37

чичо

преди 8 години

Бре тази власт много е страх от комунистите, а всички са бивши комунисти. Това което за 45 години комунистите направиха за народа и държавата сегашната власт и след 450 г няма да го направи, 26 години крадат,докараха народа до просешка тояга и пак недоволни. Нямаше сега да има нито един бежанец в България защото имаше държава. Но то нямаше да има въобще бежанци защото тогава на янките не им стискаше да правят арабска пролет и майдан и да налагат тяхната демокрация там където не е искат.

36

ФАКТ

преди 8 години

Китайския комунизъм победи руския!

35

Анонимен

преди 8 години

само който краде и прави измами някакви харесва България в момента

34

Българофил до Болка!

преди 8 години

По- Гадни И Лоши хора от американци руснаци турци и германци НЯМА... Къде и да са отишли САМО смърт насилие и убийства!!!! Унищожават всички заради Имперски фантазии...

33

Анонимен

преди 8 години

Символ на българската простотия и подлизурство е Методи Андреев.Този неугледен и некъпан мякащ *** навремето беше активист на БКП и нещатен сътрудник на ДС.Като шеф на комисията по досиетата първо унищожи своето,а после и на останалите видни"антикомунисти и демократи".Сега бившето комунистическо отроче е пръв борец против тоталитаризма и най-големият защитник на демокрацията.

32

Анонимен

преди 8 години

ако в България беше толкова хубаво нямаше от девет милиона да останем пет а щяхме сега да сме 15 000 000

31

Анонимен

преди 8 години

Какво да напиша _ така е в посттоталитарните общества. И в другите не е различно.

30

Анонимен

преди 8 години

мутренско време или социализъм какво предпочитате

29

Данакоплатец защо?

преди 8 години

Когато крадливи комунисти строят капитализъм, резултата е дивашки капитализъм като нашия!!

28

Анонимен

преди 8 години

може ли някой да обясни сега във какъв строй живеем

27

Анонимен

преди 8 години

такъв ад както сега никога не е имало

26

Анонимен

преди 8 години

*** народ

25

Анонимен

преди 8 години

И фашизма, и комунизма, и капитализма са рожби на ционизма!

24

Анонимен

преди 8 години

Ето един кратък списък на сегашните фашисти(всички до един бивши активисти на БКП и ДКМС или потомци на такива).Иво Инджев,Огнян Минчев,Георги Коритаров,Илиян Василев,Красен Станчев,Евгени Михайлов,Евгений Дайнов,Петко Георгиев,Едвин Сугарев,Соломон Паси,Митоди Андреев,Мартин Димитров,Радан Кънев,Ивайло Дичев,Даниел Смилов,Даниел Митов,Николай Ненчев,Асен Генов,Тони Николов,Милен Янакиев,Антоний Гълъбов и останалите слуги на Америка за България,Отворено Общество,ИПИ,Дневник,Капитал и др.

23

Кеми

преди 8 години

До хичоПо твоята логика всички симпатизиращи на фащизма или нацизма трябваше да гният до днес по затворите. А ти какъв си бил преди 1989 бе майна? Може би като Бойко, Цецка, Цецо и други видни антикомунисти. До къде ще я докараме ако следваме твоята логика?

22

Българин

преди 8 години

Защо се говорят само за отрицателното в 40 годишното управление. Защо никой не казва за хилядите километри изградена инфраструктура, стотиците заводи, безплатното образование и здравеопазване? Народе, не забравяй за това, което са построили твоите бащи и дядовци.

21

ДА

преди 8 години

Някой ще ми каже ли нещо хубаво направено за Бг след 89-та 1. Съсипано селско стопанство2. Съсипано образование3. Съсипано здравеопазване4. Съсипана култура Тези стълбове определят развитието на една държава. АКО ГИ НЯМА СКОРО И БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я ИМА

20

Анонимен

преди 8 години

Само след 9.09.1944 г. по исторически данни са избити над 250 000 души и това е документирано в архивите . Останалите в лагерите като Белене където ги ядоха прасетата . Другарю всичките Българи по една или друга причина сме били или членове на БКП или привърженици , защото това баше партията-държава . Това обаче не значи , че одобряваме геноцида на тази партия към народа .

19

анонимен

преди 8 години

Кой ви каза ,че в България е имало фашизъм ???? Само в главите накомунистите - *** се роди тази лъжа !!! Без нея комунистите не можеха да съществеват !!! Да няма давност за зверствата на комунистите !! ИМА ЗАБАВЯНЕ , НО ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО В ЗАТВОРА !!!!!!!!!

18

Питам

преди 8 години

Добре хайде да се сравняват нещата направени след 1944 и след 1989 за 25 години. Аз съм твърде млад да определя ,но това което чета за 25 години след 1944 година БГ прави огромен скок в развитието си и от една земеделска държава с над 80% неграмотно население става държава с икономика имаща лека,тежка, промишленост. Земеделието е докарано до там че трябват ученици и студенти да прибират реколтата защото Бг е привеждала продукция за изхранването на още една България