72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен А либераст ,е повод за гордост на ч.у.г.у.н.т.е..

71

АНТИ

преди 8 години

Когато крадливи комунисти строят капитализъм, резултата е дивашки капитализъм като нашия!

70

До професор

преди 8 години

Нито сме ти на партийния стаж,нали...?

69

Анонимен

преди 8 години

Част от историята ни е, не виждам чак какво толкова са се "скандализирали" пътниците. Сложете годината на изработка на паното , за да се знае и толкова. Министърът много подкован от американските ценности явно. За разбиване и разваляне еша нямаме. Да изградим нещо, само с тоталитарен строй става. У нас е проблема , не у "комунизъма"

68

Анонимен

преди 8 години

Е сега опряхме до петолъчката . И като тръгне по мед и масло !Тия комунисти от ГЕРБ по големе потурнаци от турците Или по-големи папи от папата .Ей сега вързахме и цъфнахме .Така се мачка история . Днес пречи петолъчката ,вчера робството ,Ботев ,Вазов , ,,Историа словеноболгарская ,,

67

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА МИНИСТЪРА!!!!!!!!!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Строено от хората, не от "партийците-партизани". Последните само унищожават. Партизанлък е *** дума, чието значение е повод за гордост само на кратуните.

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен94 Луд умора нема! Да бе ! Комуниста от Банкя,комунистката от Плевен , комуниста от Г Делчев мачкат комунистите . Я ,как смачкаха ,и Червената Кукувица ,снахата от Политбюро , и комуниста от ДС -Цецо ,Шесте апартамента ,и комуниста Гоце и Калфата Му.Май ти е смачкана , Червената чутура .

64

Анонимен

преди 8 години

Четете последното изречение на публикацията...министър Москов (!) взел решение за премахването на петолъчката...

63

Анонимен

преди 8 години

Както се казва , големи яйца , че ще махнат петолъчката . Това ли е повод за празни приказки сума ти време . Е гати и държавата и народа .

62

Наблюдаващ

преди 8 години

До ПрофесорПрофесоре, между другото, ти по кое време се изучи и хабилитира...?Явно нещата са безнадеждни, щом вече четвърт век единственото национално полезно нещо, което политиците правят е да се пишат антикомунисти като махат звезди, гърмят по цяла седмица мавзолеи и преименуват улици и площади на личности, които често нямат никакви заслуги за съществуването и успехите на нацията.

61

Анонимен

преди 8 години

В тоя ред на мисли - да махнем абсолютно всичко строено от комунистите и по време на тяхното управление - АЕЦ, ТЕЦ-ове, пристанища, мостове, болници, училища, детски градини и всичко останало каквото се сетим!

60

До професор

преди 8 години

Голямо мачкане ще пада,ама внимавай и ти да не попаднеш в него,щото като ви гледам се мачкате все бивши кадри.

59

Анонимен

преди 8 години

Сега като махнем петолъчките (в тях ни е най-големия проблем и са най-големия виновник за ситуацията в страната) , и ще заживеем по-добре от швейцарците! Само да не ни осъдят украинците за откраднато ноу-хау, защото и те решиха че ще цъфнат и вържат като махнат символите на комунизъма....

58

Анонимен

преди 8 години

Комунизмът е виновен за всичко. Виновни са комунистите, а то други нямаше. Затова трябва да минат поне 100 години евроатлантическо развитие, да се сменят поне 2 поколения да се изчистим от комунистите и тогава нещата ще се оправят - само търпение, остават още около 74 години до светлото евроатлантическо бъдеще.

57

Анонимен

преди 8 години

Те мавзолея навремето са го построили за 6 дни, а Евгени Бакърджиев го бута 3 дни и стана за смях на гаргите. Дори и махането им е трудно, а какво остава за правенето. Некадърници.

56

Звезда

преди 8 години

Ние що до махането на символите на комунизма сме стигнали, значи всичко друго в държавата ние наред ...

55

Анонимен

преди 8 години

***!!!Без да вземам отношение към т.нар. комунизъм. ТОВА ВСЕ ПАК Е ИСТОРИЯ!!!!Нашата история!Добра или лоша, това е нашата история, нашите символи, нашето изкуство."Политически коректното" говорене е най-голямото зло на нашето време. Това е цензура на говоренето, но не може да се цензурира мисленето. В резултат всичко което е било ще се повтори. И расизмът и фашизмът на миналото ще ни се сторят песен пред това, което ни чака.

54

модерни времена

преди 8 години

Крепости от ютонг,паметници със светещи дзъркели(между другото,малко под гърба можете да му втъкнете и едно USB,да си зареждат хората телефоните) Махайте петолъчките,требе сме хай-тек

53

SSA

преди 8 години

Значи скоро ще падни и самия министър!