94

смях

преди 8 години

Слаба власт,слаба и не работеща полиция,но не си признават и вместо да вземат мерки те дрънкат глупости и ни правят на луди.......

93

Анонимен

преди 8 години

Бъчво не завиждай, сега заспалото МВР няма със какво да се похвали по медиите. Май нарочно ги пропущате за да ни покажете как после ги залавяте е туй е евтина и опасна слава. Е да ама се оказа че все още има достойни бългри и ще ни защитят за разлика от неработещите институции, а от теб чакаме оставка.

92

Анонимен

преди 8 години

Да хвалиш и да вярваш на политици е наивна работа.Мнението на Бъчварова по този въпрос ми допада.Достойна позиция.Дано е от сърце.

91

Национал

преди 8 години

С твоите торбести плъхове няма да стане работата, затова евала на доброволците!

90

Анонимен

преди 8 години

Може би евтина слава, защото не са на държавна заплата. Представяте ли си това ако беше извършено от правилните хора, и правилните началници да оберат лаврите. То шеше да бъде една помпозност, едно стъпване все едно имат 2 декара МИРодия в Хималаите.

89

е

преди 8 години

АМИ ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА *** КОКОШКО................ХОРАТА ВЪРШАТ ВАШАТА РАБОТА, ЗАЩОТО СТЕ НЕКАДЪРНИ

88

Анонимен

преди 8 години

https://youtube/watch?v=M3Qn-h4nj_4Тези момчета доброволци правят всичко по закон. 23 мигранти от афганистански произход. Предполагам министъра няма да има нищо напротив такова съдействие на органите на реда.

87

до Румен Стайков

преди 8 години

А как трябва да се наказва бездействието на държавата?

86

Анонимен

преди 8 години

Абе кой ще съди коментаторите по телевизиите, които обявиха всички имигранти за джихадисти??? Цацаров ли Мацаров ли, кой, кой, кой? Редовните 5-10-15 коментатори плашеха хората с бежанците, обявиха заплаха за цяла Европа. Осъдете тях, бре.

85

стара истина

преди 8 години

Всеки съди за другите по себе си. Някои работят само за пари и слава, други безвъзмездно и за другите!

84

ясно

преди 8 години

До ЕлНе питай къде отиваме а кой ни докара до тук и защо се случва това и тогава се възмущавай,ако полицията работеше както трябва нямаше да се случват такива работи нали!?

83

Анонимен

преди 8 години

Медиите пуснаха похвали за някакъв, дето хванал нелегални имигранти, имаше похвали, благодарности - герой и половина го обявиха. После медиите смениха позицията и пак търсят разнообразие за Вечерните новини по Новата битиви на канала. Управленците и медиите не се знае на какъв акъл ще са утре, какво са пили и на каква доза са. Медиите, журналистите и управленците гледаха унгарците, гледаха австрийците, па се почудиха дали да пазят дувара с комшиите. Но са едни Бай Тошовци, дето чакат указания от днешния Кремъл - Брюксел.

82

нико

преди 8 години

С право не я искаше Борисов тая за този пост , но окупаторите чрез Пл. и бхк я наложиха и сега си показа предателските рога .

81

оставка

преди 8 години

Опасно и кухо е вашето МВР където потъват много пари а не се върши никаква работа,наглостта и лъжите на това управление минават всички граници.....

80

Ел

преди 8 години

Никой не е упълномощавал тези "доброволци" да ни пазят!Че то така всеки може да арестува всеки с някакво измислено обвинение като се позове на "граждански арест"-къде отиваме?

79

Оставка!

преди 8 години

Оставка!

78

Аз

преди 8 години

"Дейността" на "доброволците" е незаконна и всички те следва да бъдат преследвани от закона?Точка! А премиера ги поощри и награди!?Следователно.....

77

Анонимен

преди 8 години

Със какво да ги връзваме бе ?

76

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Имам чувството, че АнтиБългарския Хелзингски Комитет направо ни назначава министри и ни контролира държавата.Целта е да изчезнем, но някой българи заради едната заплата затриват нацията.Мизерия

75

Георги Шопов

преди 8 години

Бъчварова ако МВР беше хванало престъпниците нямаше да се принудят хората да ви вършат работата.Не плямпаи а работи!!!!!!!!!!