34

да ама не

преди 8 години

До от Сащ Кое нема стане? Оно вече сте седнали на нашето!

33

Анонимен

преди 8 години

Сирийската опозиция - изчезващ генномодифициран вид...

32

от Сащ

преди 8 години

Никога не съм вярвал че ще съм на страната на Турция. Обаче тая пропаганда която върви от страна на рашките е толкова противна че ме накара да мразя русия. Е , у.шанки нема да стане на вашето...

31

в същия стил

преди 8 години

До Odysseus и други такиваДокато не избесят всички поддържници като Odysseus няма да прокопсаме!

30

Анонимен

преди 8 години

Последният абзац от статията е най-смислен и радващ. За "умерената" опозиция - умерен обстрел и умерена с.мъ.рт!

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 61От три века чюгунче. Може да попрочетеш малко не само да пишеш. Или викаш чукча писатель не читатель

28

Odysseus

преди 8 години

Докато не избесят всички поддържници на Асад няма да има мир. В това число и руснаците. На всички им омръзна Москва да защитава всеки случайно попаднал, който се противопоставя на новия ред.

27

Анонимен

преди 8 години

До от Сащ Шо се пениш бе *** ?Нали знеш ,че по долни от говедерите нема . А им замирише на природни богатства и долитат на,, крилете на демокрациятя ,,И народите там започват да изчезват .

26

Анонимен

преди 8 години

Сирииският център за наблюдение на ...... Човекът оркестър-човекът ,,Център ,,-Рами Абдуррахман - сега Осама Али Сулейман. От 15 години живее в Англия- Ковънтри. Избягал от Сирия заради кражба на пари . Това е достатъчно .

25

Анонимен

преди 8 години

Сирия стана свърталище на двама ХИТЛЕРисти !

24

Георги

преди 8 години

До Odysseus:Аз пък съм бил там и съм видял със собствените си очи! Така, че чел и видял са различни неща! И глупости са твоите брътвежи!

23

експерт

преди 8 години

хитлер е саудитска арабия и ердоган,които създадоха ислямска държава

22

Георги

преди 8 години

До Odysseus: Живял ли си в арабска държава ? Опознал ли си манталитета на този народ? Ако не си, не давай съвети какъв начин на управление трябва да има там! Пресен пример и Либия. След като унищожиха ,, диктатора" Кадафи какво се случва там.

21

dedo Mano

преди 8 години

Мале мале, много *** *** тука у форума бре :) Много гнида много нещо. Путин дали не е виновен за скъсаните *** на лидерчето ви *** Костов? Или за недостика на х....ве за Рада дълбоката?

20

от Сащ

преди 8 години

Не си спомням за никакви ислямски държави докато американския аскер беше в Ирак. Реваха много по целия свят какво правят американците там. Обама ги върна обратно в къщи и резултата от това беше ИД.

19

Анонимен

преди 8 години

До до odysseusАсад води война с терористични групировки, в тях има наемници и ислямистки откачалки от цял свят, никакъв народ не е това.---------Няма как терорист да води война с терористи. Просто няма как.

18

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да се напъвате Асад е виновен, естествено подкрепян от Путин. Гледайте и учете, това са диктаторски режими с много извършени престъпления. Визирам и двамата. Те няма как доброволно да си отидат, защото знаят че ще бъдат обесени. Така са всички диктатури.

17

Анонимен

преди 8 години

" "Опозиционната" сирийска сбирщина на Маккейн и Ердоган пак лъска имидж по "независимите медии" "

16

Реализъм

преди 8 години

За 13 с глупостите за комуниститеПреди 9/9/1944 Стефан Стамболов строил яко пътища, но само за бизнеса, а за народа само данъци и яко фалшификация на изборите. Фердинанд = три национални катастрофи и участие в 3 войни, а елита по онова време, същите чалгари и мракобесници като сегашните! Властта само масони и слагачи на западните хазари, а бе същото цвете както е сега след 1989г. Е ако някой каже, че Народният съд е бил напразно, направо става смешен. И сега поне 75% от българите искат НС.

15

Xakepa

преди 8 години

До Анонимен коментар 9Какви ги сънуваш бе, какъв бойко какви 5 лева?От началото на мигрантският наплив бойко една дума на въпреки не е казал на ердоган - анадолският диктатор за нахлуващите у нас мигранти.Бежанци, ама на куково лято.Бежанци да ви просветля малко са хора бягащи от военен конфликт или преследване в собствената си страна и имам статута "бежанец" само за съседната на родината му държава.Сирия граничи със турция, а НЕ със България така.За нас тези не са нищо друго освен талибани!