13

Абориген

преди 8 години

"Проектът е изработен от екипа на вицепремиера Румяна Бъчварова и е на стойност 24 млн. лв"Да пуснеш един сайт + мейл 24млн ли струва ??? За половината съм готов да го направя и пак ще съм предоволен

12

ne mersi

преди 8 години

Не мерси, аз не искам държавен имейл. Тук държавата се е научила да ползва личните на хората и така е спестила от такива безумни проекти.

11

Браво!

преди 8 години

Крайно време е. Е, сега за имейла, можем просто да обявим един имейл и да ни задължат да го проверяваме редовно, със закон, но... и така става. Лошо няма. Така няма да има нужда да бягам от работа за едно тъпо удостоверение.

10

Анонимен

преди 8 години

Не ми пука за баба ти Мара и Асан от маалата. Баба ти Мара може да отиде да си изкара аналогово удостоверение за съдимост за започване на работа като стюардеса, а Асан навярно е със 7 условни присъди и 18 висящи дела.

9

ЦК на либерастите

преди 8 години

Най-добре е голям имплант на чип в челото интегриран с карта памет и GPS !

8

789

преди 8 години

Живея в чужбина, какво ме топли това?!Личната ми карта е подновена преди година,за какво трябва да похарча маса пари,за да пълня джобовете на новоназначени "наши" кадри,преминали десетдневно обучение (била съм в системата),чиито грешки после години не могат да се оправят...Само се чудят откъде и как да "усвоят "едни пари и да отчитат дейност!

7

Анонимен

преди 8 години

Голямата пара е взима ЦЦ,който ще раздели по братски с БМБ.Освен присвояване на едни милиони се цели контрол върху народонаселението.

6

иванчо

преди 8 години

една година сменяме лични карти. другата книжки. третата паспорти. четвърта номера на коли. и после пак отначало:)))

5

Окото на дявола

преди 8 години

Мишки, капана скоро ще щракне!

4

ТОЙ КАЗА:

преди 8 години

Звучи добре, а?! Спокойно, този държавен мейл ще се ползва единствено за разпращането на призовки , наказателни постановления и прочие...Практиката сега е, когато искат да ти връчат нещо и не те открият, да го публикуват в държавен вестник или на съответния сайт на институцията и закона казва, че тогава всичко е наред, ти си уведомен! Сега ще си имаш лична поща и няма да има мърдане!

3

Анонимен

преди 8 години

Въпреки плюенето, което ще залее тази статия, мога да кажа: хубава идея, дано и изпълнението да е добро и да не откраднат всичките пари. Сещам се за електронни дневници в училища, които не можеха даже средна оценка да изчисляват и учителите пак с калкулатор смятаха...Като цяло това е стъпка в правилната посока.

2

Анонимен

преди 8 години

Най-после една добра идея. Разбира се, ще може да се използва само за това, което статията споменава - би било лудост да се разменя конфиденциална информация чрез него.

1

Калина

преди 8 години

ОнемЕх