66

рила

преди 8 години

този мъник с очилата плаче да влезе в затвора

65

до 92 от славянин

преди 8 години

Турчина е долно и подло същество - мазни ти се, пише ти се приятел само за да ти вземе твоето, цялата история на това племе е само кланета и плячкосване на чуждото!

64

Анонимен

преди 8 години

"По-скоро ЕС изнудва Турция да държи бежанците на своя територия. За самата Турция е по-изгодно да ги натири, а те няма да се върнат в Сирия, а ще дойдат тук."Така ли? А защо след като Турция има изгода да отпраща бежанците, не ги отпраща обратно, а се възползва от тях за да иска пари и визи от ЕС?

63

до Чемшира

преди 8 години

Изказването ти е нищо повече от целенасочен опит за подкопаване на българското самосъзнание и национален дух, а това е долна постъпка.

62

до турчина от славян

преди 8 години

Идилците не нападат свои!

61

Чемшира

преди 8 години

Да не забравяме, България е най-велика, макар и последна в ЕС, българина най-знаещият дори и най-бедния в съюза, България най-старата страна, макар че половината си съществуване не е имала никаква държавност с това име на европейската карта. За пропадането на Велика България са виновни само американци, турци и т.н., но никога и крадливия ***. СТИГА с този простоват национализъм, народ с комплекси нищо повече.

60

Анонимен

преди 8 години

тъмнокожите от Азия и Африкаще ни се видят,като 1 файтон хора в сравнениесъс скакалците от ТурцияКюрдите ще бъдат подгонени,а те били бетер от тези в маалатаПредатели са на власт и ще паднем първи.

59

Анонимен

преди 8 години

"Освен това аз казах за руските ***, че постоянно им се сменят опорните точки и имат конфликт на опорните точки. Не съм казвал за другите.Ти защо си помисли, че става дума за теб не знам."Защото напоследък разни хора се опитват да насаждат мнението, че всеки против турскoто изнудване е руски ***, а това далеч не е така.

58

Анонимен

преди 8 години

Поне се видя кой е виновен за кризата с емигрантите - Турция и САЩ зад нея!

57

Анонимен

преди 8 години

За кое споразумение става въпрос. За онова ли дето тия *** ще смучат европа като кърлежи. Ай сик.......

56

Анонимен

преди 8 години

"Как сме ги надцаквали? С национални катастрофи ли?"Понякога и с цената на национални катастрофи, но само, когато целта е оправдавала средствата. Както казах България не е световен играч, за да размазва противника с лекота. Ти да не мислиш, че нещата стават като по филмите- накрая героят да победи всички без да получи драскотина? Влез в реалността.

55

до 72

преди 8 години

"Нали ако натирят бежанците и си решат проблема ти си първия който ще ревнеш."Ако Турция натири бежанците обратно, аз ще съм първият, който ще аплодира това. Само че на Турция й е по-изгодно да ги използва за да изнудва ЕС и да получи благини в замяна, което е долен акт. Турция явно не може да разбере, че ще получи повече плюсове ако разкара бежанците и ще получи повече съпротива ако изнудва Европа чрез тях.

54

Еничар

преди 8 години

От ден на ден все повече се уверявам за българина че е много тъпо същество,то историята си показва,500 год не са малко......*** *** амаа много ***....цървулл.

53

Анонимен

преди 8 години

Отговора е лесен. Тотално затваряне на границите. А и без тованзизток турция граничи почти изцяло с конфликни зони така че какви търговски пътища. Мигрантите със стъпването на самолети и кораби и обратно в къщи и без това са социалнопомощни . Отговорните европейци анолират всичките си резервации за екскурзии до Турция. Кат тръгнат гастарбайтерите да си почиват в родната анадола, просто не се пускат обратно и готово. Да се понаучат какво е дипломация си седят и киснат краката на Анталия

52

До 61

преди 8 години

Как сме ги надцаквали? С национални катастрофи ли?

51

До 70

преди 8 години

Нали ако натирят бежанците и си решат проблема ти си първия който ще ревнеш.

50

До 58

преди 8 години

Ти първи ме апострофира, а сега излиза, че аз имам нещо против мнението ти. Опазил ме господ. Живей си според разбиранията, нямам против.

49

Турчина Мехмед

преди 8 години

Хубава работа ама .....ххххх

48

До 65

преди 8 години

Покажи ми една държава която да не я мразят съседите и. За България знаем, че само Турция я обича.

47

Анонимен

преди 8 години

Турската нация е прихванала странна шизофрения. Гордеят се с Османската империя, но щом стане дума за арменския геноцид и геноцида над християнските народи изведнъж се оказва, че нямат нищо общо с това, понеже Турция била създадена миналия век...Имат се за западняци, а като говорят крещят и ако не се пазарят за цената на стоката, са като болни. И както при всички мюсюлмани, мъжката им чест се намира между краката на някоя жена. Хвалят Турция, а бягат от нея като плъхове от потъващ кораб!