134

Анонимен

преди 8 години

За тая скапана , ограбена теритирия наречана България със столица един пропаднал наркомански, ***....ски град не бих воювал ама никога.

133

Анонимен

преди 8 години

ИСКАМЕ РУСКИ ТУРИСТИ ПЪК ВИКАМЕ ТУРСКИТЕ ЛЕТЦИ ДА ГИ ОХРАНЯВАТХАЙАААА АЙЙЙЙ АЙЙЙЙЙТОЛКОЗ ВИ Е МОЗЪКЪТХАХААААААА

132

Анонимен

преди 8 години

До ЧиЧо СамТрябват ни малко българска войска, че да си разчистим сметките с Русия. Драги българи, ще ви сложим на първа линия, защото не ни пука за вас. Биг брадър, САЩ----------------------- Те това е истината - на чичо Сам му трябва пушечно месо, че не му се прехвърлят американци чак до Бг. Може да ползва местните ***. Ама да се разберат там с Хелзинския комитет кво ще правят с братята роми, ще ги пускат ли на първа линия или ще ги пазят да берат желязото след сражение.

131

Шаран_БГ

преди 8 години

Само така трябва- служи в армията, бъди патриот, върви умирай в Камбоджа, Кербала или в Ирак !!Никой не е крадил, само безбожно грабил ! Защо не проговорят швейцарските банки? Че само там ли? КТБ е едно нищо ,пред 26 годишното дране на "българската овца" и ще продължава още години напред, както ни завещаха успешните политици , от рода на Черния Ваньо!!!!

130

Лъчезар

преди 8 години

"Трябва да се работи изключително усилено за възстановяването на отбранителните способности на България" - Ииху + Машала + Бравос. Отбранителни способнасти срещу какво и кого. Мисля, че за значителна част от населението това означава да се браним от тези "българи" за която България е просто търговска марка. Мен ще ме е срам да се нареча патроит докато патриотъзмът се дефитира от шайка безкрупулни хора съобразно техните лични интереси.

129

ко рече

преди 8 години

То пък един живот...

128

Анонимен

преди 8 години

Луди хора. за 5000 лева да се бият в ИРак. не бих се бил и з 1 милион. Животът е безценен.

127

Старото

преди 8 години

Трябва да се върне службата,задължително!На 40 съм,и виждам,че сегашните мъжаги са мъже само в дискотеките-нашмъркани,харчат парите на потните си родители,а една гайка не могат да завият.Малцина от младежите се опитват да се развият.Съжалявам,но това е истината.Не,че тези наемници правят нещо полезно,но те са решили че така им е по удобно-за нищо вземат пари.

126

Анонимен

преди 8 години

ЩО ,БЕ ....кво му е на ИД-то...??!!!Нали дават ,, по 3-4-жени....ха,ха,хааааааааааа....Тъкмо , за целата работна седмица...!

125

Анонимен

преди 8 години

"Тиквата да ми дава 5000 евра заплата и ще си помисля дали да пазя границата"=============Тиквата не само няма да ти дава 5000 евра заплата, но ще те прекара хем да служиш, хем да му плащаш.Тиквата дали ще пусне внучето си да служи в казарма или тая служба я гласят само за нас балъците?

124

Анонимен

преди 8 години

Идат новите "НАБОРНИЦИ" ---от Сирия и Ирак , това лято!ПОСРЕЩАЙТЕ ГИ ....И ГИ ВОДЕТЕ В КАЗАРМИТЕ ДА ВИ ЗАЩИТАВАТ!НИЕ СМЕ ПАС.....!

123

РОССИЯ

преди 8 години

С УДОВОСТВИЕ ЩЕ СЛУЖА ЗА РОДИНАТА СИ МАКАР ЧЕ ЖИВЕЯ В МОСКВА.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО КОЕИО ГО ИМАЕ ДО ЕДИН ДА СЕ МАХНАТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ТЕ СЕ КРАДЦИ И ПРОДАЖНИЦИ

122

Анонимен

преди 8 години

БИЯ СЕ "ЗА ПАРИ"...в ? и $....!ЗА ......."ГОЛО ПАТРИОТАРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО ДУПЕ" ------НЕ!ИМАМ СИ ХАРАКТЕР и ВЪЗПИТАНИЕ..!

121

ognyanz

преди 8 години

Армията - това е въоръженият народ. Ако народът беше въоръжен, все щеше да се намери кой да го поведе. И тогава щяхме да изчистим и биячите, и проститутките и всички, които разграбиха държавата.

120

eni4er

преди 8 години

Новобраците от Сирия и Авганистан вече са тук ,скоро ще ги разпределим по казармите

119

Тече подготовка

преди 8 години

- Моня, а что, будет война?- Нет, Софочка, будет такая борьба за мир, что камень на камне не останется.

118

Анонимен

преди 8 години

Тия хрантутници от парламента с многото милиони сами да си се пазят

117

Хайнрих

преди 8 години

За кого да служа и да се бия? За тия биячи по дискотеките? За наркоманите в Банско и Слънчев бряг? За леките жени? 90% от младежите не знаят за какво става въпрос, те нямат възпитание, родолюбие, ценности и морал. Защо да си дам живота за тях? Единствените за които си бих дал живота при военно положение са семейство, близки и приятели. За *** и болна нация няма смисъл.

116

до 196

преди 8 години

По лошото ще бъде Когато Сирийската опозиция стане Българската опозиция и се омеши с Ислямска Държава че и започне да ни брани от Режимът на Бойко Борисов в България

115

Black Sea

преди 8 години

До 193То и теб никой не те е питал искал ли си Варшавски договор ама си се клел.Тъй че млък.