51

Анонимен

преди 8 години

Относно "опаковането на Райхстага", за което Германия е платила 50 милиона DM...ами това си е един етнически бизнес процъфтял след падането на Германия във ВСВ. Една малка държавица в Близкия изток представител, на която е въпросният Кристо се изхранва с този бизнес. Например Германия предостави на тази държава безплатно цели подводници, както и ежегодни репарации при положение, че въпросната държавичка не е съществувала през времето на ВСВ.

50

Анонимен

преди 8 години

До BarniБати и финансовия експерт си у.шанка, човека ти казва че ще събере 10% от стойността на къщата за downpayment ти цяла лекция изкара с колко се живеело в Лондон :)Може да живееш и с две и с двеста . Интересно ти дали изкарваш 500 лв месечно ?

49

wild horse

преди 8 години

Можеш да мразиш режим,политика,реалност,но да мразиш родната си страна и хората в нея е олицетворение на нищожната ти егоистична същност. Дерзай Кристо,продължавай да опаковаш по света,ние ще минем някак си без теб....

48

Barni

преди 8 години

До КрайПрав сте, всеки е свободен да обича или мрази! Аз просто призовавам да бъдем великодушни към един мразещ сънародник. Той, за разлика от български родолюбци като Пеевски, нищо лошо не ни е направил. Мисля, че можем да му простим емоциите, те засягат единствено него и никой друг!Хубав ден:)

47

началото на края

преди 8 години

Дали Явашев обича България, не знам. Но явно много обича парите. Мънките, както казваме ние, английско говорещите.

46

Barni

преди 8 години

До до Barni от 14Уважаеми свръхуспешни сънароднико, ако това, което пишете, е вярно, то разполагаемият доход на семейството Ви е от порядъка на 4 000 паунда/месечно. Няма как двама души да живеят в Лондон с по-малко от 1500 лири за наем, храна и пр. Т.е - в най-добрия случай, свивайки се на макс, можете да спестите около 2 500/мес, 30 000/год, 60 000/ 2 год. За сведение, в рамките на Лондон е практически невъзможно да се открие годна за живеене къща на цена под 350 000.Толкова по темата!

45

Край

преди 8 години

Само идея - Кристо да се ожени за Кончита Вурст - сватбата им ще е пърформанса на века сташно изкуство и пара ще падне. Ако пък и Кончита зачене с някаква процедура - това ще е тържество на Евро -атланстическата цивилизация. Няма забрани -няма правила дерзай кристо.

44

прокто лог

преди 8 години

Кич.

43

Анонимен

преди 8 години

За Кристо, България е Светът ! Той не вини България за това, че тя е малка за осъществяване на неговите идей. От тук списващия "матял" е разбираемо защо не е необходимо да идва в България.

42

Анонимен

преди 8 години

Категорично няма да е никаква загуба за изкуството и света като цяло, ако "творбите" на Кристо не съществуваха. Но щом им е намерил цаката на западняците, нека си съществува човека и да печели. На мен ми е напълно безразличен.

41

Анонимен

преди 8 години

до 28!Защо го наричаш шарлатанин човека бе Замундо? Волен е шарлатанин!

40

Росен

преди 8 години

Да, повечето от коментарите ясно показват защо хората предпочитат да се измъкнат от България и никога повече да не се сещат за нея. За съжаление, всеки ден се потвърждава твърдението, че в България останаха само простаци и некадърници.

39

Край

преди 8 години

Барни тоя както свободно е избар да мрази България така свободно и ние избираме да мразим него. Печелел бил от безсмислиците дето ги прави е колко печели бе тука Пеевски спечели хиляда пъти повече - дай сега да вземем да го канонизираме.

38

Анонимен

преди 8 години

всички велики личности са били родолюбци хора които обичат родината си а този набеден кристо защото неговото изкуство е малко спорно но както и да е всячечески се стрми да не е българин и този човек прославял НАШАТА РОДИНА ХА ,ХА ,ХА

37

Анонимен

преди 8 години

Голям праЗ!

36

до Barni от 14

преди 8 години

Баце, не съм казал че съм гастербайтер :)Не всички сънародници в чужбина са строители, шофьори и чистачи/ки. Има и други професии... Имам опит в това което работя, говоря свободно англ. и заплатите ни след данъци е: моята - 2450Паунда/мес., на жена ми 1500Паунда/мес. В БГ заплатата ми бе 1200лв, а жена ми беше безработна от доста време...А ся ми кажи от общо 3950Паунда, дали немога да спестя достатъчно пари за къща в Лондон?

35

Анонимен

преди 8 години

Каква родина бе ***, родината е там където ти е добре.

34

Край

преди 8 години

Българите избрали да живеят в чужбина не ги упреквам НО да не говорат против страната която ги е образовала и отгледала и която в момента храни майките и бащите им. Разбирам че им е необходимо да се самообработят че са взели вярно решение но да внимават и за добрия вкус.

33

Barni

преди 8 години

Нека не бъдем крайни към Кристо! Всеки има правото да се самоопредели. Човекът е избрал да мрази родината си. Това е негово право, което със сигурност не му пречи да бъде световноизвестен артист, въпреки факта, че изкуството на Кристо е очевидно паразитиране върху дебилната суета на богати сноби. Трябва да има и такива хора! Желая му успех в бъдещите начинания!

32

Анонимен

преди 8 години

А тоя Кристо какво работи?