13

Анонимен

преди 8 години

за 100 лв винетка и един куп други автомобилни данъци толкова. Кой е позволил да се заледи пътя и кой не е опесъчил.

12

Стефан

преди 8 години

До АнонименСок от захарно цвекло против замръзване.

11

Анонимен

преди 8 години

Може пък да са карали с над 100, защото едно "поднасяне" няма как да свърши по този трагичен начин. Минутка мълчание за всичките *** решения в животите на жертвите - на тези и на всички други долни шофери по света.

10

Анонимен

преди 8 години

лошо на колата би му мамата ама млади хора вътре... дано не са умрели

9

Анонимен

преди 8 години

жалко е, но ще го кажа! ЕДНО НЕДОРАСЛЯЧЕ, ИСКАЩО СЕ ДА С ЕПОКАЖЕ НА МЪЖЛЕ ПРЕД МОМИЧЕТО УБИВА И СЕБЕ СИ И НЕГО! АКО Е МОЖЕЛО ДА ПОРАСНЕ, ЩЕШЕ ДА СТАНЕ КАТО ПРОСТАКА, КОЙТО НАБИ БАЩА МИ В БУРГАС НА ЕДНО КРЪСТОВИЩЕ! ГОСПОД ДА ГО ПРОСТИ И ДА ДАДЕ СИЛИ НА БИЛЗКИТЕ МУ И ТЕЗИ НА МОМИЧЕТО! НО ВЪПРОСЪТ СИ ОСТАВА! ЗАЩО БЕ ХОРА, КАКВО ВИ СТАВА? ЖИВОТЪТ ЛИ ВИ Е СКУЧЕН, АДРЕНАЛИНЪТ ЛИ ВИ Е НИСЪК ИЛИ НЕЩО ВИ ЛИПСВА В ТОЗИ ТЪЙ КРАТК ЖУВОТ?

8

коцх

преди 8 години

До Анонимен: не 130 а с 150-170 минимум, с жигула ако знаеш какво е това съм се удрял в стена със 70 без спирачен път и се разминах само с натъртвания, така, че си представете с кола с много по добра конструкция по сигурността да се случи това!?

7

Анонимен

преди 8 години

забранете със закон пичлеме да кара, такава мощна кола. То мляко още му седи по устните ще кара мощна кола, освен да настъпи газта до ламарината, то друго няма да направи.

6

летящата вещица

преди 8 години

На 20, с Мерцедес, какво друго може да се очаква?

5

Анонимен

преди 8 години

Майната е карал със 130 по булеварда. няма такъв кре.тен!

4

Оф, защо ли питам

преди 8 години

Само не разбрах, пътната настилка била ли е обработена срещу заледяване? За съжаление живеем в България и това не е приоритет, а изключение....

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Адреналин заради гаджето+ количка..... и ставаш ОНЯ, който да покажеш какво можеш пред нея.Почти всеки от нас го е изпитвал на тази възраст...в случая момчето е нямало късмет. Жалко и за момичето!Жертви на пубертета!Отливам една капка вино на килима за тях!Да пием за тези млади души! За тяхното по-добро място в този свят!

2

Ицо

преди 8 години

според мене с 50-60 аре 80 тегава работа да постигнеш чак такъв резултат ? Или поне така си мисля аз.

1

тццц

преди 8 години

На българите не им трябват войни, дайте им по една бърза кола и те сами ще се изпотрепят...