14

Анонимен

преди 8 години

Мислех че започват да се шлякат някъде към 4-ти клас, а то било още от 2-ри.Значи съм изостанал с цели 2 класа. Иначе какво да кажа - демократични *** ценности.Тоя Тодор Живков явно е бил много *** - защото при него такива неща не се случваха

13

Анонимен

преди 8 години

ВИВА ЛА ДЕМОКРАЦИОНПОЖЕЛАХТЕ ДА ВИДИТЕСЕГА ЩО РИВЬИЕТИ

12

Анонимен

преди 8 години

в сбърканата територия Тикволандия е такаотрече се всичко - измислиха се фалшифи ценности, фалшифицира се историятаизкараха Левски и Ботев терористино този народ не заслужава друго

11

българин

преди 8 години

Е и са ко да направа. Да забраня на детето да гледа порно ли. Живота си е негов, да прави какво си иска... Само съм му забранил наркотиците. Всичко друхо му давам.

10

Анонимен

преди 8 години

Глупости, кога някой е засичал аматьорско детско порно в интернет? Занимават ни с изкуствени проблеми отново.

9

Наблюдател

преди 8 години

В Бг не имало демокрация след 1989, а квази феодална система дирижирана от пост комунистически функционери. Иначе статията показва как децата копират навиците на болното общество и идиотщината, която ги заобикаля.

8

така си е

преди 8 години

А във 8 клас масово играят на играта торта със свещички но без свещички.Вижте и в нета правилата. Има и видео в нета.Като цяло групово испълнение .Порно канали ден и нощ без контрол и чалга на килограм със полу голи певици и певци.

7

Хъммм до 4

преди 8 години

Явно джурналистката е искала да каже Главна Дирекция на Банда От Педофили и в бързината го е съкратила

6

Играят си дечицата

преди 8 години

Отдавна е. Родителите или не ги интересува какво правят, или не се възмущават кой знае колко. Бунтът срещу учител, който излови такава проява в училище е як.

5

до 2

преди 8 години

Ти къде точно виждаш демокрация в България?

4

Анонимен

преди 8 години

"Заловените педофили от ГДБОП..."Г-жо Несторова, вие като журналист би трябвало да знаете как правилно да построите изречение, за да не се получава двойният смисъл, който се е получил в настоящото ви творение.

3

Шфорца

преди 8 години

До АнонименИ какво общо пък има демокрацията с това ? Като е калпаво възпитанието и като към това се прибави интернета и телевизията, които основно възпитават младите, получава се това.

2

Анонимен

преди 8 години

Е как да не критикуваш тази демокрация?!

1

dod

преди 8 години

Изобщо не е доброволен "принцип"-а ви.Има си закони...."Това ставало обаче със съдействието на интернет доставчиците, които го правели на доброволен принцип."