30

Анонимен

преди 8 години

Кога руснаците ще ни освободят отново от турско робство ???

29

ДС

преди 8 години

Двете американски централи в Мариците ?! Продават ток 4 пъти над пазарната цена ?!

28

Анонимен

преди 8 години

Виж колко струва дизела и бензина в Германия и тн преди да пишеш простотии

27

доста точни

преди 8 години

констатации . важно е посочил човека да се прави разлика между харесването на руският народ и симпатии към путин . иначе все едно някой да слага равенство между България ии плевнята или първанов .но посочване ролята на плевнята определено е решно защото прецедента не отчита какво е правилно-все едно да настоява косово да си остане откъснато но крим да се върне на украйна ,при положение , че косово е били и е срубска земя а крим е подарено за 40-на години но вече е където принадлежи

26

до 52-Лольо

преди 8 години

Абе, Лольо, кръстили са града заради това, че през Априлското въстание срещу съжителството е подкрепял неистово каузата на българите, че оръжието на българското опълчение е купено от него и съратниците му с лични и дарени средства, че заради протестите му срещу Берлинския конгрес е изселен от Москва. Дори са обсъждали кандидатурата му за български княз, преди да изберат Батенберг (който съвсем не се е оказал лош избор, ама ние сами сме го изгонили, за да го заменим с Кобугските ***). Чети!

25

Анонимен

преди 8 години

Бьлгария трябва час по скоро да изчезне от картата заедно с това диво продажно племе което я населява

24

Мюмюн от АТАКА

преди 8 години

плащай народе на азиатските сатрапи!

23

Анонимен

преди 8 години

Работете и плащайте на американските тецове бьлгарски роби да ви дойде акьло у *** тикви аграри тьпи

22

реалито е такова

преди 8 години

В момента сме управл\явани от американо-турска политика--за какво влияние на Москва ни говорите???--я стига с глупостите....

21

Поп Грую

преди 8 години

Защо позволявате на някакъв си Никола Димитров да пише статии за(против) Русия???Нима копитото на *** Eлk. Вac. вече се изтъпило и натиска по три клавиша на веднъж?

20

Пре

преди 8 години

Западната "свободна" преса вкл. и нашата са изтъкани от ПРОПАГАНДА

19

тттттттттт

преди 8 години

Вече ми омръзнахте с тази анти-руска пропаганда--явно сте силно платени.ТОЧНО затова ставам РУСОФИЛ.Защото лицемерието на такива"статии" е безкрайно...Като говорим за енергетика--какво ще кажете за Мариците бе..??

18

Лольо

преди 8 години

Всеки триумф за България е смърт за Русия - Иван Аксаков- руски журналист на него 'признателните' българи са кръстили гр. АКСАКОВО да Варна.

17

??????????

преди 8 години

Като ще се отърваваме от зависимоста в енергетиката------тогава да се отървем и от американците в Мариците---------нещо за това да напишем????....че го плащаме по скъпо с 247% това американско "чудо".........................

16

Лольо

преди 8 години

Русофилията е мерило на степента на Идиотозъм на един народ- Това са думи на един Български владика в по стари, когато владиките все още имаха достойнство.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Аз руска власт в България не усещам.Усещам американска и турска !Турският посланик се намесва безпардонно във вътрешните работи на България.От американското посолство пък се командва политиката в България.Това са фактите, а приказките за руско влияние са просто промиване на мозъци.Разбира се има руско влияние, но то е в сърцата и душите на истинските българи.Ние никога няма да забравим нашите освободители и православни братя от Русия !

14

ДС

преди 8 години

А двете АМЕРИКАНСКИ централи, които продавата ток на преференциални цени. Точно тия две централи са виновни за затъването на НЕК (НАЦИОНАЛНАТА електрическа компания).

13

цирк

преди 8 години

Окупираната от САЩ Европа която ползва все повече Руски газ!ни казва какво да правим ни я!?

12

дааааа

преди 8 години

Газпром е подписал договор за изграждане на тръби по дъното на Черно море и доставка на газ за Гърция и Италия,проекта се нарича-Посейдон!!!

11

българина

преди 8 години

Да изгонил руснаците за да дойде брюкселскаа хунта.да им умрат децата