25

skatelite

преди 8 години

Съдейки по изразените мнения, голяма част от "анонимните" поддръжници на чужди държави определено са пропуснали часовете по история, а вероятно и по литература. Има едни вещи, които наричаме книги и които можете да намерите в библиотеките. Знам че ви е трудно да четете и се измаряте бързо, но ако отделите малко врееме ще научите интересни факти от историята, които явно не знаете. Това се отнася най-вече и за онзи с Ньойския мирен договор!

24

Анонимен

преди 8 години

ЗА МНОГО ТАЗИ СВОБОДА СЕ ОКАЗА ПОДАРЪК ,ЗАБОГАТЯХА ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЗНАЙНО КАК А ЗА 80 % ОТ НАРОДА ИЗЛЕЗЕ ПРАЗНА НАДЕЖДА !СЪС СВОБОДАТА ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ И РАВНИЯТ СТАРТ А СЕ ОКАЗА ,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА ОТНОВО ПРЕД НАС !

23

Марияна

преди 8 години

България е преди всичко балканскоа държава с местонахождението континента Европа.А "европейските" държави с "европейските ценности" са нещо съвсем различно от нас!

22

Анонимен

преди 8 години

Винаги сме имали продажни политици, но такова уникално продажно чудо, като така наречения президент не сме имали!

21

Обективен

преди 8 години

Най-добрият президент на България досега! Фактът,че го плюят повечето мизерни, некадърни и непрокопсани българи е показателен за качествата му!

20

.

преди 8 години

Как не ги е срам бе ? Превърнаха страната в африканска дупка и имат очи да говорят такива глупости ...

19

щик

преди 8 години

Не мога да си обясня, омразата на Плевнелиев към Русия, като се има предвид положението му при предишния режим.

18

тя

преди 8 години

Божеее , от де му идват тия думи?

17

Професор

преди 8 години

Поклон пред Плевнелиев! Делото му няма да бъде забравено. Един ден портретът на Плевнелиев ще е редом до портретите на Левски и Ботев!Росен Плевнелиев ще остане в историята като най добрия Президент на Народна Република България!Амин!

16

Анонимен

преди 8 години

Хора, представяте ли си да влезнем в някоя война утре и този човек да е главнокомандващ?

15

Анонимен

преди 8 години

Расиме, а млъкни малко де! Кога най-накрая ще ти свърши мандата? Чак не ми се иска да има празници, да не се появиш и да ни изложиш пред целия свят.

14

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ТОЗИ ГОСПОДИН ДА СЕ ВЪРНЕ В ПЪРВИ КЛАС,НО ПРЕЗ 1976 ГОДИНА,ЗА ДА НАУЧИ ИСТОРИЯТА,КАТО ВИДИ С ОЧИТЕ СИ ТУРСКОТО РОБСТВО И КОЙ НИ Е ОСВОБОДИЛ.БИХ КАЗАЛ И НА ВСИЧКИ ТУРКОФИЛИ И ПОТУРНАЦИ,КОИТО НЕ СА МАЛКО В ДЕМОНКРАДИЧНА НАЦЕПЕНА КАТО САЛАТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ ПРЕЗ ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ,КЪЩО ДА СЕ ВЪРНАТ ПРЕЗ ХУБАВОТО ТУРСКО ВРЕМЕ,КАКВОТО Е СЕГА НА КЮРДИТЕ..МНОГО ЖАЛКО ЗА ТАКЪВ ДЪРЖАВНИК.

13

до 22

преди 8 години

До АТАКИСТНеграмотен изказ. Какво ли да очакваме от Атака - прости биячи, подкрепяни от Русия. Ми като толкова ви харесва Русия идете да живеете там.

12

bez

преди 8 години

Америка беше против България да бъде разделена и раздадена на съседите, Русия не. Напротив, гласува за. Така яе да оставим тия глупости. Аз съм Европеец и искам да вървя напред с Европа. Америка и Русия да си бомбардират и да не се бъркат в работите на Европа.

11

Анонимен

преди 8 години

Аз съм против да гледаме на руснаците като на някакви наши втори родители, те са си следвали руските имперски интереси и за щастие са съвпаднали с нашите. Но не трябва да отричаме, че без тях, едва ли бихме се освободили, каквито и борби да сме имали. Тая земя е свободна, понеже е напоена с кръвта на руските войници. Всяка крайност е вредна. Да се възвеличават едни или други чужди сили е също толкова погрешно, колкото да се неглижира приносът им. Президента ни някога му вярвах, ама вече не.

10

se

преди 8 години

Като слушам и чета изказвания на политическата ни класа се убеждавам ,че тези хора не познават историята и говорят с заучени фрази от днешния ден.България е освободена от Царска Русия господа политици а не от днешната както е наричате Путинова. Европейските ценности ги декламирате след влизането ни в ЕС но те не се отнасят за 1878 година дърдорковци.България е освободена от турско иго от РУСИЯ!Президенте отиваш си и затова си толкова смешен и жалък.

9

страшно мирише

преди 8 години

На комсомолски екскременти на червено отроче отврат.

8

Анонимен

преди 8 години

няма такава *** като плевела.. :D

7

Западноевропеец

преди 8 години

Свободата ни НЕ Е ПОДАРЕНА от рашките. Те са искали да ни използват за свои цели, както винаги правят. НАТО и ЕС са нашето спасение.

6

ан

преди 8 години

ако бях на мястото на руския посланик нямаше да отида да слушамдумата европа и европейски ценности колко пъти се споменавата ние сме си в европа ,че и русия половината е в европа,но комлексаря си е такъв и постоянно се чеше на болното мястовсе едно като са те поканили на кафе в богато семейство си станал богаташ като повтаряш колко е хубаво у тяхжалки сте