42

Анонимен

преди 8 години

Когато американски самолет бомбардира сватба е трагична грешка, а когато цел са турските военни е не хуманен акт?!? Да ви имам западните стандарти!

41

Анонимен

преди 8 години

Няма смисъл от повече атентати в Турция. Сега ще е достатъчно ПКК да обяви, че туристите не са добре дошли в Турция. С парите които туристите оставят, турската държава купува патроните, с които се избива кюрдското население. По-малко пари в турския бюджет = по-малко въоръжаване = по-малко жертви в Кюрдистан, Анкара и Сирия.

40

П.Петров

преди 8 години

За турците щеше да е най-добре ако бяха продължали преговорите с кюрдите, но Ердоган избра пътя на конфронтацията. Вчерашният атентат е логично следствие на артилерийския обстрел на кюрдски позиции доста навътре в Сирия, под някакъв измислен повод, с цел да се пречи на настъплението им към Даеш и свързването на кюрдските региони в северна Сирия.Докато Ердоган и партията му са на власт, нищо добро не чака Турция, конфликтът само ще се задълбочава, а жертвите увеличават.

39

Аспарух

преди 8 години

Акта е организиран от самата Турция с цел да вкара войски и да спаси тяхното отроче ИДИЛ.е И съответно да заграби малко апатитни територии.

38

брей

преди 8 години

Агресивен * се е завъдил в днес.бг.

37

Анонимен

преди 8 години

ТОВА НЕ Е АТЕНТАТ! ТОВА Е МИРНО СЪЖИТЕЛСТВО С БОМБИТЕ, КЬОПЕЦИ. ЩЕ СЪЖИТЕЛСТВАТЕ С ТЯХ ДОКАТО НЕ СТАНЕТЕ НАПОЛОВИНАТА. И НА БРОЙ И НА РЪСТ.

36

БГТРАКИЕЦ

преди 8 години

ЖАЛКО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ,НО КАКВОТО ПОЧУКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,,КАКВОТО ПОСЕЕШ,ТАКОВА ЩЕ ОЖЪНЕШ,ИМА МНОГО ТУРСКИ ПОГОВОРКИ ЕРДОГАНЧО,С КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБРАЗЯВАШ.ПРАВИШ КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ СЛУШАШ НАРОДА,КОГАТО МЕЧКАТА ИГРАЕ В КОМШИИТЕ ,ЩЕ ДОЙДЕ И ТУКА.В РУМЪНИЯ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА,ПРИ НАС СА НА ВЛАСТ,Е НА ТОВА КАКВО МУ ВИКАШ.1%БОГАТИ МНОГО,НО СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 900 ЛВ,Е И КОЙ ВИ КАЗА ТАКА ПРАВИТЕ ПРЕЦЕНКАТА,КАКТО ПРИ БОЙ ТОШО.

35

Анонимен

преди 8 години

меркел да покани бежанци инот турция, и без това са само 2 млн в момента турците в германия. още може жабооо.

34

Анонимен

преди 8 години

Нато и Русия трябва да се намесят и да разделят Турция. Кюрдите трябва да получат собствена държава. Турция в сегашния си вид е наследник на Османската империя, т.е. има други народи в границите и. Турция не може да ги приобщи векове наред. Няма как да стане. Единственият и начин е да ги избие, геноцид. Както направи с арменците и ги разпъди от Турция. За това и кюрдите имат партии и правят атентати всяка година.

33

Анонимен

преди 8 години

Да шопе, работа на руснаците е, що, проблем ли ти е нещо? Сега Путин ще изпрати съболезнования на Ердоган и даже ще му се извини, че не е можал да изтрепа повече. На война като на война. Нека турците да видят лицето на войната. Лесно е да се стреля по сирийските села, но като завалят бомбите в Анкара квичим, а? Квичете, ще има още.

32

Анонимен

преди 8 години

До 987Агалар, що не се изнасяш, бе? В тюркия може да те гръмнат, а във Виена може да те изнасилят сирийци, нали? Стой си тука, бре аркадаш, стой си! Тютюнец да береш, киреч да мъкнеш на обекта, гушиката на Доган да пълниш...

31

Анонимен

преди 8 години

До 987анадолен абориген кои сте били всички войни сте загубели

30

Анонимен

преди 8 години

До 987ей думус турска държава няма и няма да има

29

Анонимен

преди 8 години

"Kолко удобно организиран атентат в момент,когато турция агресивно се готви и търси повод от месец за турска военна агресия срещу кюрдите в Сирия.Що ми се струва,че атентаторите-терористи са партия с режима на ердоган и даватоглу и услужливо са взривили бомбите в Анкара за да натопят кюрдите.Вече се разбра,че терористите от ДАЕШ-умерена опозиция са партньори на режима на ердоган,които вършат геноцид срещу християни,кюрди и светски сирийци в Сирия и атентати в турция,обвинявайки кюрдите."

28

АНТИ

преди 8 години

Ердоги, дели Босфор дог,сам прецака Турския поток!

27

Анонимен

преди 8 години

"В турция има близо 50 различни етноса.Най-голям етнос са кюрдите.Чрез геноцид над арменците избивайки предимно беззащитни жени и деца преди 100 години турция извършва етническо прочистване.Сега 100 години след арменския геноцид,турция се готви за нов,бомбардировките лятото над беззащитни кюрдски села и подкрепата на режима на ердоган за терористите от ДАЕШ бяха доказателство за началото на нов кървав турски геноцид срещу кюрди,християни и свободни светски сирийци в суверенна Сирия."

26

Членска карта №7

преди 8 години

Мутиту Феркел, да си наляга парцалите, че косата бръсне ниско... Зер, кюрди и амуджи има достатъчно в Германия... Може временно да оставят германките на мира и да се хванат за гушата на терен(любимия лаф на *** гербаджийски каки)!

25

Балканджи Мишо

преди 8 години

До 987Вай вай ние поне сме *** ,тоест коренно население ,а вие откъде се пръкнахте и каква цивилизация донесохте в Европа ,тая на харемите и корупцията ли бе 987 ? или тая на кръвния данък и на кланетата Въпреки че бяхте поробители ,трябва да сте благодарни на народиите които тъпкахте ,щото те ви направиха хора ,иначе сега щяхте да сте по зле и от талибаните

24

Анонимен

преди 8 години

Глупости! Всяка година в Турция стават минимум по два атентата. На кого ще отвърне по-точно Турция? На Русия? На арабите? На марсианците?

23

Анонимен

преди 8 години

"С геноцид над арменците избивайки около 1,6 млн. арменци предимно беззащитни жени и деца преди 100 години турция извършва етническо прочистване започнало още през 19 век срещу арменците.(Според НПО-грантовите български историци от МОН такива събития не са геноцид,а знак на толерантност,мирно съжителство и спазване на човешките права на арменците от страна на османските турци и султана)100 години след арменския геноцид(мирно съжителство) турция се готви за нов над кюрдите в суверенна Сирия"