51

не

преди 8 години

Така или иначе това са изкуствени неща и предполагам Доган и Сидеров стоят зад тази интрига.

50

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно целенасочена провикация е това със забрадките.Колкото до бурките,в древността така са се увивали практикуващите най-древната професия които са обикаляли около храмовете защото отдолу са били голи.Много често в нета се срещат жени в бурки,но показващи щедро детеродните си органи.Лицето закрито,но дирника на показ-морал=лицемерие.

49

не

преди 8 години

нека да се коментират нещата, това не е вредно. Въпросът е че прозвуча странно искането да УЧА МЕДИЦИНА, но да си ходя със забрадка?!!! Значи хем искаш да се възползваш от постиженията на СВЕТСКОТО образование, наука и материални богатства, хем искаш да отречеш модерния общестевн ред. Именно религията е най-големия враг на науката и образованието. Това е в мюсюлманството и в католицизма-двете най-радикални религии по света. Не може да учиш Вазов, Ботев, Менделеев, Коперник, Галилей със забрадка.

48

Анонимен

преди 8 години

И още нещо до Мехмед пашаЗабраДка се пише с Д, от глагола ЗАБРАЖДАМ!Така че като не владееш правописа не се излагай по форумите. Трай си в къщи!

47

Али Реза

преди 8 години

Хайде със забрадката на магистралата. Скрий си лицето според корана ,а се барни по прашки-това е разрешено. И доходоносно!

46

Анонимен

преди 8 години

До Мехмед пашаКато не ти е приятно това общество - пътят е ясен: вдигаш си гълъбите и натам, където ти е приятно! Защо си тук? Ние си се харесваме такива! Като не ти харесва - друм!

45

Анонимен

преди 8 години

Проблемът е ясен: след като е толкова отдадена на религията си, светско образование не й е нужно! То даже е вредно - може да породи в главата й (ако там има нещо годно за мисловна дейност) някои мисли, противоречащи на вярата й! И хоп, ерес! Не бива така. Да си стои в къщи и да си препрочита корана!

44

sashkodg

преди 8 години

Като гледам тая с розовата блузка и впитите дънки,със сигурност изповядва мюсюлманска религия.Да махне тая забрадка и да върне парите на тия дето са й ги дали да се забради,че като й гледам расата вече е в детеродна възраст. :-)

43

До Анонимен 53

преди 8 години

Сакън недей, ще вземе да пламне някоя забулена и изгоре училището.

42

Анонимен

преди 8 години

Ще ме мотивират да си пратя детето с килимявка и кандило на училище... и да пръска наоколо със светена вода, особено тия със забрадките.

41

И те така

преди 8 години

Нищо не е решила тя ! Бобайко и е решил по нареждане " от Горе " и сега тестват системата дали ще се огъне ! Вече тоБурка към Вълкосел и Красимир Кънев...

40

Анонимен

преди 8 години

Абе, у тях ако иска и кофа да си слага на главата, ама българското образование е светско и в училище няма място за ***, забрадки и т.н. Като искат да ги носят-след училище.

39

Генчо

преди 8 години

какво и се обяснявате ! Вън от даскало и това е

38

Анонимен

преди 8 години

Време е да довършим недовършената работа от освобождението! Писна ми всеки ден да ме занимават някакви *** с примитивната си религия.

37

Анонимен

преди 8 години

Най-добре да я изключат от училище и да си ходи при нейните хора в Афганистан,Саудитска арабия или там някъде.То е ясно,че от малка ще става талибан.

36

Анонимен

преди 8 години

Имам някакъв спомен, че в училище, в час нямаше право да седиш с шапка на главата и учителите ни караха да ги сваляме. Защо сега това правило не важи?

35

Анонимен

преди 8 години

Да позная ли, че БХК са намесени?

34

gost

преди 8 години

Трябва да се действа твърдо с всякакви опити да се променят закони и норми в държавата ни, защото изпуснем ли ги ще стане страшно, ще ни поробят пак за броени месеци!

33

нема такава държава

преди 8 години

Казус - не виждам казус?

32

Анонимен

преди 8 години

до 24Да, има закони, има и конституция, която казва, че всички са равноправни, а не че християните казват. И момичето се обръща точно към закона, който е на неина страна