32

Пешко

преди 8 години

Такива заглавия грам не са забавни и духовити. Те и иначе не са, но така съвсем

31

Анонимен

преди 8 години

А Бойко вчера се хвалеше как икономиката нараснала с процента за година. Бойко сигурен съм че незнаеш как живеят българите

30

Златко

преди 8 години

Ами нищо му няма на заглавието, както се вижда прави рейтинг на статията. Както някой отбеляза по долу в нашата медия няма нищо социално и най-важното за нас е рейтинга, т.е парите.

29

Анонимен

преди 8 години

До 31Абе не знам аз познавам хора които започнаха и то не във фирмите на баща им. Глупостите може да си ги говориш колкото искаш.

28

ффс

преди 8 години

Никога никой работодател не го е интересувало каква или колко дипломи имаш, всичко което искат да имаш е СТАЖ !!! Някога може и да е имало значение, когато сме имали производство и икономика, но това е в миналото...работете да трупате стаж, дипломите никой не ги гледа

27

Анонимен

преди 8 години

Не искам Димитър да се обижда защо не знам долното дали ще се отнесе за него или не. Но имах един съсед също с две висши образования от УНСС и човека искаше да почне директно като мениджър или управител във фирма, е няма как да стане, ако фирмата не е бащати. Предлагаха му работа без управленски функции и отказваше заради високото си его. Сега е общ работник понеже няма на къде вече.

26

Шарли Ебльо

преди 8 години

До Петьо-ЕврейБате,турай по някоя запетайка чат-пат !!! Ей така ,за декорация...Че си скаран с правописа...

25

Анонимен

преди 8 години

Ако беше кафяв от дом с две образования и без работа, щеше да е медийна звезда. Обаче нали е един от нас, НИКОЙ нищо не прави. Да съди държавата в Страсбург. Те са поели ангажимент да се грижат за "най-слабите" си поданници. Какъв ЕС, какви пет лева. В едно министерство ли не могат да го назначат на работа да им подържа компютрите дори..... Просто не искат. Това е истината. Има мамини некадърници назначени за нищо неправене с привилегии на държавен служител.

24

Анонимен

преди 8 години

Инвалидите в България са хората, за които не се говори, тях не ги дават по телевизията, не пишат за тях по списанията, за тях няма помощ, стимул и възможности. Никой не се грижи за тези хора, срам и позор за държавата ни и управляващите. СРАМ, СРАМ, СРАМ, после тука по форумите разни "последователи" на политическите партии се надплюват, за какво бе хора, каква файда, положението става все по-отчайващо, а по ТВ кмет нае**л 16 год.проститу**а, Николета си показала п**ката и т.н ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Терминал 2!

22

Анонимен

преди 8 години

Ей затова, ей затова всеки де що има душа,интелект и две здрави ръце избяга от България. То е непоносимо. "Студените чужденци" не гледат на хората с увреждания по този долен начин като в България. Особено пък при него психиката и интелекта не са засегнати. Няма ли една гражданска организация която наистина да помага, а не само да смуче от разни фондове или cороcоидства по медиите??Държавата да даде по голям процент да се внасят данъци директно към такива организации, болници, спорт.

21

Анонимен

преди 8 години

Заглавието е ужасно просташко. Сменете го.

20

Петьо-Еврей

преди 8 години

Това доказва само едно че и пет виши акъл няма да ти дадът!!!!! а в българия без него ще гладуваш защото държава има но само за бокати хора и чиновници жалко е но истината е такава!!!

19

Батакист

преди 8 години

Абе златко, не мислиш ли че изтърканото клише "учи мама..." не е удачно в случая? Човека няма и не е имал майка.

18

Анонимен

преди 8 години

Шокиран съм, че с "магистър по Компютърни системи и технологии" никой не го иска. Нали нямало IT специалисти бе ? Ето ви един...

17

Анонимен

преди 8 години

Точно така, на човека му трябва работа, а и съвсем не е единственият в това положение. По цял ден плюем тези, които за нищо не стават, размножават се и чакат помощи, а колко такива кадърни хора мизерстват! Дано някой работодател прочете статията.

16

До 3 и 5

преди 8 години

Вие пък! Това не е медия дори с грам социална анагжираност. Тук е важно да имат рейтинг и да печелят от реклами. Също да изтрият неудобните за тях мнения като това.

15

Анонимен

преди 8 години

Хора като него не се нуждаят от пари или подаяния, а от някой, който да им помогне да си оформят правилно CV-то! Момчето има добро образование и може да се издържа само! Фирмите получават по 100-тина CV-та и ако не успееш да им хванеш окото няма как да те вземат. Парите, храната и стаичка в мазето не са помощ! Помогнете му да си намери работа, той сам ще се справи!

14

младен

преди 8 години

Е гледам на снимката съвсем нормален си изглежда. Не е модел ама си изглежда съвсем нормално. Дано да успее да намери работа.

13

Анонимен

преди 8 години

Защо въобще си слага снимка на CV-то? Барман ли иска да става? Ако наистина има магистратура по КСТ и си разбира от работата, ИТ фирмите ще го лапнат абсолютно без значение как изглежда.