100

Анонимен

преди 8 години

Да не би EU просто да не иска да дава пари на най-корумпираната страна в Европа ? А Лиле ? А Боко ? Щото знаят, че парите потъват в некачествени ремонти и градежи, които се разпадат до няколко месеца? Та за това сега с държавни пари, за да няма контрол над крадците... оп "изпълнителите"

99

OMG_Lucker

преди 8 години

Изникват МНОГО въпроси, четейки мъдростите на Лилиту:1. "Процедурата, протекла досега, е напълно законосъобразна", а е спряна!?! Двете неща според мен си противоречат. Или законосъобразните процедури ги спират?2. ЯВНО има значение откъде идват парите в бюджета, за да се разпределят за харчене. Е.. няма! И не би трябвало да има. Би трябвало да има приоритети: това, това и това да се направи и ако има пари - и онова. ЯВНО трябва да се подчертае колко успешна е еди коя си правителствена политика.

98

Айде охде

преди 8 години

Перефразирано , Боко ще открадне парите не Пеевски и Златев.

97

Българин

преди 8 години

Кажете ми, не е ли отвратителна тази партизанска внучка? Как добре е изписана мъката на мисленето върху муцуната и`!

96

Анонимен

преди 8 години

Оставиха БиБи да се дави сам. Кинтите от ЕС за мигрените в Германия, Дания, Австрия.За БеГеТо кинти няма да има скоро.Затова ДСБ избягаха, сега всички тарикати от РБ също ще избягат.Чака ни голямо безпаричие.

95

anonimen

преди 8 години

parite ot kontrabandata sa na nqkoi bos sega 6te gi izperat i 6te mu gi varnat 4rez firmite stroq6ti magistralata

94

Анонимен

преди 8 години

Агенцията за митниците и турските специални източници твърдят, че само през 2014 са били продадени около 120 контрабандни контейнери с цигари от Булгартабак в Турция. Информацията Анкара изпраща до София, но е потулена и органите на българските прокуратурата не успяват да започнат разследване

93

(-_-)

преди 8 години

Това е, защото евро-паричките по-трудно се пренасочват, понеже някой ще търси сметка, а така сами ще се контролират, което нали разбирате колко е абсурдно..

92

Анонимен

преди 8 години

Отрязаха Пеевски и Василев от далаверата!Това си е за радост бе!Бойко не позволи на тия да крадат!Затова уважавам Бойко - защото има куража да мачка мафиотите на Кремъл!

91

Анонимен

преди 8 години

Лили, тази шия не е от туршия!

90

Анонимен

преди 8 години

Напред, гербери смело, да браним нашто шкембе дебело!

89

Българин

преди 8 години

Цацаровооооов.....спиш ли???????Спи,спи,време разделно наближава за всички вас!!!!!

88

Анонимен

преди 8 години

Виж сега Вальо , Европа има съмнения ,че с Дидо стоите зад фирмите които ще строят и разбраха че ще краднем еврофондовете и ги спряха !Виж сега какво измислих Разваляме процедурата и вдигаме малко шум , през това време правите чисто нови фирмички , чисти като сълза Правим вече финансиране ама през бюджета , а ти ми пускаш имената на фирмите като смсНаш'то не се губи , няма са притесняваш

87

Анонимен

преди 8 години

Експертни оценки поставят печалбите на Пеевски от незаконни продажби цигари в Турция в размер около 350-400 000 000 годишно.

86

anonimen

преди 8 години

tova se kazva klasi4esko prane na pari ot kontrabanda pod predloga 4e pravim magistrala parite otivat v na6i firmi a zad tqx koi stoi dose6tate se

85

бай Х

преди 8 години

тая много да не и дават да говори - че като си отвори устата ......типичния комсомолски секретар от близкото миналосупер амбициозна, супер активна и супер неграмотна ..... готова с цената на всичко да постигне поставените цели

84

Анонимен

преди 8 години

БРАВОНагласете поръчките за правилните фирми!Че ще трябват едни пари за Костнброд 2,3,4,5 и така до края на света...

83

Българин

преди 8 години

За тия 21 млрд. цяла БГ трябваше да е н магистрали и всеки областен град с по три нови болници.........нови училища ,нови детски градини.......мямам думи просто,тия са страшни хайдуци.

82

Анонимен

преди 8 години

"30 000 българи са проляли кръвта си 1877-78 само за да може 138 години по късно:Българчетата да бъдат ваксинирани с турски ваксини забранени в законодателствата на целия цивилизован свят,при условие,че има сертифицирани френски достъпни в целия ЕС за страните членки на ЕС.Да се спре поръчка,защото офертата на турска фирма е загубила.България да предаде суверенитета и свободата на въздушните си граници на (нео)османска турция.(инф в нетакакво правят турските военни в Сев. Ирак и Сирия)."

81

Анонимен

преди 8 години

ДПС не е на власт, а в опозиция в момента, но въпреки това участва в управлението на страната чрез т. нар. обръч от фирми и обществени поръчки магистрала "Хемус", която премиерът Бойко Борисов спря, защото има съмнения, че фирмите са близки до Делян Пеевски, не означава изкарване на ДПС от икономическото управление на държавата.