235

Анонимен

преди 8 години

Тези "нещастни хора" пресичат границата където намерят, въпреки че много добре знаят къде трябва да преминават. Хора като Динко вършат работата на държавата и трябва да бъдат поощрявани!

234

Българче

преди 8 години

Рамбо или престъпник? НИТО ЕДНОТО ... ПРОСТО ДОСТОЕН БЪЛГАРИН И ОПРЕДЕЛЕНО ОСТАНАХМЕ МАЛКО. ТЕЗИ ДЕТО ГИ ЖАЛИТЕ ЕДИН ДЕН ПО КОМАНДА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ВОЙНА ... НО ПОЛИТИЦИТЕ И НЕ САМО НАШИТЕ СА КАТО ЩРАУСИТЕ ... АМА НАЛИ КОМАНДВА ЧИЧО САМ.

233

Тико

преди 8 години

Бозавия герой - да се смея ли да да плача ли ? Криминалните типове са героите на нашето време !

232

шменти капели

преди 8 години

Винаги един от нас!

231

bluesky1

преди 8 години

След експлозията от възхищение към господин Динко, вече не се учудвам защо сме на този хал, защо нищо читаво не излиза на повърхността, включително и в политиката и държавното управление, защо "народът" гласува за популисти, имай предвид лъжци, както и нямам съмнения за качеството на МАТРЯЛА... И знайте само един "Динко" не е управлявал държавата, дано да ви се сбъдне, че да я закрием най-сетне...хах...

230

немо

преди 8 години

Я тия дето плюят човека да си представят следната картинка : Бродят си из горите наслаждавайки се на природата; разкарват кучето; ловуват или са на излет с децата си. И както си вървят изведнъж насреща им тълпа непознати. Двете групи се стаписват от срещата и миг по късно по-многобройната група вади ножове и почва да вика нещо на непознат език. Въпросът ми е какво ще направите вие, които плюете по човек, който просто е защитил собствения си живот?

229

Анонимен

преди 8 години

Щом няма държава и нещата са неуправляеми, ще стане както въстанието на свинаря Ивайло.Някой като Динко ще поведе освирепелият народ и ще се се лее кръв.Друг изход няма.Всички управлявали от 89-а г насам са национални предатели и трябва да бъдат унищожени.Сегашните и костов са с предимство.

228

Анонимен

преди 8 години

Бeзмoзъчни гoвeдa като Динко - обект на възхищение в държавата на цъpвyлите.

227

Анонимен

преди 8 години

Динко е далече от вродената интелигентност на Левски,но ако е тръгнал по неговия път,едно голямо БРАВО!

226

Мина

преди 8 години

Всъщност, Динко е едно обикновено българско момче, но възпитана с любов към Родината и има едно много голямо добро сърце. Участва активно в благотворителни мероприятия, раздава се, помага с каквото може, това е Динко. Но с какво тия ще се похвалят, тия които го нападат и защитават бежанците. Какво добро те са сторили...дали те ще са готови да се жертват в името на България, сигурна съм, че няма да се жертват, но това момче е готов да умре за България, ето каква е огромната разлика между тях.

225

Анонимен

преди 8 години

Антон Хекимян много се изложи тази сутрин.Иначе не е глупаво момче,ама явно изпълнява политическа поръчка.Абсолютно безмислено предаване.И предателско поведение.Антоне,защо не извикаш Бойко в студиото и не го попиташ защо е готов да изпрати при бежанците на гръцко-македонската граница ГДБОП и ДАНС???

224

Анонимен

преди 8 години

Бат Динко го виждам като финалист в Биг Брадър, ако разбира се от България Търси Талант не го поканят първи и там да е на финал.

223

Анонимен

преди 8 години

динко каза, че му звънели пиарите на бойко, той им отказал, следователно, бойко е поръчал публичното унижение на нашето момче, живо и здраво да е! измамни политици, юристи и журналисти, не забравяйте, че господ гледа! господ ще ви съди!

222

bluesky1

преди 8 години

Бил голям мъж, стига бе хора... Гледах половината предаване, мистър Динко се държеше като селски хитрец и истинска п*т*а... Чухте ли го някъде този човек да казва, че има някакви идеали, някакви принципи, някаква справедлива кауза...аз не го чух, а и не мисля, че главата на този човек може да роди, да стигне до такива висоти... Някои тук дори го сравняват с българските революционери...този до Левски представяте ли си го...хах...жалък народ, следващ слепи, некадърни и фалшиви кумири като "динко"

221

езичник

преди 8 години

Важното в случая е, че частно лице върши работата на граничарите, каквито нямаме от много години. Вместо да го съдят трябва да помислят по въпроса защо цивилен гражданин върши работата на военните, защото стане ли това нещо не е наред. Властта защитава чужденци, които са в нарушение на законите на държавата, понеже са преминали границата нелегално. И същата власт е срещу собствения си народ в лицето на един българин.

220

До 270

преди 8 години

Ти,Мая си с развалена мая замесен.Тук коментираме достойното поведение на един истински българин.Независимо коя с.ви.ня те е опрасила,нямаш място тук.Върви на м.а.й.ната си и там си грухти на майчин език колкото искаш.

219

Тишо

преди 8 години

Анонимните герои пак плъзнаха. Разбирам ги колко им е тежко, но ме боли дръжката.

218

спиец от нас с атв

преди 8 години

След толкова години напъване в страната се роди ,израстна и възмъжа те това,и още мнооого като него.

217

Анонимен

преди 8 години

ПО ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ЛИЧИ ЧЕ БЪЛГАРИНА Е БЕДЕН ПОДЪЛ ДОЛЕН И НЕЩАСТЕН! АЛАНКОЛУВЦИ КАТО СТЕ ГОЛЕМИ БЪЛГАРИ ЩО СЕ ОСТЯВЯТЕ ЕДНА МУТРА ДА ВИ ШИБА И ДА ВИ КРАДАТ МОНОПОЛИСТИТЕ! ЩО НЕ СЕ БИЕТЕ ЗА ПРАВАТА! ЩОТО НЕ МОЖЕТЕ И СИ ИЗБИВАТЕ ЗЛОБАТА НА БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА, КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕТЕ ВИЕ СТЕ ЕДИН НЕЩАСТЕН И ЖАЛЪК , МАЛЪК НАРОД! НЕ ИСККАМ ДА СЪМ БЪЛГАРКА МАКАР ЧЕ СЪМ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЧАК МЕ Е СРАМ!

216

Анонимен

преди 8 години

Какво друго очаквате от продажните електронни медии,които по цял ден облъчват ромското и не само,население с турски сериали,освен да ни сервират безмислени дискусии за очевидно правилна постъпка,само за да угодят на чорбаджийте си./Впрочем,знае ли някой кои са собствениците на БТВ?Ако ги знае,да ги каже.