97

Денис Цветков

преди 8 години

Недопустимо е 21век да се ограничава комуникацията между хората, било то между избиратели и политици. Това рано или късно ще се случи. О, да ние сме свикнали да се развиваме с много години назад.

96

Анонимен

преди 8 години

ВИЕ МОЖЕ ДА ИСКАТЕ,НО НЯМА КОЙ ДА ВИ ДАДЕ.И В ГЕРМАНИЯ СТЕ 10 МИЛИОНА АМА АГИТИРАТЕ НА НЕМСКИ.

95

Анонимен

преди 8 години

АК 47?

94

до 113

преди 8 години

те нямат място изобщо в България- да си отиват в Мордор, какво се бутат в Европа.

93

Анонимен

преди 8 години

Турците нямат място в българската политика.

92

Анонимен

преди 8 години

Да отива в Турция и там да се кандидатира за президент.

91

Анонимен

преди 8 години

Османците са живели 485 години в Европа и най-вече тука по нашите Земи , друг е проблема ако на някого това не му се харесва , и аз искам Порше и Къша на Хаваите ама няма

90

българин

преди 8 години

До българанНека си агитират на турски, какво пречи? Това е най-малкото което искат. Навремето е имало турски училища и театри в България. Ако сме толерантни хора, можем пак да открием турски училища в които децата да изучават всички предмети на турски, на майчиния си език. И не разбирам тия конфликти с учебниците по история и литература. Преди учехме историята ни до 1396 и след 1878 г. Защо не се учи и между двете дати? Тоест да се изучават султаните управлявали в тоя период и османска история?

89

Анонимен

преди 8 години

Българеещи се роми пак какво са мешат тука , не стига че са дошли през Византия по трзи Земи и са се Легализирали самоволно

88

Анонимен

преди 8 години

давайте да правим българска партия в турция и да ходим там да агитираме на български

87

Анонимен

преди 8 години

До Осман 98Османе, нещо много ти е объркано в представите. Защо намесваш руснаците? Какво искаш от тях? Че някои живеят в България? А защо не? Ти как живееш в България, така и те! Що за истерия българите да забравят руснаците? Не, българите много помнят. Помнят и за руснаците и за турците. Само дето спомените са малко различни, нали, Османе и ти много добре знаеш, защо! Не насилвай историята.

86

Анонимен

преди 8 години

Цялата им гнусна партия да се затрие по най-мъчителен начин!Членуващите в дпс уж българи са национални предатели!

85

Анонимен

преди 8 години

Да си мюсюлманин, не означава да си турчин. Всъщност, още се издирват потомците и гените на митичните селджуци, дето били турските предци. На практика потомци на българи, приели исляма сега ги потурчват за целите на паносманизма и се вдига врява заради кожата Ердоганова. Изтече срока на Ньойския договор и е време да си поискаме земите от Турция, Македония, западните покрайнини и да поискаме сметка за асимилацията на българите и многовековния геноцид над българския народ.

84

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 82Има и други етноси, разбира се, но в България ще говорят български, а не да ми шомлътат нещо неразбираемо, и да врещят, че не ги разбират. Ми то, доколкото знам, на Земята има над 20 000 езика и диалекта. Е, на територията на България сигурно има поне 10000 представители на различните езици? Абсурдно е да се иска да се говори на различни езици в една страна. Това е и за прикриване на криминални случаи. Е, не, особено сега ...

83

Осман

преди 8 години

Българите по принцип са толерантни хора. Аз загубих близък и плаках и ридах на турски в болницата. Лекарят българин който не разбира турски беше с влага на стъклата на очилата си. Разчувствал се е. Никой нищо не е забранявал. Но официалният език е български. Аз съм против агитация на турски, руски, френски и т.нт. Можеш да бъдеш турчин но никой не е длъжен да знае твоя език. В Турция - Да. Но в Чужбина всеки ще се съобразява и ще уважава законите на съответната държава.

82

Анонимен

преди 8 години

Илхан Кючюк е направил абсолютно некоректно и подвеждащо представяне, по-точно ИЗЛЪГАЛ Е. Никой, никога и никъде не забранява ползването на майчиния език. Но в училище, на предизборна агитация и в органите на държавната власт се ползва, и трябва да се ползва само българският - официалният език на държавата. И малцинствата, ако искат да живеят добре трябва да го научат и да го говорят добре, а не да се сърдят, че нямат работа защото работодателят не знае жестомимичен език а те нямат професия!

81

Осман

преди 8 години

Медиите на КОЙ всеки ден бълват помия по Турция и хвалят Русия. А КОЙ е депутат от ДПС. Да си агитират на руски наистина. Има доста руснаци в България. Докато КГБ агентът слухтеше сред турците и благодарение на него много БГ Турци "летуваха" в Белене Турция прие хиляди хора. Даде им земя и домове назаем без лихва. А Агентът нарочно беше вкаран в затвора за да се появи като Спасител по късно. Не гласувам за Тирани. Не гласувам за ДПС.

80

NACO

преди 8 години

Да,но САМО в Турция!!!

79

По Конституция

преди 8 години

Официалният език в България е българският.

78

Турчин

преди 8 години

Защо на турски? Да си агитират на руски!