125

А.М

преди 8 години

Dnes.bg нещо не ви допадна в коментара ми ли? Триете това което не ви е изгодно така ли? Типично за Българските медии и журналисти, мишки!

124

Анонимен

преди 8 години

Що за саморазправа,що за свинщина.Долно,грозно и нечовешко.Какъв герой.Исполин с липса на мисловна дейност.Прототип на едноокия циклоп от митологията.

123

Анонимен

преди 8 години

Хабурайба и ямболския ти бек нещастен!

122

Анонимен

преди 8 години

Този има 2 убийства

121

Spacer

преди 8 години

Бат Гергиее, задушаам саа!

120

Истина

преди 8 години

Всеки да си сложи във фейсбука си ."Аз не съм Динко от Ямбол", и" Аз не съм Хекимян"

119

Анонимен

преди 8 години

Динко от Ямбол говори български като кравар-офчар , дали не е Българизиран ром от Ямбол

118

Анонимен

преди 8 години

До МирославОт каква война бягат чак в България? И защо не отидат на КПП да искат убежище, а минават нелегално? Тоя момък не съм го гледал и не ме вълнува, тревожи ме, че политиците нехаят,а държавата ни е разграден двор!

117

Анонимен

преди 8 години

Чета коментарите на демократите русофоби туркофили и ...жал ме е за вас *** нещастни!

116

Гого

преди 8 години

Найстина България си отива с такива герой - срам е е че съм българин. Боже пази България от такива Динковци! Къде е прокуратурата??

115

Анонимен

преди 8 години

> Аз знам английски перфектноАхахахахха, стига бе. Като го слушам как говори във видеото и с този ланец на врата направо повярвах. Поредната Ентелегента мутра.

114

Де Гол

преди 8 години

Аз се чудя къде е прокуратурата , този индивид трябва да се прати дирекно в затвора, как е възможно да има толкова прости хора, та тие имигранти са минали толкова граници и толкова път са били , за да попаднат на тоя български ***, този ги пребива и ги ограбва, как ще яде хляб от тези пари, та тия хора бягат от най страшното -- ВОЙНАТА , този знаели какво е война . Този знаели колко българи има по света , ако се отнасяха с него така, как мислите!!!!

113

Мирослав

преди 8 години

Тези хора бягат от война, добре съгласен съм, но войната е от няколко години, защо сега последната година и половина да речем се оформи такава вълна? Защото Турция ги пуска на огромни групи! За сега измъкна 3 милиарда ? от нас, а за напред? Нямам нищо против бежанците като хора, но тези които ги прекарват до Европа за пари, им обещават светло бъдеще с лежане вкъщи и цокане на социалите дали тук, дали в Германия, Франция и т.н. Аз мързеливи хора и такива дето чакат да ги нахраним не искам!

112

в Тунджа няма акули

преди 8 години

Истината е, че Динко от Джамбол лови не само по 20 човека наведнъж с голи ръце! По същия начин той лови едновременно и по 5 мечки-стръвници. Паралелно с мечките лови с голи ръце и по пет-шест акули. (Само някой да посмее да каже, че в Тунджа няма акули!) С голи ръце, в четири посоки едновременно лови и диви зайци. Зайците са на по 5 километра един от друг. Лови и мухи, но това вече е друга тема.

111

Българин от Германия

преди 8 години

БРАВО ДИНКО !Баща ми също е от Ямбол, корав Тракиец беше. Трябват ни такива като тебе и в Германия.Като чета по-долу някои социал-романтични коментари на наивници, направо ми се повдига...

110

Анонимен

преди 8 години

''Мама на Динко думаше,Динеле сине прибирам се..А Динко тенджерата погледна на половина пълна или празна е..''следва припев

109

Батакист

преди 8 години

Наистина както отбеляза някой прилича на селски тарикат. Аз на човек с ланец много вяра не мога да имам. А за всички които медала има само една страна халал да им е вярата.

108

Анонимен

преди 8 години

Господ забавя, но не забравя. Който няма съчувствие към беззащитни жени и деца, тежък ще му е ланеца.

107

Анонимен

преди 8 години

Браво мен!Само така,дано да имаш и последователи!

106

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми тя и майка му е мигрантка в Англия.-------------Е, Англия е цивилизована държава, там не ги гонят с АТВ-та.Само мият тоалетните.