8

Няма няма

преди 8 години

Боко тикварчето с лили минетката москов и московски-все рожби на Социалистическата Бкп и Кгб работят переспективно. Интересно,от КГБ банката КТБ изчезнаха Пет милиарда държавни пари ,там бяха и на институциите на държавата България,Къде са Парите другари кпмунистинпт Герб,дпс ,атака ,батака ,трансформатори,оригатори??????

7

Анонимен

преди 8 години

Данък имоти и такси в Бг са ниски, дали не бяха сред най-ниските в Европа, въпрос на време е да се вдигнат... . Не е проблемът в тях, а че доходите на българите са на дъното. Това е големият проблем.

6

Анонимен

преди 8 години

"Двоен налог ще плащаме, ако таксата се кулкулира на човек"Има ли поне един грамотен в тоя сайт?

5

Анонимен

преди 8 години

Новият партиен лозунг на Герб е: вдигаме всички такси и данъци

4

аааа

преди 8 години

а какво ще стане с апартаментите ,които се отдават под наем ,там наемателите варират по брой през 12 месеца на годината ,понякога имотът е празен за 2-3 месеца,а с гражданите на България които живеят окончателно в страни от ЕС, а задължително имат български лични карти и адресна регистрация по тях в България-те си плащат данък смет в страните където живеят и работят а в БГимат само лична картаот която е невъзможно да се откажат

3

Gerbisto-reformator

преди 8 години

Нормално е да се вдигне таксата, все пак новия завод за *** работи и трябва да се финансира. Важно е да има повече екология.

2

Б. БОРИСОВ

преди 8 години

Сега ще преборим и *** (както престъпността)

1

Минаващ

преди 8 години

Първо бяха билетите за градски траспорт, сега такса смет... явно обира върви по график.