7

Анонимен

преди 8 години

Братя, усещате ли как България и българите си отиваме!? Язък, за голямата борба да я има България! Дойде демокрацията и ЕС, и всичко пропадна...

6

Ф.С.В

преди 8 години

Турция буферира една огромна емигрантска бомба от поне 5 мил емигранти - и с нея заплашва Европа и извива ръцете на съседите си - ако така продължават нещата- първите "гръмнали" от тази бомба ще са Гърция и БГ - засега пазарлъкът върви добре - Но дали Светска Европа ще разреши на Турция безвизов режим - а дано ама надали -- така че краят е ясен - единственият ход е тези емигранти да се връщат обратно в Азия и Африка - иначе ще сме под турско изнудване до пазарене на пазар за агнета !

5

Анонимен

преди 8 години

Добра идея, хората през Румъния и Украйна могат да стигнат до заветната Русия. Само трябва да усилим още тука проруската пропаганда.

4

Луцифер

преди 8 години

Поне да ги научат да ни убиват хуманно.

3

Анонимен

преди 8 години

И кой се съгласи от нашите. Бас хващам че е Тиквата заедно с Кунева в ръчичка- за разстрел сте бер!

2

Гневен българин

преди 8 години

Аз съм нормален гражданин на тази ненормална "държава" и аз като България не съм се съгласявал и не съм съгласен да приемаме опасни и чужди отпадъци!Вие също сте България и вярвам,че не сте съгласни.Да е.а тази антибългарска "държава".

1

Анонимен

преди 8 години

По добре да приемем кюрди. Те са наши и мразят турците. Да си вземем няколко милиона. ПКК да бъде регистрирана като партия в парламента.