20

факт

преди 8 години

80% от населението в НК са арменци.Кой крив кой прав е друга работа.

19

Анонимен

преди 8 години

След Карабах огънят ще пламне и в Чечня, само имайте търпение. Всичко върви по план. Обръчът се затваря.

18

Бг Турчин

преди 8 години

Разгледах вчера арменски и азерски медии. Сайтове и телевизии. Азерските сайтове и тв ги разбирам без проблем. Нещо като български и македонски. Такава е разликата с турския език. По арменската Тв1 даваха Саркисян който боботеше нещо седнал на една маса с няколко офицери. Часа бе около 23.00.По азерските Тв (те са доста) единия излъчваше футбол. Друг излъчваше американски филм. Даже се загледах 15 мин. беше някакъв екшън филм със Стивън Сегал..стар филм. Вече не излъчват такива по телевизиите.

17

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАман пък от хора като теб, водите се българи, но по душа сте истински МЮСЮЛМАНИ. Тези земи от бая години принадлежат на Армения. Няма какво да се коментира!Християни големи!

16

Анонимен

преди 8 години

Армения-малка страна,малка армия,ограничен ресурс,х.р.и.с.т.и.яни!Що не ми се вярва да провокират миролюбивите?!Ами на вас?******това го кажи на украинците да видиш как ще ти се изсмеят в лицето

15

тюрки ли

преди 8 години

Тюрките трябва да бъдат усмирени и наказани. Всички са варвари, дето говорят примитивен език.

14

Бг Турчин

преди 8 години

Прави впечатление почти еднаквия военен капацитет на двете страни с леко превъзходство на Азербейджан.Икономически и демографски Армения е доста малка но във военно отношение са почти равни.

13

Анонимен

преди 8 години

Нещо не ви е удобна истината,а? Я пак ? Кой започна пръв да обстрелва Азерски територии? Нещо не ви е изгодна истината нали?

12

Анонимен

преди 8 години

Азербайджан-много пари от петрол,голям ресурс,"миролюбивата религия"!? Армения-малка страна,малка армия,ограничен ресурс,х.р.и.с.т.и.яни!Що не ми се вярва да провокират миролюбивите?!Ами на вас?

11

Анонимен

преди 8 години

Също като през1914 някой подкокоросва арменците. Тогава също ги подкокоросаха да нападнат останалите без мъже райони и да изколят над половин милион беззащитни жени и деца докато мъжете им бяха заети да се бият при Галиполи. Отмъщението не закъсня и после ореваха света като удобно премълчава предисторията. Дано азерите сторят необходимото, пък после ние ще признаем "геноцида".

10

Паметлив

преди 8 години

Ха-ха,азерите нападнаха първи,ядоха боя,а сега реват на умряло!Арменците се мобилизираха за един ден и отговориха достойно!Не стана номера с въвеждане на ислямистки главорези от Турция в Карабах!И тук Ердоги удари на камък!Ама нататък все така ще е,свърши се неговата....А на тия "българи",дето подкрепят Турция и ислямистите им пожелавам нови разочарования!(И явно ще ги имат)

9

PD

преди 8 години

Това, което липсва в статията е, че след нарушаване на премирието и окупиране на територий от Азербайджански военни, днес в едностранен порядък са обявили примирие :-) и призовават световната общност да вразуми Армения.Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Така е казал мъдрия Български народ. И азарите и аримените същото го знаят много добре. Що са праят на улави?

8

Анонимен

преди 8 години

Явно yшaнките умишлено пропускат кой започна обстрела на който азерите отвърнаха.

7

Анонимен

преди 8 години

Явно е , че на сто години веднъж арменците си просят геноцид, че да могат в продължение на век да обикалят и живеят по света и да търсят съжаление.

6

Анонимен

преди 8 години

Ислямо-фашисткият диктатор в Анкара подкокоросва азерите към война, както винаги воден единствено от своите си интереси без да мисли колко хора ще умрат.

5

до 3

преди 8 години

Както и християнски.

4

до смЕх

преди 8 години

зад анадолския фюрер стои 1.5 млн нна армия , едва ли ще постави каруцата пред коня.

3

до 3

преди 8 години

Тези "окупирани" земи са населени от памтивека с арменци и са винаги са били арменски!

2

смЕх

преди 8 години

Като гледам и тия се опитват да поставят каруцата пред коня досущ като анадолския фюрер.

1

Цитросян

преди 8 години

Нагорни Карабах е Армения!