55

Анонимен

преди 8 години

Има спасение - Терминал 1 и 2 работят за село Мечка!Като не им харесва да заминават, това е бг !!!!!!

54

Анонимен

преди 8 години

След сто години децата ще учат ,че сме съжиталствали с престъпниците и не са ни грабили а проверявали дали ни е пълен хладилника и дали имаме някои лев в повече !

53

Нора

преди 8 години

Жителите на с. Мечка не бива да плащат данъци.

52

Анонимен

преди 8 години

Вчера се пребирам от работа и майка ми казва обади се някакъв по телефона и каза -Здравей , как си ! Не ме ли позна Кой се обажда Аз съм малко прегракнал Кой се обажда и затворилаАз видях ,че номера е скрит -------Р-------Знамчи докато искарвам пари да си платя данъците,осигоровките и сметките някои се опитва да ме обере и аз трябва да изпнитвам уважение към МВР

51

Анонимен

преди 8 години

Ние така може да си караме още години докато ни смъкнат и гащите от задн.ика !

50

Анонимен

преди 8 години

Абе хора ако сте малко образовани ще разберете ,че ви водят към гибел управляващите тази територия

49

до 60

преди 8 години

Абе ти къде беше последните 26 г какви ли не законеи се гласуват и затъваме все повече. Гърците са прави да казват ,че трябва да ни събудят.

48

ами

преди 8 години

кмета на селото да заведе дело срещу МВР или персонално срещу министърката за неизпълнение на задължението си по охрана на имуществото и живота на хората ! значи хората там плащат данъци които отиват за заплати на полицаите които обаче не са на мястото си . а може и дело за дискриминация на териториална основа-т.е не е правилно хората напр. в софия да получават сигурност която се отказва на други само защото живеят в село мечка

47

Анонимен

преди 8 години

Петко от Лясковец е пример за решение на проблема с Битовата престъпност ,но никои не иска да го решава те искат да ни няма на тази територия.

46

Анонимен

преди 8 години

Е на света няма по *** народ от Българския 25 г чака МВР да го опази !

45

Анонимен

преди 8 години

Значи щом се стъмни в селото селяните трябва да оставят вратите отворени за да не им чупят прозорците така ще си спестят малко пари дори и прозорците да са отворени явно няма смисъл от затваряне след като пак влизат.

44

Анонимен

преди 8 години

Меките китки от МВР работа няма да свършат, ами дано да мине местната футболна агитка да им направи главите меки на получовеците.

43

Анонимен

преди 8 години

Случващото не само там, но и в много други села и даже областни градове на 2 минути път от полицейското управление показва, че управляващите нямат полза да има ред! Едни наплашени хора ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВАТ! Да не го забравяме! Иначе искат да плащаме данъци, осигуровки ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, и да ни пенсионират на 70 години! Ама си спим и това е жалкото!

42

Анонимен

преди 8 години

Добре кажете на вас ако ви се случи ще стоите и ще гледате как ви ровят къщата като господина на снимката или ще употребите сила срещу крадците !?

41

Анонимен

преди 8 години

Вместо да викате полиция викаите неволята по вероятно е да се справи с крадците

40

11

преди 8 години

И защо не се споменава, че крадците са от боята?

39

Референдум

преди 8 години

Всяка къща да има оръжие, което да я брани! Ако оръжието се изнесе извън къщата без разрешение от властите, да се счита за незаконно притежание. НО вътре в къщата, всеки да има право да стреля на месо!!!Ако сте за: +Ако сте против:-

38

до 48

преди 8 години

Ние сами сме си виновни защо ти е да викаш полиция след като си се справил сам с престъпниците влезли в къщата ти !? Копай ги някъде и това е полицията да ги е спряла да не влизат по къщите на хората след като са влезли значи не са си свършили работата..

37

Анонимен

преди 8 години

Според конституцията на Република България Всеки гражданин има право на достоен животСлед като органите на реда не могат да ти осигорят спокоиствие сам трябва да спазиш конституцията.

36

Анонимен

преди 8 години

закрийте това мвр! не ни трябва, само пари, пари, пари. на борсата!