо ориентирани индивиди?Едно нещо не можете да разберете, уважаеми госпожи и господа- това каква сексуална ориентация имате, НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА! Всеки да спи с когото иска, стига да е по взаимно съгласие и да не става дума за педофилия.Дразнещото в случая е, че се биете по гърдите и крещите, че сте хомосексуалисти. Кому е нужно това? Бъдете каквито искате да бъдете. Тия показности, паради и глупости са напълно излишни.

48

42

преди 8 години

До 59Само мога да добавя, че кадрите на БКП сега са първи приятели на Запада и САЩ.