25

турчин

преди 8 години

Цариград като историческо , като географско име няма и не имало никога.

24

Анонимен

преди 8 години

И къде е този руски натиск , след като премиера изпълнява всичко което му се каже от Брюксел или , от САЩ и си затваря очите за безобразията които върши турския посланик у нас ?! Руснаците изобщо не се интересуват от нас ,те си имат други приоритети и проблеми.

23

Румбо

преди 8 години

А Гйокче кога???Изобщо целия турски дипломатически корпус у нас има нужда от смяна!Тия за какви се мислят?Да не би вече да сме им вилает?Спокойно,тая опасност не е отминала,но доста намаля!След като се скараха и с Русия,тя няма да им го позволи! И не заради топли чувства към България,а за да им направи мръсно!Много ми е интересно как американската войска у нас ще попречи на Русия да ни помогне...Щото тя е тук точно за това!

22

F-16

преди 8 години

Мечтите са Цариград, живота е пернишка.

21

Анонимен

преди 8 години

34, ако руснаците не ти се "мешаха", тук отдавна да е станало Косово 2. Като видиш руснак му целувай ръка.

20

Анонимен

преди 8 години

Това е резонно поведение, когато ти изгонят дипломат и ти да изгониш като ответна мярка. Само че нашите сбъркаха както винаги. Преди да изгонят турския дипломат, трябваше да изгонят 3 руски дипломата със същия мотив като на турския. Действия несъвместими с дипломатическата дейност. Просто от Русия е най-големия натиск върху българската държава, а не от Турция. Ако руснаците ни се месиха във вътрешните работи колкото турците, тогава България щеше да е една наистина суверенна държава.

19

Анонимен

преди 8 години

С турция е свършено. Който е тръгнал срещу България, умира. Ние разпаднахме османската империя, та сега ли няма да ги бием. Ех, пусто хайдутство!!! Взимам си пушка и се готвя за хайдутлук в Балкана!!! Ако трябва с чети ще се бием, партизанска война. Левски, Ботев, капитан Петко Войвода, хаджи Димитър са ми учителите!

18

Наблюдаващ

преди 8 години

До TURCHINБългария не си търси белята. Белята беше намерена от вашия зам. консул. Колкото до проблемните и безпроблемните съседи - безпроблемни няма. Но има едни, които от 1/4 век асимилират Родопите и Лудогорието. Не са нито румънците, нито сърбите, нито македонците. Така, че не ми говори кой си търси белята.

17

Анонимен

преди 8 години

Айде !Нещата почват да си идват по местата!Ами сега обаче кой ще ни пази, за разлика от Сирия тука няма кой?!?!

16

Относно Турция

преди 8 години

Кажете ми ДОРИ ЕДНА (1, ONE, UN) държава съсед, с която Турция има нормални отношения.Подли, лицемерни, и нечестни всичката им политика е както свалянето на СУ-та - удар в гръб.Изкукуригалият им султан миналата седмица се пъчеше, докато президента на САЩ му съобщи, че Русия ще изпепели всичките им войски с тактическо ядрено оръжие и НАТО няма да си мръдне пръстта. Закривайте българското посолство в тази терористична дъжава, съосновател и приятел на главорезите от ИДИЛ!

15

REZAK

преди 8 години

E OPRAVIXA MI DENQ,SEGA I VOVA DA IM PUSNE ATOMA ,I KEF

14

Анонимен

преди 8 години

Турция разчиства терена за дипломатите на Независим Кюрдистан! До края на годината, тази нова държава ще бъде призната.

13

Анонимен

преди 8 години

Аз пък си мисля, че има още много за изритване от България с турски дипломатически паспорти. И поне няколко дузини работещи за турските служби са за затвора. Прекалено много и дълго ги търпяхме да ни обясняват, как Балканите им били исконни земи!!! Наглостта им край няма!

12

Реалист

преди 8 години

Хайде, започва се......

11

Анонимен

преди 8 години

Бе разправях ви, че накрая ще молиме дядо Иван за помощ, ама вие ми викате че съм бил ***. Е не съм! Ама гледам историята в която винаги накрая идва дядо Иван да ни вади от дупката... Сега много от вас разчитат на чичо Сам, но от него освен един кафяв, друго не сме видели. Аааа, да, и доста бомби над София през всв.

10

42

преди 8 години

До 15Ей, ***, умряхте вече щом и Лондон и Вашингтон и Тел Авив не ви щат. А това въоръжаване не знам как си го представяш.

9

Анонимен

преди 8 години

Няма кой да ги чака вече 30 години да правят демокрация и да чакат НАТО и ЕС да защитават България. Турците са на границата и си правят каквото искат вече, а през 1990 г. СДС скочиха на Петър Младенов, че иска да вкара танковете и армията и да спаси държавата, която после демократите съсипаха.

8

42

преди 8 години

Турция е главен виновник за негативните събития на Балканите и в Близкия изток.

7

Анонимен

преди 8 години

в случай тиквата не е проста, а просто като всеки примитивен чиляк със селска интуиция за власт усеща накъде духа вятъра и се подмазва на силния. Русия и САЩ сключиха сделка в Бл. Изток, която превръща Турция в аутсайдер в региона. Така че турция нищо вече не може да прави - ако успее в бъдеще време да си запази териториалната цялост ще е грандиозен успех.

6

АТАКИСТ

преди 8 години

Закривайте българското посолство и консулство в Анадола и се прибирайте! К'во правите още при тия неандерталски *** фанатични бо.клуци?