45

Важно е да се знае?

преди 8 години

Родителите му комунизи ли са ?

44

Анонимен

преди 8 години

Наглец !

43

!

преди 8 години

Оставка и Разследване за турските вакаини!

42

Боклук

преди 8 години

Подавай оставка ве ***' , от сутринта дигаш нервите на народа

41

ТОЗИ...

преди 8 години

ТОЗИ Е ТОЛКОВА НАГЪЛ НИКОЙ НЕ ГО ИСКА А ТОЙ СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ОТ ПРОВАЛА С ВАКСИНИТЕ А И ЗА ЦЯЛАТА СИ РАБОТА КАТО МИНИСТЪР ЗАЩОТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СЕ СРАМУВАТ ОТ ТЕБ - ТИ СИ СПОСОБЕН ДА ПРОВАЛИШ НЕ ЕДНО А НЯКОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА ЕХ Г-Н ПРЕМИЕР КАТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ПИТАЙТЕ СЕСТРА СИ И МАХАЙТЕ ТОЗИ МОСКОВ ТОЙ НЕ СТАВА ЗА ДОКТОР ЗАЩОТО СИГУРНО НИКОГА НЕ Е БИЛ ТАКЪВ ЛИЧИ МУ

40

Анонимен

преди 8 години

Думата срам какво значение има изобщо щом е в устата на безсрамник като П.Москов, за който собствените му хора от ДСБ казват, че не е за камък, а направо да яде дървото през зъбите! Пълен безсрамник!

39

Анонимен

преди 8 години

Този не унищожава куманетата, този унищожава БЪЛГАРИТЕ! За пръстовите отпечатъци - нямам думи! Живеем в някакъв абсурд. И все по-абсурдно става. Свободата се оказа робство!

38

Анонимен

преди 8 години

Този нали не мисли, че е с всичкия си!?

37

7

преди 8 години

Като реши, че е откраднал достатъчно, тогава ще подаде оставка

36

ined

преди 8 години

Поредния бушон покрай Бойко мислещ се за несменяем.

35

Анонимен

преди 8 години

Москаля си е добре - вози се на новото БМВ, апва и пийва уиски с Мутрата, пафкат си хабанерски пури и им е гот.Да му мислят болните.

34

Професор

преди 8 години

Браво Москов! Най адекватния министър на здравеооазването. Мачкай Москов комунизите!

33

до 46

преди 8 години

Защото Турция е нашият нов приятел, с който ще воюваме срещу Русия.Ако не вярваш питай - Боко, Плевела, Присадената коса и Изцъкления поглед.

32

д-р Менгеле

преди 8 години

Вие си го избрахте този наркоман!Не дай Боже да се разболеете в България, на никого да не се случва!

31

Анонимен

преди 8 години

Москов, подкрепата за Боко е част от свършената работа. Не ли?!? Липса на дисциплина и политическа култура у самонадеяно фиксиран в пъпа си самодеец.

30

Анонимен

преди 8 години

Изглеждаше най-адекватният министър в началото. Сега, когато имаме луксът да го съдим през призмата на по-дълъг период начело на министерството се очертава мандата да му е многоговорене и нищоправене.

29

Анонимен

преди 8 години

Спете , той изцъкления така ще ви приспива, нямало опасност от здравните карти, нямало опасност и за индентификатора, така ще ви прписпиват и с чиповете които се лрасят да ви слагат по телата...така приспивно. И да не е изцъкления тогава друг ще е пак от техните...а вие си спите ТЕ това искат.

28

ОПАА

преди 8 години

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА МИНИСТЪР ПЕТЪР МОСКОВ.-получените от Република Турция ваксини Пентаксим са на стойност 1 045 000 евро, а дарените от Република България БЦЖ ваксини са на стойност 40 000 000 евро. Малка разлика в милиони, които предварително са разпределени като комисионни между БОРИСОВ,МОСКОВ И МЕСТАН- посредникът при сделката е синът на Лютви Местан.-СКАНДАЛНИТЕ ВАКСИНИ ЕУВАКС СЪДЪРЖА ПЕТ ПЪТИ НАД НОРМАТА ЖИВАК???????

27

Анонимен

преди 8 години

Няма да се даваш МООсков,Регистрирай още часни болници да финансират КасатаА излишните дето са длъжни да приемат ВСИЧКИ направо затваряй!3 пъти УРА и смръкни прахта

26

Анонимен

преди 8 години

Този човек година и половина като латерна повтаря едно и също без нищо смислено да направи. Изглежда е започнал да си вярва, че е някакъв здравен супермен, дето от сутрин до вечер твори добрини и наказва лошите. Нито ще концентрира някакъв ресурс в социлно-значимите му болести, нито работеща здравна карта ще приеме, нито глупавата му идея за пръстови отпечатъци ще се реализира. Остават само комисионните от общественните поръчки, консултантските услуги и предвидливо загубените басове от Б.Б. да му топлят душата и джоба.