279

Ген. Александров

преди 8 години

Мед ми капе от сърчицето като чета гневните коментари на безродните русофили-комунисти, руските ***, българофобите и националните предатели. Комунистическият режим е обявен за престъпен чрез закон от Народното събрание. Така че никой не го интересува дали това ви харесва или не. Законът е факт и ако вие подкрепяте комунизма значи на практика сте престъпници. За щастие ви виждаме колко % сте на изборите, все по-малко и по-малко...

278

Анонимен

преди 8 години

Нещо намирисва.Не може да се забрани на хората да имат убеждения и да ги споделят. Напомня ми разказ на Дж. Джером, където се описва представата му за комунизъм-лагерни бараки, еднакви дрехи, еднакъв цвят коса, някои с по една ръка, едно око и т.н. Питат защо има толкова осакатени, а отговорът е, че се приема мнението на мнозинството, за това всички са длъжни да са боядисани с черна боя, а режат ръцете и вадят очи за равенство, за да не се сърдят по-тъпите.

277

Ремсист 1931

преди 8 години

Да, революцията е локомотивът на историята, или нещо такова.

276

ТР

преди 8 години

След това ще щурмуват издателствата на независими вестници и ще стане пълна демокрация като в Анадола. Откъде ми е познато това преследване на политически опоненти?

275

kokala

преди 8 години

като прочете човек идеите на комунизма и се замисли малко дори въобще не са лоши,напротив защитават интересите на обикновенните хора. друг е вече въпроса че различните правителства са го довели до пошлостта. и като стана дума за забраните на фашизма и национализма да попитам тогава...хитлеризма или още по-добре адолфизма забранени ли са? ако не са то да живеят тогава

274

Анонимен

преди 8 години

Да живее комунизма. Възпявам Сталин. :)

273

Анонимен

преди 8 години

Връща се комунизма и някой абсурдни закони се пръкват на бял свят и то точно от "уж" десни депутати. На времето казваш виц за бай Тошо и отиваш в панделата, сега пишеш няколко стиха, измисляш някаква мелодийка чувате някой и пак затвор, демокрация нямам думи.

272

без ценности

преди 8 години

Западни ценности няма! И не е имало! Ценности е имало по време на Великата френска революция, по времето на Великата Октомврийска революция, на 9-ти Септември 1944, при на победата над фашизма в България. Тогава много хора са си дали живота за тези ценности. При капитализма ценности няма! Ако някой от вас иска да даде живота си за капитализма, за НАТО, за турците и за Сащ, моля да се обади!

271

Анонимен

преди 8 години

А нагъ...ването на Турция и Евроге...йците от страна на български политици няма ли да бъде наказвано с нещо?

270

Анонимен

преди 8 години

А Белене няма ли да отварят? Имам предвид лагера за несъвместими личности пречещи на елитната класа.

269

болшевики

преди 8 години

Най-червените болшевики са тези от тиквения герб! Пожарникарят-агент Буда е член на БКП и е бил генсек на СИК, Цецо Пудела е член на БКП и е работил в 7-мо Управление на ДС, убавата Цецка е член на БКП, даже е била член на окръжен и на квадратен комитет, Цацата е бил член на БКП, Плевелът е бил член на БКП, Близашки е бил член на БКП.

268

есперкт

преди 8 години

Да възпяваш тиквата кога ще го инкриминират? Профилът на ББ във фейса е като севернокорейска изповедалня.

267

защото?

преди 8 години

До защо?Забрави ... Корея, Виетнам

266

защо?

преди 8 години

Защо ЕС или ООН не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

265

Емил Николаев

преди 8 години

Комунизмът контаминиран с Марксизъм е много лошо нещо!?...

264

Цар ББ

преди 8 години

Сигурно Боко иска да стане Цар. Тази длъжност най му приляга и най много я заслужава. Нали това е нещо като тартор на цял народ?

263

Анонимен

преди 8 години

Дошло е време разделно. Такива пишман-политици като Мартин Димитров и Методи Андреев (Петър Славов не съм го забелязвал въобще, толкова е невзрачен!) искат де се изтъпанчат, някой да ги забележи, да напомнят за жалкото си, безполезно съществувание! Това което предлагат, няма да стане! Господа, вие сте сенки от миналото! Презрирам ви! Мислете с ужас за часа на истината, който идва! Да живее България!

262

Анонимен

преди 8 години

Имаме си нов съюз,нови комисари,нова идеология,нова цензура,нови отдели на пропагандата,нови отдели за идеологическа борба....!!Представката пред тях "евро" не променя нищо!!!Всичко ново е добре забравено старо!!Сменихме един съюз,за да влезем в друг съюз!!Само разменихме полюсите на батерията,а тя си е една и съща!!Демокрация няма,не е имало и никога няма да има!!Празни приказки,за празни глави,които безрезервно да вярват,че нещо зависи само от една хартийка пусната в урна!!А трилионите дълг??

261

I

преди 8 години

За бля-бля-бля на идеологии - глоби и затвори? Струва ми се, че ни връщат към деспотизма.

260

Поп

преди 8 години

Черквате и христиаството няма ли да забранят за недемократични основи?