17

Анонимен

преди 8 години

Вие какво качество очаквате , като тук останаха само ци..гани да работят . Всички кадърни строители заминаха в Западна Европа . И господ да е кмет все тая . Някой трябва да го направи този път , а няма кой .

16

Анонимен

преди 8 години

Емблемата на ГЕРБ - некачествените ремонти и строежи.

15

Анонимен

преди 8 години

След ремонт на пътя направен от ГЕРБ, пътя пропада - гарантирано от ГЕРБ.

14

Инженер

преди 8 години

Права си Нина No 5, не ни плащат достатъчно. Даже бих казал изключително недостатъчно. Толкова недостатъчно, че се наложи да ходя да правя пътища в... Австралия. И сега и пътища като хората си правя, и ми плащат... А в България, честно казано, идея нямам кой е останал да прави пътища. Явно никой.

13

До 10

преди 8 години

Не не са едни от нас. Това е мафия, и ако ти и от мафията, значи са едни от Вас, но не от Нас.

12

Фандъкова

преди 8 години

Ама моля ви се бе, не ме засрамвайте !!! Ще ме накарате да върна парите които съм взела !!! А и как да кажа на Бойко да върне и той неговите ???

11

Анонимен

преди 8 години

Ами така трябва, така е по план - някоя друга кръпка и после пак основен ремонт, както Цариградско, че нали Данчето трябва да краде едни пари......На *** от ГЕРБ такива са им плановете - тая петилетка крадеме фискалния резерв, другата петилетка външен заем 16 милиарда...... па ние за някакъв Малинов мрънкаме....боожеее, боже!!!!

10

Анонимен

преди 8 години

За това ли плащаме винетки?

9

Hiter

преди 8 години

Пестят се пари така е Съд за фандъка!!!

8

Анонимен

преди 8 години

В България една шахта няма сложена като хората, все криви или липсващи, вдлъбнати или издадени, а вие искате пътищата да са добре. Те най-малкото не могат да направят както трябва, какво остава за по-сложното.

7

zeus

преди 8 години

Не знам какво сте очаквалим при положение, че 30 процента от парите потъват в джобовете на този, който дава поръчката на правилната фирма, още 30 процента отиват в джобовете на правилната фирма, накрая подизпълнителя свършва работа за 35 процента от сумата, останалите 5 процента са му печалба. Ако тези проценти ви се струват много в ДФЗ мизата за първия по веригата стига 50 процента. Едно време изритахме тройната крадлива коалиция заради 10-те процента под масата...

6

Анонимен

преди 8 години

Аз на филията си слагам повече масло, отколкото асфалт са сложили на плагтното. Нормално е да има дупки. А ,да сложат 15 см. качествен асвалт пък да видим. Но не слагат, защото трябва ресто да връщат за спечелването на поръчката пък и някаквоа печалбица да остане.

5

Анонимен

преди 8 години

Оставка!

4

Нина

преди 8 години

Няма кадърни хода вече в тази държава, няма инжинери или не им плащат подобаващо за да им кажат как да укрепят прав равен участък. Тъжно, но и настилката толкова тънка и некачествена. Оляхте се с крадене, не ви ли стигат парите и за поколения напред.Подкупен мижатурски народ..

3

Лойко Борисов

преди 8 години

Ние строим качествено !!! Гарантирано от ГЕРБ !!!

2

Стефанов

преди 8 години

Г-жо Фандъкова, ЧАКАМЕ ОТГОВОР, каква е Вашата позиция? Какви ЕФЕКТИВНИ мерки смятате да предприемете? Как ще се отрази това на бъдещите обществени поръчки и какви клаузи ще включите?Интересувам се, защото харчите моите пари, а аз пътувам по тези пътища. Питам как се източва бюджета.

1

Анонимен

преди 8 години

Само не разбирам как така е станало ? При толкова милиони като "подложка" да вземе да пропадне пътя ??? Милионите ли са меки та поддават, що ли ?