9

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Имаме ли Министерство на външните работи ?Имаме ли премиер ?При подобно поведение всеки посланик на чужда държава бива обявяван за персона нон грата в една нормална държава.Защо мълчите, господа управляващи ?!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Имаме ли МВР ?Имаме ли ДАНС ?Господа, докога всеки чуждоземец у нас ще се прави на генерал-губернатор ?!България суверенна държава ли е ? Свободна държава ли е или колония на САЩ ?А, може би сме турски вилает ????Да сме братя с руснаците не е страшно. Те няма как да ни направят християни, защото ние СМЕ християни.Те няма как да ни направят повече православни, защото ние СМЕ православни.Те няма как да ни направят по-бели хора, защото ние българите СМЕ бели хора и европейци.

7

Джон

преди 8 години

Гьокче ти лъжеш! И понеже си лъжец ти се компрометираш и ставаш човек на чиито думи повече не може да се има доверие! Аз знам че шпионите които съставляват екипите в консулствата са тренирани лъжци, но това няма значение за да е един човек истински, праведен и автентичен той трябва да се откаже от лъжата, трябва да е честен и думата му да е твърда. По-добре е да понесеш поражение и загуба отколкото да си лъжец. Лъжата толкова дълбоко деградира и отслабва човека, че е сравнена със змийска отрова.

6

Савов

преди 8 години

Г-н Посланик,Много добре знаете, че с действията си сте за гонене - persona non grata!Държите се нагло, защото знаете че ако Ви изгонят ще последва реципрочност, т.е. нашия посланик в Турция ще бъде отзован, а нашите политици не искат, не могат и не желаят Надежда Михайлова (хубавото Наде) да се върне.Относно бежанците - не ни пробутвайте тези щуротии, колко са в България!!! Бежанец е в първата съседна държава, която влезе - вашата държава, всичко друго е рекет и измекярщина!

5

Анонимен

преди 8 години

"Гарантирано от Гьокче: Анкара не се намесва в България!"Може би според него ние тука не сме България, а Турция и затова така си мисли.

4

TURKIYE

преди 8 години

Айде русофили почвайте сега да коментирате, нали става въпрос за Турция, сега ще напишете 100000 коментара. YASASIN BUYUK TURKIYE!

3

Анонимен

преди 8 години

Тоя има доста престъпна физиономия.

2

Анонимен

преди 8 години

Ние пък му вярваме на тоя....

1

Анонимен

преди 8 години

Лъже!