91

маймуната

преди 8 години

Задължително да се почват езиковите курсове. Срамота. Пък аз мислех,че поне от двама милиционери един знае някакъв европейски език.

90

Анонимен

преди 8 години

TEZI ATENTATI GI PRAVIAT EVROPESKITE UPRAVNIZI PO NAREJDANE NA EDNI ZADOKEANKI PRIATELI TE VKARVAT MILIONI CHERNI NA GODINA DAVAT IM SOZIALNI JILISHA SAOZIALNI POMOSHI V PARI,RABOTA S PREDIMSTVO;BELI JENI I BOMBI ZA DA VZRIVIAVAT KAK KOPUVA GLADEN CHOVEK BOMBI ZA VSICHKO SA VINOVNI TEZI KOITO SA GI PUSNALI V EWROPA OT 1950 GODINA NASAM

89

Homer

преди 8 години

Дядо Йоцо гледа........и реве с глас.........

88

Ясновидец

преди 8 години

Те ще пристигнат на мястото след като се е взривил и последния терорист и ще се перчат пред смаяните граждани уцелели от взрива .

87

събудете се

преди 8 години

Ама чакайте сега,вия къде живеете това е страната на чудесата и абсурда!полицията у нас е не компетентна,некадърна,не познаваща правата и законите,не е обучена да помага на хората те не могат нищо те са в тежест на народа!но затова пък имат най големия бюджет и привилегии с две думи Господ да ни е на помощ няма кой друг....

86

Анонимен

преди 8 години

Терориста щом ги види веднага ще се вцепени и изпълнви разпорежданията им . Ха ха хаАз мисля ,че щом му кажат да ги поседва ще последва взрив и с тях е свършено няма да вземат 20 заплати.

85

бастун

преди 8 години

Като му разцъках на тоя профила, ми стана ясно едно. Това е копие на таксиметраджия (Те разбират всичко няма, тън-мън). Мисля, че пуснах сълза с този разказ, а за вашите коментари немам думи....

84

Анонимен

преди 8 години

Е па, още една *** статия....до този автор...ДАНО ДА НЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО Е ДА СИ ЖЕРТВА ОТ ТЕРОРИСТ. Вместо да се правиш на умен пред полицията, просто следваите техните указания! В такива времена живеем, в големи градове...ако не бегаи на село.

83

Анонимен

преди 8 години

Velik e toi velik na6eto 4enge

82

Анонимен

преди 8 години

Това ли ви е прекрасната софия свиквайте СТОЛИЧАНИ !

81

Анонимен

преди 8 години

Тия стават само да стоят някъде на гюме и да поемат ударната вълна от взрива за друго не стават.

80

Анонимен

преди 8 години

Я спецчастите проглeднали и разбрали, че по света бодят терористи и почнали даже и да тренират. Тия освен да бият децата и пенсионерите като излязат на протест за друго стават ли аджеба махленски побойници спецчасти ЦИРК.

79

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89Е как какво, помагат ти събират повече хора на куп ако има останал взрив да нанесе повече щети, защото те не са го и претърсили със сигурност.

78

Анонимен

преди 8 години

След като изгледах снощната тренировка стигнах до извода да не се возя повече на метрото !

77

Анонимен

преди 8 години

И малките деца вече знаят ,че за линеика се чака 2 часа а полицайте не могат да тичат

76

дедо Йов

преди 8 години

"Доста несериозна работа. Целият разказ изглежда като художествена измислица!" Аз обаче съм виждал как "работят" тия униформени синковци и целият разказ изглежда като Реалност даже съм убеден че човека ни спестява някоя и друга тъпотия!

75

Анонимен

преди 8 години

Как си представяте терористите да стоят в метрото и да чакат да ги отведът на поляната за да се взривят далече от хората ли !???

74

Анонимен

преди 8 години

Туй ли са им тренировките на тия *** даже в тубата има клипчета как тренират руските спецчасти о боже мой какво прочетох ако туй е истина трябва да падат глави.

73

Анонимен

преди 8 години

Тия същия сец отряд ли са където бяха иозненадани в Лясковец докато искаха да изненадат въоражен пенсионер с ловни пушки и 4 часа водиха престрелка с него дадоха и една жертва.

72

Анонимен

преди 8 години

И какво cпоред тез палячовци всеки возещ се на метрото е терорист отвеждат те на таз поляна и там седиш в дъжда докато се установи ,че не си терорист най-добре казвайте че сте роми и БХК ще се изпълзи от дупката си. Ако наистина един от тез задържани е терорист всички дружно ще се озоват при девиците. И тогава какви ще ги пещи МВР оставка некадърници.