29

Един българин

преди 8 години

До: номер 38Абе нематод безгръбначен! Имаш ли си идея ако на тази "пияна кифла" беше се случило това произшествие в САЩ какво щеше да стане с насилника?Знаеш ли колко много по-трезви и палави момичета в прокурорската възраст са били причина за осъдителни присъди за изнасилване на непълнолетни (под 21 г. = age of consent)?Имаш ли си представа каква пропаст зее между посткомунистическа, постсъветска и проруска нещастна България и изпадналата в другата крайност полицейско-гестаповска САЩ?

28

Анонимен

преди 8 години

Единственият хулиган в тази тъжна история е Тодор. Но няма как да бъде съден от човешкия съд.

27

Един българин

преди 8 години

От всичките "бисери" които ръси премиера Бойко Борисов, само един е истински.Този за лошия български материал.Вярно е, че в България е останал само лошия материал.Всичко свястно е вече по чужбина.И естествено логично е, че от лош материал хубав премиер няма как да произлезе.Както и главен прокурор. Както и всякакви прокурори. Свидетели бяхме тия дни как се хванаха за гушите. Какво да очакваме? Той Цветан Василев е "невинен" за КТБ, та някакви си "понички" ли ще са виновни?

26

Анонимен

преди 8 години

Братята са виновни! Трябваше да попитат момчето, дали има сърдечни проблеми или други опасни болести. И да гледат да не го ядосват пред кифлата, то бъдива ли е тренирало бойни изкуства?

25

Анонимен

преди 8 години

нека прокуратурата да обясни защо си менеше мнението само заради натиска на тълпата.

24

Анонимен

преди 8 години

Тази присъда и преценка на прокуратурата и съда е поредно доказателство че там работят по принцип хора без съвест ,,по точно прегоряла от много нарушавания на моралния закон (без съзнание за добро и зло и възможност за правилна преценка на причина и следствие), затова и дори при тежка телесна повреда, завършила със смъртен случай след побой, те заявяват че няма вина за причинено убийство, когато е явно че момчето нямаше да си глътне езика и да умре ако не беше бит.

23

Анонимен

преди 8 години

Винаги става така като почнат разни митинги да се правят без да е ясна работата. Накрая се оказва съвсем друга работата.Очаквам подобно и от случая с "изнасилената" пияна кифла от Стрелча

22

Анонимен

преди 8 години

Дело в Страсбург.

21

Русенец

преди 8 години

Бе, коментари много. Версии много. Но е очевидно, че под експертизата са се подписали сума ти лекари с имената си и съответната съдебна отговорност. Пък колко пари да имат двама братя с автокъща ?! Че да подкупят толкова сериозно следствие, прокуратура, съдебна медицина ? Хайде да я караме по сериозно. Очевидно е, че става за ***, битова история. Всекидневно стават десетки такива. Младежа е имал колосален медицински проблем. И от "дзяк" е можел да умре.

20

Анонимен

преди 8 години

Сега всички вестници НА СЪД за глупустите които изписаха за Поничките.НА СУД вашта мама некачествена!

19

Анонимен

преди 8 години

Ще да е фалирала автокъщата.

18

Лично мнение.

преди 8 години

ВГ зависимости!

17

ЗА 18...ПОНИЧКАТА

преди 8 години

БРАВО 18....ВЕДНАГА СТАВАМ АДВОКАТ НА БРАТЯ ДАМЯНОВИ!ЩЕ ИЗРАСТНА В КАРИЕРАТА И ....ШЕ НАТРУПАМ ПАРИ!!!!

16

Anon

преди 8 години

Защо изобщо има повдигнати обвинения срещу братята? Не е правилно. Сега нека да повдигнат обвинения срещу лъжесвидетелите. То не че всичките не са селски бекове ама за принципа...

15

(-_-)

преди 8 години

Тия още малко и ще го изкарат самоубийство!? Ясно е, че е имал болно сърце, но надали щеше да умре ако ония не бяха го ошамарили, нали? По каква логика тогава нямало причинно-следствена връзка остава загадка..

14

Поничка

преди 8 години

И защо братя Дамянови са хулигани ? Защото единия е ударил шамар /даже не юмрук/ на нападател с бокс /нападател с хладно оръжие/ !!! Защо са хулигани ?! Надявам се братята да имат нерви и търпение + добър юрист и да започнат да съдят методично всеки нарекъл ги "убийци". Всичко вече се помни в интернет. Включително и кмета на Враца. Ако се мобилизират - ще станат богати хора!

13

Парабел

преди 8 години

До 2А ако беше правил секс с приятелката му Грета и беше починал от това, Грета ли щеше да е обвинена за смърта?

12

Да -ама не !

преди 8 години

Този случай стана ясен още на третия ден най-вече от поведението на роднините които обикаляха медиите ,но мен друго ме интересува КАКВО СТАНА с нашата "компетентна" прокуратура,която си мени обвиненията през ден под натиска на тълпата?Къде е онази натруфена говорителка на прокуратурата ,която каза че имали "неопровержими"доказателства за умишлено причинена смърт?За компетентността на родните медии които подеха в първите дни новината и квалифицираха някои хора ,като убийци -дори не коментирам!!!

11

ddt

преди 8 години

stiga s tiq manipolacii po mediite bog da go prosti no prokuraturata kaza bil e bolen za tova e po4inal ubiistvo nqma ....NQMA I KRAI S TAQ SELSKA ISTORIQ

10

Анонимен

преди 8 години

Престъпниците пак са мобилизирали *** да плюят по момчето .