49

Турчина Хасан

преди 8 години

Ах как искам за булка тая от снимката. Нинджаааа. Ще ме пази да не ми бият тия със свинските опашки.

48

Анонимен

преди 8 години

Ако искате с бурки - Саудитска арабия е вашето място.

47

Анонимен

преди 8 години

Браво кмете.Свободата в България се превърна в слободия.Всеки си прави каквото поиска и никой не може да го накара да спазва правила и закони.Бурките им отразявали традициите и тем подобни глупости.Доколкото знам в Индия не ходят с бурки,а само с кърпи на главите .А нашите роми са много поколения на тази земя,където никой никога не е носил бурка.Всички знаем,че това облекло им е наложено за да получат солидно заплащане от Саудитска арабия.Дори в Турция не носят бурки,а тя е ислямска страна.

46

Анонимен

преди 8 години

Забрана на бурките , *** , патурите ,джамиите ,брадите , виенето от джамиите и гъзенето на обществени места в цяла България .На които не му харесва марш в Анадола .

45

Анонимен

преди 8 години

Браво на Кмета ! И не само в болници и училища, ами и по улици, пазари, кина и всички другиобществени места. На който не му харесва, да върви в Саудитска Арабия където ще се чувства свободен.

44

Анонимен

преди 8 години

Който няма пари да си плати глобата, има частен съдебен изпълнител - отива, описва имущество на ханъмата, продава и така плаща глобата.

43

Я

преди 8 години

Бурки да си носят вкъщи, щом ги кефи. Ама на обществени места да се обличат както е прието в светска държата - никакви бурки, забрадки, чаршафи и подобни. Ако ги е срам да си показват лицата по улицата, да си стоят вкъщи, и без това никой не ги вижда като са забрадени, няма и да липсват на никого от улицата. Ако не ги кефи това, да си заминават за родината, където може да си ходят с пешкира на лицето. Тук не им е пустинята, че да си налагат техните правила. Ай сиктир.

42

Браво!

преди 8 години

Браво, кмете! Поздравления, дано и останалите се присъединят. Да изкореним лошите практики в зародиш. Гласувам с две ръце

41

Българин

преди 8 години

България е светска държава! Религиозните свободии всеки да ги упражнява у дома си и по начин, който не пречи на останалите. На когото не му харесва да живее нормално, да си урежда по-бързо среща с идола си.

40

Анонимен

преди 8 години

Като нямат *** да платят - пандиз. 10 лева=1 ден

39

Homer

преди 8 години

Четете ли добре- В ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ИНСТИТУЦИИ- Елате вижте по улиците какво става, страшно е, много е страшно, а държавата спи!!!

38

СПРАВЕДЛИВ

преди 8 години

ЩО ЗА ДЪРЖАВА СМЕ НИЕ, КАТО С ТЕЗИМЕТИЛ МЕТА КРИЛАТИ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ.АКО ТОЛКОВА МНОГО ИМ ХАРЕСВА ТАКА ОБЛЕЧЕНИ ДА НАБИВАТ БАИРА ЗА АНАДОЛА. ТУК НЕ МОЖЕ ТАКА И НЕ СА ТЕ ХОРАТА , КОИТО НАЛАГАТ ТОВА НА ВСИЧКИ. СРАМУВАМЕ СЕ,ЧЕ ТАЗИ НЕГРАМОТНИЦИ И *** НАЛАГАТ ТАКЪВ СТИЛ,АКО НЕ ИСКАТ - ЗА АЗИЯ, МОЖЕМ И БЕЗ ТЯХ

37

gost

преди 8 години

Тодор Попов - президент!

36

Анонимен

преди 8 години

ЕС да си затвори границата като САЩ. За да влезеш в САЩ трябва да минеш хиляда проверки и визи и какво ли още не. Същото е в Русия, Китай, Япония, Австралия и т.н. Само тука в ЕС ги приветствахме като някакви желани гости, а те като дойдат първата им работа бурка да сложат, джамия да си построят. А всичките кафеви българи по най-бързия начин или в затвора или в училищата.

35

Анонимен

преди 8 години

Господа прости ислямисти, забраната не важи за свещеници било то християнски, мюсюлмански, юдейски, будистки, пастафариански и тем подобни. Не важи са сватби, погребения, въскресения... Забраната не важи за професионално РАБОТНО облекло, ВАЖИ ЗА ЦИВИЛНО ОБЛЕКЛО, С КОЕТО СЕ ПОЯВЯВАШ НА ОБЩЕСТЕНИ МЕСТА!

34

Мецан

преди 8 години

А защо само в училилищата и болниците? Трябва на всички обществени места да ги глобяват. Да се правят на нинджи само в домовете си.Прав е кмета, защо в арабските страни белите жени не могат да показват гърди и бедра?

33

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези нелепи сравнения със Саудитска арабия! Първо там всички знаем за тргичното положение с правата на хората. Нима и ние се стремим към това, та се сравняваме с тях. И второ не е едно и също да настояваш някой да се облече и да се съблече. Българските жени в амазонската джунгла трябва ли да ходят с едно листо върху себе си, за да са като местните?

32

Браво

преди 8 години

Поздравления кмете, чудесно си се аргументирал. Тръабва да се уважават законите и традициите на всъака страна.

31

Анонимен

преди 8 години

Точно така, който иска бурки да се връща в пустинята.

30

1

преди 8 години

До вчера бяха християнки и ходеха полуголи, днес ще се правят на по-правоверни от алах! А стига вече, да ги провери НАП за неправомерни приходи!