37

Анонимен

преди 8 години

Стига с тая мекушавост по въпроса! Време е за строги и ясни правила, без бурки и чували! Демократичните придобивки са за народи, високоразвити в цивилизационно отношение, които знаят да употребяват правилно демокрацията, а не за изостанали първобитни племена, които искат да злоупотребяват нея!

36

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЦялата пара от дискусията тук отива в "духовия инструмент"!

35

постсоциализъм

преди 8 години

Ама тук пишещи наистина ли мислят че имаме държава?!Лицето ни пред света Лятото - курортните комплекси не е държава, вие мислите че хилядите квадратни километри е държава!

34

Анонимен

преди 8 години

Законите на държавата са с предимство. Който ги нарушава - има си затвори.Утре може да се пръкне някоя секта, която да кара да се ходи по гол гьз, и тях ли трябва да търпим?

33

Ирина

преди 8 години

Това че исляма изисква задължително да се носи нещо на главата не е истина. Аз съм омъжена за турчин от Турция, живеем и в БГ и в Турция и никога не са ме карали да нося бурка или забрадка нещо такова. Това е само за крайно религиозните и е въпрос на личен и семеен избор. Няма такова правило в исляма питала съм много пъти ислямски духовници, те дори се смеят на този въпрос. Тази традиция е останала от времето когато са живеели в пустините и се са пазели от пясъка и слънцето.

32

Анонимен

преди 8 години

На когото му е обидно махането на бурката, да върви на....

31

ККК

преди 8 години

Глупав въпрос... в 21 век много ясно че нямат място никъде по света.... Все едно да питате имат ли място потурите или цървулите

30

някой2

преди 8 години

Като им спрат парите на братята -индийци и те ще престанат да са мюсюлмани,бурките и брадите за тях са средство за препитание.КЪДЕ е държавата тук и защо спи и не вземе никакви мерки за спиране на радикални пари,нима е толкова трудно да се намеси?А е ясно ,че бурки и бради нямат място в бг пейзажа .

29

Анонимен

преди 8 години

Нищо обидно няма в махането на бурки. Който иска да живее в православна държава и в Европа трябва да има вид на такъв, който иска да е с бурка отива в мюсюлманска държава.

28

хммм

преди 8 години

Аз помислих че документален филм е това, за пингвините в антарктида

27

анонимен

преди 8 години

българия е светска държава който иска бурка да заминава свят широк

26

Анонимен

преди 8 години

Да заминават направо в рая като толкова им е мила вярата. Никакви бурки, никакви бради до пъпа!

25

1

преди 8 години

Ако спрат да им плащат ще свалят бурките! Нека НАП да им провери приходите и разходите!

24

sostin

преди 8 години

Кви са тия бурки , хурки и тн. бе? Не може някой да се е забулил от главата до петите и да не се знае под чаршафете мъж ли е жена ли е, кат не ви изнася заминавайте там дето може и тва е. Религиозни символи нам си кво дивотии.Тук говорим за безопасност, как си представяте некви хора да щъкат на обществени места забулени кат призраци, кое ни гарантира че под прикритието няма фанатик с цъкащо устройство а? Аз ко се понеса из София с маска на лицето ,дали няма да ме арестуват? Аре стига дивотии

23

Берлин

преди 8 години

На мен бурките не ми пречат. Нека всеки изповядва каквато си иска религия, стига да спазва закона и да не пречи на останалите.

22

Анонимен

преди 8 години

Всъщност изперкалите терористи-джихадисти, когато правят атентати се дегизират като обикновенни европейски граждани. Единствена функция на платените пазарджишки пингвини е да дразнят. ОК, като си с бурка 24-ка в районното за установяване на самоличност в килия с южно изложение да и стане на компот сливата. Прочее за някой по-буйни младежи ще е добро забавление да им мятат по някоя пиратка под бурката...

21

Анонимен

преди 8 години

Какви бурки, бе?! Те до вчера си бяха обикновени м...ки от маалата, днес по-правоверни от правоверните. Смешна работа, ама явно някой доста им е платил за да се правят на пингвини.

20

Анонимен

преди 8 години

Никакви бурки. Това дори не трябва да се обсъжда.

19

енгри

преди 8 години

И аз бях коментирал коментар номер едно, ама май ги затапих и редакторчето или драскача на статията няма да си получи парите, ако не успее да ни скара на верска основа... та затова трият на ред неудобни коментари

18

Християнин

преди 8 години

Християнския бог е по як бог от мохамеданския. Върховен бог на българите по конституция е християнския бог и затова ислямския бог в България трябва да се подчинява на Исус Христос.