202

Анонимен

преди 8 години

Слави Трифонов е едно голямооо ***... Въздух под налягане със специфичен аромат...

201

Анонимен

преди 8 години

Na Slavuna moma show-to e edno i nesto sutri i edno i neste ve4e- obsto tri 4asa na dena na Boiko shooto e 3 godini predi i sa oste 5 ta dvaase sedmici. obrkah se, na baba rekita ne e liuta- naprao e trepa4. no si krkae s komsita

200

Анонимен

преди 8 години

Eto e futbolistEto tva na snimkata sasto. Ama nesto go gniete. ski kaf mu e pogleda sekas ne sa gu drjali za usite ga sa mu praili boc prez onia sramotna O-obrazna ustnaBaba kaza 4e moe nekoia neizle4ima bolest KATRAN da go e fanala. Rekoh, Babo ne Katran a Kancer, babo, Kancer. Tia re4e -kvo i az si sipah pak ot lanskata rekia

199

Слави Трифонов

преди 8 години

И аз го чакам да си направи собствено шоу по нова тв!

198

Дане

преди 8 години

Да се забрани гласуването в съседните на България държави. Който иска - я къде е! Отива и гласува. При по-далечните това няма да е възможно; тогава да останат секциите в тези държави

197

Пешо

преди 8 години

Този не знае къде се намира!В момента се готвим за президентски избори,пък този дебелак е премиер,пък дългия събира подписи за референдум!Къде и кой ще чака не разбрах?Кой избра този абориген?Абе вие *** ли сте бе хора?

196

Щирлиц

преди 8 години

Не забравяйте да включите в коалицията Буратино,той е човек на Слави.

195

Анонимен

преди 8 години

супер смешници са тея политици - не ми ги хвалете , тея са пародия на хора , то и да ги гъташ нестават този Бойко е да го вържеш на площада и да го заплюват в лицето и децата ни !

194

ДДТ

преди 8 години

За нас ще бъде чест да ни управлява най-големият и популярен ,,Патриот-Интернационалист''.Щом са го предложили,ще ни го лансират,ако не на тези избори,то на следващите,Гаранция.По време оно ,когато е нямало телевизия,и джумбиши е можело да се видят само по годишните панаири,На днешните ,,Шоумени'' са им викали ,,СМЕШНИЦИ''.Да,така е било в по стари времена.Разказвали са пред хората вицове и анекдоти за по няколко гроша.А днес им викат ,,Милионери'' и всеки гледа да се отърка в тях.

193

БЪЛГАРИН

преди 8 години

абе :Къде е Пеевски ?

192

213

преди 8 години

До Анонимен 231Избраха го такива като "219-швейцареца" който никога не може да се удави .........защотопразната му глава няма как да потъне.

191

Анонимен

преди 8 години

Политиката не е шоу и е крайно време българите да го разберат.Политиката като всяка човешка дейност си иска професионализъм.Комиците си имат свое шоу.Как изобщо можахте да изберете ГЕРБ?!

190

(-_-)

преди 8 години

Циркаджия към циркаджия.. А, народа - ми то не остана!

189

Анонимен

преди 8 години

мхммм доста интелигентно гледа този от снимката... види ми се Нобелов лауреат, по начина на изказване съдя не само по външния вид :D

188

Край

преди 8 години

Изборите партиите искат да ги правят задължителни А референдумите ако може въобще да не съществуват. Е що така да си дам бюлетинката за листа с анонимни послушковци да е задължително а да се произнеса по въпрос касаещ управлението на страната ако може да е на 30 февруари. ТУК Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО. Партиите ги е страх от референдума. Искат да го отъждествят със Слави за да могат да го окалят.

187

Анонимен

преди 8 години

ima nesto milo v tazi snimka....aloo abe koi mu proveriava prostata prez mundira na komandira ili takiva fisio-utri praa amphetaminosanite GeyNeral4eta

186

Анонимен

преди 8 години

Освен партийна мижитурка и някой смучещ от статуквото, не знам кой друг защитава партийната система. Вие на тази система демокрация ли и казвате???

185

до изнервен

преди 8 години

Кое те изнервя, правописът ми , за който се извинявам, или идеята че хората искат партиите да отстъпят на личностите?!?

184

Анонимен

преди 8 години

Той Слави си каза,че има договор до септември.После си търси телевизия.Нали се сещаме, че Доган ТВ няма повече да му даде ефир.Медийте са най-виновни за всичко в тая държава.Толкова хубави и лоши новини има през денят и по всички новини се започна с новият лидер на ДПС.

183

мнение

преди 8 години

Бойко пак не е разбрал правилно един елементарен въпрос. Слави няма да ходи на избори.... а управляващите... Това като не може да разбере, странно как разбира проблемите на държавата, които са доста по-сложни. За това - всички на референдума, аз поне ще ходя, ако ще да е в 12 през нощта.