31

1

преди 8 години

Представете си християни на неделна молитва в :Саудитска арабия, Катар и Пакистан. Сега ми кажете как ще завърши молитвата и колко дълго време ще бъдат търпяни ?

30

Анонимен

преди 8 години

Ще плащате и за джамия не само за полицията да ги пази, кат ви е толкова акъла

29

Анонимен

преди 8 години

Тея протести работят в полза на мюсюлманите. Нека да има още повече и във всички градове и да се обединят всички мюсюлмани и да видим кой къде и колко джамии ще строи?

28

Анонимен

преди 8 години

Като искат джамии да си ходят в Турция, я там колко много има. Ще има място за всички.

27

Илмейн

преди 8 години

До 7Няма проблем, аз съм религиозен фанатик - християнин вярващ според ранното апостолическо християнство. За мен ще бъде чест и похвала да бъда преследван и репресиран от закона за вярата си в Бога и в Господа Иисуса Христа. Това е било част от ранното християнство и по нататък също. когато човек е репресиран за вярата си в Бога и Христа и въпреки това се държи здраво о тази вяра, това е прославяне на Всевишния, това е велико. Преследвани жестоко са били Христовите мъченици и изповедници.

26

Анонимен

преди 8 години

Събрали са се пет безработни ашлака и срещу заплащане протестират. Голем праз. Кучетата лаят кервана си върви. Типично предизборно.

25

Анонимен

преди 8 години

Който иска да живее тука да става християнин. Останалите да се връщат откъдето са дошли или да ходят при Меркел. Тя да им строи джамии. Много нахални станаха вече.

24

Анонимен

преди 8 години

до 22Адам и *** да не са били помаци???? Българи са Били Левски и Ботев. В момента виждам само предатели и една анти Българска кампания, както и опит за насаждане на напрежение. И пак да попитам. Какво прави Либийски дипломат там? След "хуманното" убиство на техния полковник, каква е власта в тази държава? Нашите слъжби и МВнР ще вземе ли отношение?

23

Анонимен

преди 8 години

Славянския език е наложен от Византия , тоест ако икаш да общуваш с другите племена налагало ти се само на славянски език

22

Анонимен

преди 8 години

До Един българинНапример СВИДЕТЕЛИТЕ НА ЙЕХОВА ДА СА ПРОТЕСТИРАЛИ И ДА СА ИМАЛИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА МОЛИТВЕНИ ХРАМОВЕ? След 1989 колко джамии се построиха и колко църкви? Не се прави на луд и защитавай фесовете!

21

Гошо

преди 8 години

Аз искам три черкви в Истамбул

20

стига лъжи

преди 8 години

Лъгани сме много време първо, че сме славяни, сега че сме иранци. Това влияе лошо на обществото ние нямаме гражданско общество. Ние не знаем кои сме. А сме наследници на най-могъщите тюрки тези на Атила.

19

Анонимен

преди 8 години

Има една спекула че символиката на слънцето и луната в съкровището е персийска. Там обаче няма слънце и луна, а звезда и полумесец. Те представляват доислямска тюркска символика. Има по времето на хан Омуртаг. Тези символи са и османски

18

Анонимен

преди 8 години

Българите са помаци , тук не може да има теории. Става въпрос за факти. Всичко останало са някакви хипотези.

17

********************

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

16

Анонимен

преди 8 години

Така се започва!За това искам ДПС да е извън закона и всичките и привърженици да са персона нон грата!България за българите !

15

Сталин

преди 8 години

Има джамия.....има проблем......

14

Анонимен

преди 8 години

А 300 не искат ли, е...ти нахалниците!

13

Дедо Гого

преди 8 години

До Анонимен 13: Съгласен съм с тебе...и едно уточнение - тоя девиз е стоял на порталите на едни трудови лагери през Втората война.

12

Анонимен

преди 8 години

Интересно, но на снимката се вижда дипломатически автомобил на Либийското посолство. И какво дипломат на тази "държава" прави в незаконна джамия.