31

Анонимен

преди 8 години

ХеХе затова се нервеха хамските проводници ЧЕ:Всеки който има в БГ имот (дори панелка) е по-богат от 90% от мечтателите.

30

Анонимен

преди 8 години

Американската мечта? Глупости американски *** и мизерия !

29

маларт

преди 8 години

а освен всичко друго е без педагогическа правоспособност и отнема едно работно място на учител, който е завършил специалността

28

маларт

преди 8 години

да преподаваш в заедно в час за две години е нещо съвсем различно от това да си редови учител из селия. заплащането е доста по-голямо с бонусите. и е ясно, че си само за 2 години и след това ще се лансираш в друго поприще. искам материал за девойката след това време!

27

Гъргара

преди 8 години

Вече съвсем му изгубихме края какво става в българските училища. Турците им пишат учебниците, американците им назначават учителите ...

26

Неа до 19

преди 8 години

С малцинствата си е баш рискова работата - позна :)

25

Памперсчо

преди 8 години

Остави другото, ами дедо Шорош е вече на памперси. Дали ще утрае цели 2 години?

24

художника

преди 8 години

До ЩерюКато мечтата ти излезе, какво ти влезе? Просто питам, щот` си сложил многоточие :-)

23

Ратата

преди 8 години

Дискриминаторка! Предпочела е нашите малцинства пред американските, защото са по-светлички. Расистка!

22

корал

преди 8 години

То бива смешки , ама толкова не бива ! Уважавайте интелигентността на българина и тогава им пробутвайте такива псевдопатриотични истории. А иначе американската мечта е мечта за определени хора, а за други не . Позволете на всеки да си мечтае за каквото си пожелае и не ни натрапвайте тези сълзливи истории. Тука също живеят много достойни млади хора . Да са живи и здрави.

21

Зимбабве

преди 8 години

До от ЮАРВерно за 70 години не е направено нищо да се интегрират шотландците? Ама нищичко!?

20

Холан

преди 8 години

До Анонимен 21Тва нищо. Един ден с тази биография САЩ могат да ни я турят и да ни управлява.

19

художника

преди 8 години

Като чета коментарите по долу ми става ясно защо българите в чужбина НЕ искат да се връщат в Родината си.

18

РАЩ

преди 8 години

Вие откъде мислите си набира за годишния доклад Департаментът на САЩ сведенията, че не сме интегрирали малцинствата? Праща си свои хора по свои програми на място. Това е велика държава, стигнала е до грижата за малцинствата в България, всичко останало е втасала. Сега под нейните грижи те ще цъфнат и вържат, а ние покрай тях ще издаяним някак си. Дето се вика, все ще падне някоя троха от тяхната трапеза.

17

Анонимен

преди 8 години

Ако се задоми в това село и роди три деца ще повярвам в намеренията и.Иначе е ясно, че е престижно в CV-то и да има два реда "работих 2 години в източна Европа с деца от малцинствата" Това ще се гледа с добро око от всички американски работодатели през кариерата и, и определено ще и осигури предимство.Така че, България продължава да и "дава", макар и по различен начин.

16

Анонимен

преди 8 години

Моме, мани красивите фрази, кажи си, че ти плащат добре от "Америка за България" и си се хванала с инициативата "Заедно в час" за пари, а не от патриотизъм. И като си вземеш парите, пак ще си отидеш в Америка.

15

от ЮАР

преди 8 години

До ЦункиЗащо дублира българската в държавните български училища е въпрос, който трябва да зададете на Министерството......Защото българската за 70 години не направи нищо за да интегрира тези хора. Системата трябва да е честна и да не дискриминира децата. Ако благодарение на тази система се появят ромчета, способни да учат в хубави университети - това ще е успех! Засега българската система не показва достатъчно успех.

14

Америка, Америка

преди 8 години

Аз пък имам още по-големи заслуги. Не че съм се върнала от Америка, ами и въобще не съм ходила.

13

от ЮАР

преди 8 години

Поклон и респект!Тази млада дама е голям ЧОВЕК! Хвала!

12

Георги

преди 8 години

Дрън дрън, че пляс.