33

Анонимен

преди 8 години

За мизерията на народа ни са виновни червените другари които сега са най богатите хора в България и това е факт. Почти целия едър капитал е в ръцете на другарите от ДС БКП И КОМСУМОЛА БОЖКОВ, ГАНЧЕВ, БАНЕВ, ШАРЛОПОВ. В миналото ПАВЛОВ, КЮЛЕВ, ИЛИЕВ и прочие другари назначени не от Брюксел или Вашингтон а от Кремъл

32

АНТИ

преди 8 години

До 1989Защото ни продадоха заедно с преврата срещу Живков!Какво да очакваш от предателско и крадливо племе?!

31

аз

преди 8 години

До Анонименда де ,ама доктжрите взимаха 240лв,а кранистите взимаха 800лв.Аз съм от доктжрско семейство и сега съм лекар.Как мислиш,кога ми е било по-добре,тогава или сега.Всеки строй за едни добре,за други лошо.Айде със здраве.

30

Професор

преди 8 години

до 46Не е важно, че в България хората ровят по контейнерите за смет!Защо пропускаш факта, че ние българите европейци имаме пълната свобода да ровим във всеки контейнер който си поискаме?Ето това е доказателсто, че в Европейска България гражданите имат избор по кой контейнер да ровят. Това е Демокрация и Свобода.Докато по времето на БКП нямаше дори контейнери по които да се рови.

29

Анонимен

преди 8 години

Да бе те руснаците щото имат та затова половината са хронични алкохолици

28

1989

преди 8 години

Миков защо в Гърция пенсията е 800 ? ,а в България 200 £ ???? Много просто в Гърция 1944 г не влязоха руските пълчшща да окупират страната ни и на власт да поставят партизани - терористи !!!! Резултатът е очевиден .Обясни го Миков това на конгреса ,комунистите каквито и да са имат в края на краищата право да научат истината !!!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Петдесет годишно месо не яли. А въобще месо дали ядат във момента или са само на обещания за светло бъдеще

26

со здраве

преди 8 години

до 42Да, българина няма здравна култура!

25

Анонимен

преди 8 години

В Русия може да има и ракети които летят до Марс ама това е значи че обикновените руснаците летят с тях

24

ист

преди 8 години

Ако не си разбрал, че всяко нещо на този свят е стока, не ти е мястото в парламента. А че в онова време имаше социална политика, прав си, но не за всички. Някой другари се лекуваха в чужбина, там децата им се учеха, а за баш другарите имаше специални магазини.

23

Анонимен

преди 8 години

Мъка, мъка.. га наздраве, удави мъката социално ангажирано лицемерие.

22

ЧибаРашка

преди 8 години

До анонТи не плачи над чужд гроб!Комуниста Данаилов си излекува от рак във Франция.

21

анонимен

преди 8 години

ЗА МИКОВ И МИКОВЦИТЕ , ЗА КОМУНИСТИТЕ ИЛИ ДОБРО , ИЛИ НИЩО !!!! ПРИКЛЮЧИХТЕ , ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ !!!!!!!!?

20

анон

преди 8 години

Комунистите, не се нервете !! Можете да получите добро медицинско обслужване при вашите хора в Русия !!! Там е 1989 г, и няма да имате проблеми !!!! Ще си припомните социализма ...........

19

В днешно време

преди 8 години

един умира,друг му го zavira.

18

анонимен

преди 8 години

Сега, като предстои конгрес на БКП ,какво ще ни занимавате всеки ден с тези престъпници и крадци ????? Комунистите са на *** и нищо не може да ги реанимира , камо ли смешника Миков !!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

До ДемократСигурно си падал на главата си!

16

това

преди 8 години

До 16 че клиничната пътека е била само 2 дена кой ти го каза ? сигурен ли си , че по документи не са продължили да те лекуват още 20 дена и лекарите да са прибрали парите ?

15

отдавна казано

преди 8 години

Живите ще завиждат на мъртвите.

14

Анонимен

преди 8 години

До 5Преди 89-та срещу тава баклава или печено агне можеше да се уредиш да лежиш 1 месец в болница заради възпален нокът. През това време ти тече заплата и те хранят по 3 пъти на ден. Рецидивите на тези практики ги виждаме и днес. *** превърнаха докторите от медици в обикновенни рушветчии. Болниците бяха препълнени по списък, а града беше пълен с хора, които жулят били и ракии по пижами и халати.