55

Анонимен

преди 8 години

Незнам дали има умисъл но втази картуна със сугурност няма мисъл

54

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

До Анонимен 92,г-н Цветанов е невинен, това онзи ден се потвърди на последна инстанция, така че недейте да плюете по името му. Имайте малко почтенност, нищо грешно не е направил човека.

53

Анонимен

преди 8 години

Другарите огладняха и свят им се вие , че не могат да крадат техните фирми. Само така г-н Борисов народа е с вас . Когато и да има избори пак ще изберем ГЕРБ , а на метежниците ще им покажем един голям среден пръст .

52

Анонимен

преди 8 години

Какво правосъдие, каква реформа, какви 5 лв.Тоя защо не е в затвора ?Кой го покровителства ?КОЙ ?

51

Пиночет

преди 8 години

Надявам се Българския Пиночет се е появил и възмездието е близо.Мера според Мера.

50

гербист-столичан

преди 8 години

Нека ние умните и красивите да направим контрапротест и да кажем не на нестабилността. Не ни трябват нови избори, а работа ни трябва за да вървим по пътя на прехода и реформите. С работа става, а не с протести. Нека всеки да си седне на мястото и да започва да работи и да обърне гръб на тази конспирация против нас.

49

Анонимен

преди 8 години

единственият начин тази *** да се оправи е да се заселят всички *** братя около парламента и МС за 1 месец, а всички министри и депутати да бъдат задължени да ползват градски транспорт, да чакат на опашка за направление и място в детската градина, да им се свали охраната и като ги оберат, пребият, изнасилят или се разболеят, да чакат по каналния ред няколко години без резултат :):)..

48

само питам

преди 8 години

Ами ако управлявате добре и се грижите за хората, няма от какво да се притеснявате! Нали така? Или не е така? А?????

47

Gost

преди 8 години

Всеки ден едно и също интернет стана като радио хоризонт писна ми от политика

46

Анонимен

преди 8 години

интересно. забелязвате ли, че т.нар. 'реформа' в администрацията върви само в 2 посоки: 1) увеличаване на цените и кражби; 2) автоматизират се всички държавни институции, които ти взимат парите, отпечатъците, служебно ти заличават колата, измъкват ти и майчиното мляко, а онези, които трябва да правят живота на хората по-лесен, се забатачват УМИШЛЕНО - съдилища, търговски регистри, общини, здравни каси, детски градини, лицензии?

45

Евроатлантик

преди 8 години

Тез били голяма работа в Усвояването(присвояването) на Евросредства

44

Анонимен

преди 8 години

Нормално бе Пинокио,окъкахте се до плешките.

43

Анонимен

преди 8 години

Когато се протестираше преди 2 години протестерите бяха умни и красиви, а от власта разбрахме ,че същите сега са хулигани и нарковани.

42

Анонимен

преди 8 години

сценарият го правят Гербаджий в опита си да разберат До колко му Стигат Нервите на Българина За да ги НаритаКвото почукало такова се Обадило

41

Анонимен

преди 8 години

хайде някой да ми обясни как след като коментарите тук са 8:1 срещу герб, тези хора спечелиха за пореден път изборите? не ме разбирайте погрешно, не съм гласувал и повечето (да не казвам всички) партии ме дразнят, но в съотношението няма никаква логика.

40

Тихомир

преди 8 години

Пного се пише за тия учебници дека имало матриял за турското робство,ама за Руското робство нищо се не пише. ААааааа да беееее те скоро ще ни го покажат нагледно.

39

Анонимен

преди 8 години

абе *** защо търсите под вола теле като сте некадърни кои вие крив какво направихте заобикновенният народ досега едно голямоНИЩО но върха на сладоледа е закона които изходихте ако ровиш в казана за отпадъци ще бъдеш глобяван солено каква наглост каква алчност та нали хиляди бедни хора ровят всеки ден в тези казани за да намерят нещо за ядене но и на това им завидяхте просто нямам думи

38

Анонимен

преди 8 години

Оставка! На мен никой не ми плаща, за да ви искам оставката!

37

ДМ

преди 8 години

Несправяне с емигрантите талибани, пародията-Лили винетката, отровните ваксини за децата ни ,*** от МОН-въобще-има ли нещо, с което ГЕРБ да се захвана и да направи нещо смислено? Да не говорим за скандалите в спорта, които министъра въобще не успя да реши, а само прикрива/защо/ мошениците. Кое министерство си свърши работата? Корупция, некадърност, безобразия колкото искаш!

36

Комсомолец II класа

преди 8 години

В тази медия пишат само удобни на правителството неща. Само ги хвалят, а останалото запълва с информация за насилие и убийства. Така, че да отвличат вниманието от темата за корупция, и липса на управленски решения.