51

Брегор

преди 8 години

До 38защото не дойдох да съдя света, а да спася света."И ти ме наричаш "антихрист" защото казвам, че грешниците могат да се обърнат към Бога чрез Господа Иисуса Христа и да се спасят? Познаваш ли основите на християнството, една от които е именно покаянието. Нали е казано в Светите Писания: "Не искам Аз смъртта на грешника, но да се обърне грешника от лошите си пътища и да живее".

50

Брегор

преди 8 години

До 38 Лука 5:31-32 "Иисус им отговори и рече: здравите нямат нужда от лекар, а болните; не съм дошъл да призова праведници, а грешници към покаяние."Йоан 13:44-47 "Иисус издигна глас и рече: който вярва в Мене, не в Мене вярва, а в Оногова, Който Ме е пратил; и който вижда Мене, вижда Оногова, Който Ме е пратил.Аз светлина дойдох в света, щото всякой вярващ в Мене да не остане в тъмнината.И ако някой чуе думите Ми, и не повярва, Аз няма да го съдя,

49

Анонимен

преди 8 години

Днес ще навърти брояча. Ден да дойдд, друг да мине.Що да не мине гаджето ти, мъжа ти да му продуха тръбите. Скруполи няма, дори виновна ще те изкара и набеди. Ако се наложи. От Жена до Жена има разлика. Има Жени и жени.

48

Пепо от Радомир

преди 8 години

Жено пълниш ми сърцето! Само кажи и идвам да те взема с таксито! Ще има да ме благославяш, докато си жива!

47

Жена

преди 8 години

45, сексолоЗе, какво е редовен секс? Много мразя да повтарям въпроси.

46

Жена

преди 8 години

46, eто на това се вика да се вкараш в ролята на осветително тяло, че да намериш аргументи, за да осъдиш някого.Ама кой казва, че се била и...ала пред детето? цъцъцъцъцъ! Абе вие деца нямате ли?! Как правите секс, а?!

45

Тангра

преди 8 години

Брегоре, наистина ли мислиш, че когато се възнесеш, те очаква награда (кифла с мармалад, някоя девица или пък порше)?Щото има и други теории освен твоя бог!!!! И преклонението което проповядваш към него с каква цел е АНТИХРИСТЕ???

44

сексолог

преди 8 години

До ЖенаЧисто и просто ме заинтересувахте като интересен клиничен случай г-жичке! И затова се постарах да ви направя, както се казва в нашите среди "морална дисекция "! И да ви поставя в точния разред *** индивиди!Не го правя от лоши чувства! Просто хоби!група кан Телериг

43

Жена

преди 8 години

41, не познахте. Вися по комините и чакам някой черен коминочистач, ама само гарги .... умници са ми те, повече ме разбират от вас, експерте в кавички, дето ме мързи да ги нащракам.

42

Брегор

преди 8 години

До 34Човек е като странник на тази земя и не знае в кой час ще дойде часът му. Бог е милостив, може би ако човек се покае искрено дори в края на живота си Той ще му прости, но такъв човек не ще има награда на небето. Покаянието не е просто решение и моментна смяна на позицията, то е дълбока вътрешна промяна обръщане от пътищата на злото в което тъне този свят към Бога и Христа чрез едно дълбоко разбиране.

41

Жена

преди 8 години

35, въпрос г-н сексолоЗе- необоснована нервност в следствие на нередовен сексКакво означава редовен секс?

40

сексолог

преди 8 години

До ЖенаРазбрах ти начина на мислене г-жичке!Висиш по баровете с цел лов на мъжлета и се мислиш за значима.Да, не си! Ти си просто незадоволена -физически и душевна и това те кара да мразиш всички мъже!група кан Телериг

39

Анонимен

преди 8 години

И кой е този феномен, къде успя д влезе в главиците на всички майки соло? И да разбере именно, това. Пистелката мисли от името на всички майки с подобен статус.

38

Жена

преди 8 години

35, сексолоЗе, нямам сили да ви противореча.Изпишете ми рецепта и кажете колко пари струва и да приключваме с вашите експертизи, а?Нещо за вас да споделите, че да се впечАтлъ от компетенциите ви?

37

Тангра

преди 8 години

Брегоре, що за птица си ти бе антихристе!?????*Редиш слова за Бог, а между другото твърдиш, че с покаяние и опрощение престъпника и блудницата могат да бъдат опростени!!!! Да, ама не!!!!Същия лицемер си, като онова из.чадие адо.во -папата във Ватикана!!!

36

Жена

преди 8 години

30, е й? Избивала комплекси? Задоволява се сексуално жената и си държи тялото във форма със секс! Много важно дали това е признак на нещастие в очите на околните или не! Ама да си дрънкат каквото си искат, моралистите! аре бе! На нея и е готино. Адмирирам подобно поведение! Не знам детето какво ще отнесе от всичко това, но ако нещо има да плаща жената, то детето й ще я съди или ...разбере. Всеки друг, страничен е...ненужен придатък някакъв безсмислен и нищо не значещ.

35

сексолог

преди 8 години

До Женаг-це, вие също намате аконен мъж до себе си! Факт от който не можете да се скриете!И от коментарчетата ви под тази статия правя следните изводи за вашата особа:- лабилна психика- необоснована нервност в следствие на нередовен секс- страх от старостта- злъчност и завист към щасливите жени- злоба към мъжете, а грешката е във вашия чипгрупа кан Телериг

34

Жена

преди 8 години

31, Брегор, идеално!Значи няма проблем да съм блудница и после да се покая. Прекрасно е това! :) Само трябва да преценя колко време да отделя за двете упражнения в духовност и съм готова. Уцелила заека с едно смигване на очото. Ей това е! А може ли да си живея в блудство до когато ми виждат очите и като тръгвам да ги схлопвам да се покая и да повярвам в милостта Божия, че ще бъда опростена и ще намеря място в рая, заради светлата ми разкаяла се душа? О, милостив е Бог...

33

Брегор

преди 8 години

1 Коринтяни 6:9-11 "Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Не се лъжете. Нито БЛУДНИЦИТЕ, нито идолопоклонниците, нито ПРЕЛЮБОДЕЙЦИТЕ, нито хомосексуалистите, нито малакийците,нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.И някои от вас бяха такива, но вие бяхте измити, бяхте осветени, бяхте оправдани в Името на Господ Иисус Христос и в Духа на нашия Бог."

32

Анонимен

преди 8 години

Някои жени са желани и обични. Обвързни, необвързани мъжете имат желание към тях и отношение.