129

Анонимен

преди 8 години

Последствията от управлението на ЕС от лудата Меркел.

128

Анонимен

преди 8 години

ДОКАТО КАСАПИНА ПУТИН Е ЖИВ ОПРАВИЯ В СИРИЯ НЯМА ДА ИМА!!!!СЛЕДОВАТЕЛНО БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА ОТ НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!!!!!УМРЕ ЛИ ЗЛОТО ПУТИН МОЖЕ ДА ИМА ЛЪЧ СВЕТЛИНА!!!РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е СРАМ ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТЕ ДЪРЖАТ ПУТИН КАСАПИНА НА ВЛАСТ ЗА ДА ИЗБИВА НАРОДА НА СИРИЯ И УКРАЙНА

127

Анонимен

преди 8 години

Лаодзъ е казал "Насилникът ще умре от насилие". Ето го в действие.И народът го е казал: "Който нож вади, от нож умира."

126

bluesky1

преди 8 години

Преди Франция и САЩ да нападнат Либия, помислиха ли западните лидери за правата и исканията на милионите либийци, които категорично заявиха, че не желаят "демокрацията", която им носят шепа ислямисти и терористи. Не! Важно беше да бъде свален и убит Кадафи. Някой на Запад взе ли предвид това, че при "мирните" протести през 2011г. в Сирия загиваха по 20 - 30 полицаи!!! Не! Това бяха протести за демокрация....

125

до 159

преди 8 години

Как успяхте да избягате от психодиспансера, нали бяхте завързан ?.

124

Анонимен

преди 8 години

В Близкия изток като загиваха невинни, убити от европейци, защо не ревахте по форумите и не казвахте как всички европейци са фанатици и терористи? Питам и отговор не чакам.Ама като дойде на вашта глава, разбрахте, че било гадно, а? Ами като сте "умни" да очаквате, че ей така може да си трепете хората и да няма последствия, сърбайте си попарата, която сами си надробихте.

123

bluesky1

преди 8 години

Пак ще има "Je suis" това, "Je suis" онова... Жалко за загиналите и ранени хора, но хората на запад трябва да разберат истината и тя е, че не може хем да подкрепяш тероризма, хем да не пострадаш от него. А това, което направи т.н. Запад в Либия, Ирак и Сирия бе откровена и безочлива подкрепа за тероризма и терористите, които закичиха с лозунга борци за демокрация.

122

Анонимен

преди 8 години

РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НОСИ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ЕВРОПА!!!РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ОСТАВИ КАСАПИНА ПУТИН ДА ИЗБИВА НАРОДА НА СИРИЯ И ДА БЯГА ОТ ТАМ ПО ПОСОКА ЕВРОПА!!!!!!ЗАРАДИ КАСАПИНА ПУТИН В СИРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ ООН И САЩ И ДА ИЗБИЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!!ЗЛОТО СИ ИМА ИМЕ ЗА СВЕТА И ТОВА Е ПУТИН!!!!!!!

121

Анонимен

преди 8 години

Интеграция се нарича това. Интеграция по западноевропейски! Целият проблем е, че тези хора нито могат да намерят работа, нито ходят на училище, нито пък са научили и езика. Живеят на гета и плюят само по държавата, която им плаща социалните помощи! И така в един омагьосан кръг две поколения наред. И накрая от безизходица стават лесно манипулеруеми и намират смисъл във фанатизъма. Огромна грешка е да се допускат тези да живеят на куп, че да образуват гета! Поне това осъзна Германия.

120

НОРМАЛЕН ЧОВЕК

преди 8 години

Как не прогледнаха западните политици,че с арабите шега не бива.Заради слепотата им ще продължават да загиват невинни хора,ще има церемонии в тяхна памет и така до следващите загинали.Какво още трябва да се случи,че да се спре това нашествие и превземане на Европа?Каква политическа и морална отговорност ще носят сегашните европейски лидери за следващите поколения?Може би трабва да взривят Меркел и Оланд, шефовете на Европейския парламент,та да се стреснат.Потресен съм.

119

Анонимен

преди 8 години

Какво е това лицемерие? Изтрепали 17 души. Ами в Близкия Изток с години падаха бомби и нямаше новина за всеки загинал поотделно. Тогава когато се разчовъркваше акото, беше хубаво, ама сега се размириса, вече голямо вайкане. Нима размирисването се е случило ей така от самосебе си, без никой да го е човъркал преди това.До кога ще пишете новини избирателно и лицемерно? Айде вас да ви трепят с години без да имате вина, пък да видим дали няма да се радикаизирате, а? То така отстрани е лесно.

118

9К51

преди 8 години

Жалко за обикновените белгийци загинали при атентатите .. но това се случва заради глупавата политика на брюкселските чиновници и онази екс комсомолка от бившето ГДР, дето наводни Европа с мургавели. От друга страна това е пълен резил за т.н. спец служби на Европата, под прозореца на натовци гърмят, а те са безпомощни. От позорната сделка между Меркел и агите нищо няма да излезе ... май трябва да се обърнат за помощ към В.В.П., а не да го плюят!

117

Анонимен

преди 8 години

до 154: Хора като теб са проблема на Европа, хора като теб за виновни за тези взривове и убийства.

116

Анонимен

преди 8 години

Послетсвията от безобразието в еврогейския парламент и лудоста на меркел. Логичния въпрос е - къде ще е следващата бомба?

115

Анонимен

преди 8 години

ПУТИН ЗАПАЛИ ВОЙНА В СИРИЯ СК ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ КАСАПИНА АСАД!!АКО ПУТИН НЕ БЕШЕ ПОМОГНАЛ НА АСАД ТО ОТДАВНА ДА Е ТАМ КАТО В ЛИБИЯ ПОНЕ КЪДЕТО МАСАТА ОТ НАРОДА СИ СЕДИ!!!!!!!!!!!!!!!ПУТИН УБИ ЕВРОПА!!!!!!!!!!!! ПУТИН УБИ И СИРИЯ ~! ПУТИН УБИ И УКРАЙНА

114

пифа

преди 8 години

Вече е крайно време всички управници в ЕС да проумеят че на Европа е обявена война. А когато ти обявят война трябва да отговориш подобаващо. В противен случай си обречен. Стана ясно че с толерантност и човешки права срещу бомбите няма как да стане. Да не всички хора изповядващи исляма со терористи, но няма начин да ги разпознаем.По време на война действат други закони и правила.Често е необходимо до де вземат крайни мерки.Като начало може да се започне със забрана за изповядване на ислям в ЕС

113

западно лицемерие

преди 8 години

Западните политици създават терористи и подкрепят терора.За тях това е начин на съществуване.Изолирани,пазени,луксозен живот,неадекватни решения за простолюдието.Разделяй и владей-това е което правят.

112

Анонимен

преди 8 години

Всяко алчност се заплаща. Едно време англичаните мъкнели кораби с роби и ценности от Африка и Индия, сега ги завладяха същите тези африканци и индийци. Западняците убиваха за петролец, сега ги убиват тях. В живота има справедливост.

111

Анонимен

преди 8 години

Само да питам нещо - По-добър ли е сега светът без Кадафи и Садам? И Башар Асад трябва да си ходи нали?

110

Анонимен

преди 8 години

Я някой да каже какво "Je suis" ще сме сега.