101

ММА

преди 8 години

Това, че си *** дивак не ти дава право да се саморазправяш каквото и да е станало. Със сигурност тоя с джипа е карал с над 50км/ч, иначе жена му нямаше да се потроши толкова. Това с афекта е пълна глупост. От днес ще пребивам всеки, който ме афектира щом бой под афект е разрешен. Отдавна трябва да сме разбрали, че законът "око за око, зъб за зъб" не поправя нещата. Той човекът иначе е много спокоен и тих. Само под афект бие и има дело за побой. Селска чест...

100

.

преди 8 години

Симеон ако толкова мислеше за жена си, първо щеше да обърне внимание на нея. Но Симеон е патрон и батка - първо излизаме от колата и отиваме да бием. Личи си, колко е бил загрижен... за приятелката/жена си. 100% и тя е отнасяла шамарите, ама си трае, щото се вози на баварец и я водят на чалга редовно. А и си личи, колко и е акъла, след като е била без колан.

99

Горан

преди 8 години

А, бе не че го оправдавам, ама в случая разбирам състоянието му на афект!

98

haha

преди 8 години

Е да, ама сега в кафето в Обеля 10 всички ще го боготворят. Прителката му, вероятно с прическа на вафлички от близкото село Требич, когато и да и счупиш нещо все ще е от полза стига да е тежко, безполезно и в главата.

97

Анонимен

преди 8 години

Баба му продала нивите си и купила на внучито си за навършване на 40 години и послучай успешно завършване на осми клас джип BMW. Нормално е поведението му е да бие другия шофьор при положение , че следващата кола ще му я купят когато завърши 12 клас / а това едва ли е възможно/

96

смешник

преди 8 години

"Симеон до този момент ми призна само, че е изпаднал в тежък афект от състоянието на жена си", каза Чернев. - Симеон как разбра на място, след секунди и без преглед, какво е състоянието на жена му?И Симеон ако беше карал с позволената скорост, нямаше да се случи това.Симеон се е ядосал, защото се е изложил, а не защото е било тежко състоянието на жена му.

95

До haha

преди 8 години

Мани диагоналката - виж с какви дамски очила се е изпъпанчил , направо цепи мрака "батката" :D

94

haha

преди 8 години

Еми, то само му виж диагоналката (гадната чантичка през рамото), и ще ти стане ясно за какво става въпрос. Поредния фолк терминатор с 75 годишен "джип", с десен волан, на газ. Дето виси по-цял ден по кафетата и си говори за за "преуспели" мутри и гъзарски живот и мечтата му е да бъде охранител. Ето това е представителната извадка. Биг Брадър ценностна система.

93

Анонимен

преди 8 години

Значи мъжката ви казвам ако някой осакати жена ми при настъпило птп направо вадя оръжие и го убивам на място. Жена ми да се оправя докато съм в затвора. А това да е за пример на другите да внимават как карат.... :D :D

92

Анонимен

преди 8 години

да беше си сложила колана нямаше да и се счупи ръката.

91

Не откачайте

преди 8 години

Не се опитвайте да оправдавате този ***. Има предишни негови "изяви" и не са свързани с горката му контузена приятелка, а с празната му глава и множеството му комплекси Такива трябва да бъдат мачкани от държавата и държани в постоянен страх. Арести, разпити, бой и стригане - това е рецептата в този случай. Скъсани смешници, като този, тровят живота в България, кога най-сетне ще го разберета?

90

до 98

преди 8 години

Я направо влизай в затвора отсега.

89

Анонимен

преди 8 години

До 45Неразбралия си ти.Пребития е със шкода.

88

Анонимен

преди 8 години

1. Катастрофа2. Сбиване3. Болници4. Полиция5. Медии6. Раследване7. Съд8. Наказание. 1. Катастрофа2. Линейка.3. Полиция. До какво води едно сбиване

87

Колт прави хората...

преди 8 години

Оръжията трябва да бъдат разрешени и такива селски драми ще останат в историята. Когато измислената "мутра" знае, че можеш да му извадиш пистолет, ще бъде по-тих от тревата. Иначе се събират на тумби, като братята си по интелект от махалата и почват да безчинстват. А полицията дреме и отива след случката да прави записки. След това стакмистиката ти съобщава, че е отчетено поредното намаляване на нивата на престъпност.

86

Джон

преди 8 години

До 100 и до 102Това е пътнотранспортен инцидент, такива неща се случват. Седиш си и си чакаш линейка и се грижиш доколкото можеш за пострадалия а не да реагираш като животно и да се хвърляш да се биеш. Ако и другите наоколо бяха животни като животното в случая, те провокирани пък от неговата агресия можеха да се нахвърлят да бият него или да го сгазят с колите си - такова е поведението на подобни първобитни индивиди. Така хем щеше да е с пострадала жена хем и бит.

85

:(

преди 8 години

Във всеки голям западен град има гета, даже доста по-лоши от най-лошите в България. Кофтито е, че в БГ-то цялата страна е едно голямо гето - корупция, престъпност и анархия. Нормалните хора един по един се махат. Какъвто и патриот да си, един ден ти писва и почваш да обмисляш заминаването. Афектирал се мутанта? Ако някой с оръжие се афектира, добре ли ще му е на анаболния ***, ако му пръсне празната кратуна? Пожелавам му го!

84

Анонимен

преди 8 години

"не може да си обясни "болния" медиен интерес към обикновения случай на сбиването в София." А защо се съгласяваш да ходиш по медиите да обясняваш ...

83

обикновен

преди 8 години

И Симеончо и Веселка и Пвелчо са *** ! *** с усещане за недосегаемост . Не се ли замислят ,че каквито и "майстори" на бойни изкуства да са , могат много лесно да бъдат направени на кръв и *** от хора които не са каратисти, боксьори, айкидоджии и т.н Има толкова много начини...

82

Анонимен

преди 8 години

Чудя се отде тая смелост да налиташ на бой на който ти падне? Аз съм си постоянно с кно-то, посегне ли ми подобен оставям го на място.