12

pz

преди 8 години

Право е момчето но все още се залъгваме че ще се оправят нещата и че живеем,но затъваме все повече и повече.

11

Членска карта №7

преди 8 години

До здрастиТочно!Това е проблема, че до микрофоните и камерите, достъп или желание за достъп, имат хора егоцентрични, жадни за популярност... Даже един успяват да стигнат до Абсолютната власт в България

10

художника

преди 8 години

Евала на момчето! Колко от нас ще застанат с лицето си и ще изрекат това, което мислят?Воеводи сме само на масата и зад клавиатурата с "анонимния" си пост!

9

здрасти

преди 8 години

преиграваш момче.. то клипове, то музикален фонние българите си знаем проблемите и недостатъците, но да го играеш някакъв нов Христос - мъченик.. много ми се иска да попитам стотиците хиляди млади хора.. на колко от вас нощем им прииска да направят драматична изповед за политическата обстановка у нас на музикален фон😊.. не, това момче не е по-глупаво или по-умно от останалите.. просто иска да бъде забелязано(разбира се сега ще следва плеяда от имитатори-позьори със сълзи от чешмата в кухнята)

8

citizen

преди 8 години

Те, щото депутатите са дошли от Марс сигурно.Управниците са лицето ни, но за средностатистическият днес.бг читател е трудно да си признае, че мечтата му е да бъде точно там, където са и те.Незнам за какво оправяне ревете, след като "оправянето" включва смяната на мозъците на поне 2/3 от населението...

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Глупости говори това момче ! Аз гледам редовно БиТиВи и НОВА и от там всеки ден ми казват, че се оправяме. Живеем все по-добре. Има икономически растеж !Народът благоденства !Думи като "стабилност" се повтарят по 1 000 пъти като мантра...Нещо повече. България не е вече някакви си скучна еднонационална държава. Ние вече сме космополитна, глобалистична мултиетническадържава, в която редом до всеки българин има по двама турци, трима бежанци и четирима роми.Какъв е този лъжлив и сълзлив младеж?

6

здрасти

преди 8 години

монетата има две страни.. той е напълно прав за властта .. това е първото, но второто е, че момчето търси популярност.. айде да не стои със сълзи на очи нощем, заради престъпниците депутати..в това преиграването му е в повече.. да преповтаряш проблемите на хората сякаш си открил топлата вода..доста лицемерно

5

Българин

преди 8 години

Евелата за думите срещу депутатите, но като смята да заминава в чужбина какво мнение изразява този бъдещ фотограф за живота тук.

4

Анонимен

преди 8 години

2105?

3

Арнолд

преди 8 години

Прав е, обаче от затъмнените джамове на държавните джипове тия неща не се виждат. Ако питаш Пеевски ще ти каже, че той е умен и кадърен, затова е богат, а ти си беден щото си *** и необразован. А дали е така? Мантрата, че богатите са богати щото са умни е насаждана от самите тях, за да те карат да се чувстваш унизен, и сами да оправдават себе си.А всъщност те са само 1% от населението. Ако народът се вдигне буквално може да ги смачка. Но ние си мълчим..

2

Момо

преди 8 години

Проблемът на България е в манталитета на българите.

1

Апостола

преди 8 години

Разбирам и подкрепям написаното но от него мога да си извадя един извод !Г-жа Кунева трябва незабавно да направи образованието платено от 1-ви клас до завършването му ! Трябва незабавно да спрем дотирането на ЕС чрез нископлатена и безплатно образована работна ръка. Ето и този младеж смятал да замина както е наравила майка му, задължително да си плати образованието получено даром тук в България пък да върви където му видят очите.