39

Церсей Ланистър

преди 8 години

До 46Вие русофилите сте доста ***!

38

Провокирайте още!!!

преди 8 години

Абе наострили са се нео османлиите *** не знаят че ще мучат на умрело... Ой османци нека нека широка яма вас ви чека... Йедан метър е широка а километър е дълбока!!!

37

Абе Церсейке

преди 8 години

Абе Церсейке! Що не си влезеш обратно в Игра на тронове, откъдето си изпълзяла бе змийо! И без това скоро ще те убият!

36

Анонимен

преди 8 години

На който му харесва съжителството да се изнася към турция да си съжителства

35

Членска карта №7

преди 8 години

Дори и думата робство да не е точна, дори да е хипербола, като плюем на нашите възрожденци, какво ще спечелим -нищо! Евреите да не би да са изгорени 6 000 000, думата Холокост по- точно ли описва случилото се! Ами не! Но стоят като стена и затова им се възхищавате(тайно)! Тази добре планирана атака, ако успее ще има далечно последици...

34

Церсей Ланистър

преди 8 години

До 43Първо аз съм жена и не съм никакъв господин и второ Герб са западноориентирани и не са комунисти!

33

se

преди 8 години

РОБСТВО и ИГО !!! Това е истината !Да не се правят на демократи правнуците на Караджата, Бенковски, Раковски ,Левски защото ще ги натоварим на ешалоните и ще ги пратим да съжителстват в Диарбекира.Европейските ценители да си събират багажа и да си отиват в Европа да споделят евроге.....те ценности.

32

Церсей Ланистър

преди 8 години

До 32Аз съм жена! И ми писна от вашите русофилски глупости!

31

Анонимен

преди 8 години

До Церсей Ланистър 28Днес мразя ***- утре ще обича *** и фесове.България няма друг избор. НАТО, САЩ? Смешно....

30

Членска карта №7

преди 8 години

Ти му викаш куме Иване, то търчи за ... да те хване!Амуджоолар, оставете Русия и комунизма (към който ни гонехте, вие и вашите бащи, с камшик(за наше добро)), не виждате ли, че България си отива...

29

а бе

преди 8 години

До 29сега някой насила да те е обрязъл -знам ,че си го направил доброволно но през робството са го правили насила !! съжителство има сега в България когато българите и турците имат равни права и задължения а преди не съм чувал да са правили турските деца еничари и да са ги отвличали !! и колко турци са били наказани за убийствата през робството и през въстанията защото сега убийците ги съдят .

28

Исти

преди 8 години

Под турска (а не османска) колонизация България е била до 1515 г.,понеже до тогава е имало наши автономни зони,непревзети от окупатора. След това е било вече иго,а не колонизация- такава е имало в Египет,Тунис,Арабия и Алжир,които до последно са се самоуправлявали. Особено тежки станали нещата след 1710 г.,когато постепенно и последните човешки права на Българите са били отнети като изключим Българската църква,която запазила независимостта си до 1767 г.

27

ист

преди 8 години

Който се чувства потомък на роби, негова работа. Аз съм потомък на родолюбиви свободни по дух българи в окупирана българска теретория.увството да си потомък на роби е епикриза.

26

Анонимен

преди 8 години

Имало е и робство, имало е и съжителство, темата е стара на повече от век и нарочно се претопля в момент, в който скандалът е някъде другаде (съдебната система, доклада на ЕК, разкритията за Цацаров и Цветанов) с цел отвличане на вниманието, както и друг път се е случвало, чудя се как още има хора, които се връзват на тези номера...

25

Анонимен

преди 8 години

До 29: Не се прави на т.ъ.п. Едно време са ги клали като животни, българите са имали същите права като овцете. Въобще не може да правиш сравнение

24

Членска карта №7

преди 8 години

Чиста провокация е целия случай! Старателно подготвена, с дълга артилерийска подготовка... Тези набързо наизкачали от храстите историци, професори и откровени майцепродавници ще ни обработват до тогава до като сами не приемем някакъв нов термин. Няма лабаво, ще го направят!

23

Церсей Ланистър

преди 8 години

До интереситеЩе отговоря на въпроса с въпрос. Какво спечели България от 50 г. комунизъм?

22

до 4

преди 8 години

Не си прав по време на Османската империя е имало и Възраждане и съжителство. Робство в класическия смисъл на думата не е имало. По-скоро нещо като колония сме били.А колкото до изнасилванията и убийствата и сега си има и то българи към българи ...

21

Церсей Ланистър

преди 8 години

До каквоНяма кой знае какво значени, защото тук става дума за УЧЕБНИЦИ ПО ИСТОРИЯ, а не за майки! Но вие yшанките не можете да го разберете.

20

интересите

преди 8 години

До Церсей Ланистърна България са заедно с ес ииии далеч от щатите ,между другото какво е спечелил ес от щатите-ами америка разпердушини доста диктатори и сега заради това към европа напъплиха скакалците-които обаче амарика отказва да приеме !!