134

Анонимен

преди 8 години

Страх го тресе пожарникаря , че идва февруари с високите сметки за ток.

133

Ludaka

преди 8 години

Докато не се раздадат шевните машини и се очистим от цялото политическо статукво управлявало ни след1989 година,няма да има управия тази държава.

132

Анонимен

преди 8 години

Ами нека наистина се махне от управлението и да видим какво ще се съсипе, а не само да ни плаши.. Видяхме го, като го изгониха как обикаля да плаща за протести и да праща докладни срещу България в ЕС. После се хвалеше как е спрял руските проекти в България, а малко по-късно, как ако беше останал на власт щял да реализира същите проекти... Изтегли милиарди за да създаде илюзията, че има ръст в икономиката. Създаде работни места, но за гробари...

131

ДАААА...

преди 8 години

АМА НИКОЙ НИКОГО НЕ ДЪРЖИ НА СИЛА,КОЙТО СМЯТА ЧЕ НЕ МУ СТИГАТ МНОГО НЕЩА И СЕ НЕРВИРА ИМА СИ ДОМ ДА СИ ХОДИ ИМА И УМНИ ХОРА ЗА ТАЗИ РАБОТА САМО ЧЕ НЯМА ДА ИМ СПРЕТВАТЕ ПЛАТЕНИ МИТИНГИ ЗАЩОТО ИМА СОФИЯНЦИ САМО ТОВА ЧАКАТ НЯКОЙ ДА ИМ ДАВА ПАРИ - Е ХАЙДЕ ПОМИСЛЕТЕ.......

130

Анонимен

преди 8 години

или казва- трайте си да има стабилност да можем да ви крадем на спокойствие

129

Анонимен

преди 8 години

тиквата цацата и прасето ще свършат зле

128

Анонимен

преди 8 години

Господа управляващи ни след 1989г! С бягане от училище,свинска мас,наркомания,крадене на яйца, влизане и завършване на гимназия и ВУЗ с привилегиите на мама и уж тати нормални нерви и мозък не могат да се образуват!Не усещате ли,че след 1989г всичките,до един, сте УМСТВЕНО ЗЛЕ, просто НЕДОНАПРАВЕНИ!Вашата диагноза е "рано изваден"!*** и гларусите,които навремето са ви "създавали" по Албена,Зл.пясъци и Слънчев бряг,просто са извадили "инструментите" си малко преди да ви "донаправят" човеци!

127

Анонимен

преди 8 години

Софиянци не сме гладни,просто ядем немски и всяк'ви ***.Хубаво е да има повече селяни,защото само със заетост в сферата на услугите няма производство,а 'раната прави борбата.*** им обясни на младите,обаче!

126

Анонимен

преди 8 години

Щом до това време не спим,явно ни интересува.Току що препрочетах предсказанията на Сава Севрюкова и те звучат все по-логично .Не бива да се овълчваме един срещу друг.Една шепа народ сме.

125

Анонимен

преди 8 години

3% ръст в икономиката??? тоя се е объркал, искал е да каже 30% ръст на цените при падащ петрол.

124

Анонимен

преди 8 години

Пуделите от РБ много високо ще изквичите,ако ББ сключи споразумение с Доган.24 кирля*ка извиват ръцете на цял народ!Мога да живея и с турски ,и с *** български граждани.Хайде умните и красивите,'щото сте много умни,отивайте да оправяте Близкия Изток!

123

Анонимен

преди 8 години

За щастие ДПС демонстрираха национално отговорна позиция и за срам БГ партии се юрнаха по партизански да захапят кокала.Това предателското е в кръвта ни!

122

Анонимен

преди 8 години

Да се дестабилизира държавата в този критичен момент на финансова несигурност,етническо напрежение в геополитически район като нашия единствено заради вътрешно партийни амбиции е национално предателство.Реформаторски блок са във властта и следва да си поемат отговорността.БСП нямат потенциал да поемат властта.За жалост ДПС отново демонстрираха национално отговорна позиция снемайки доверие от Местан за разлика от другите БГ партии.

121

Анонимен

преди 8 години

Във време на световна икономическа криза и война пред портата е по-добре да се запази статуквото,отколкото да се рискува да се срине държавата с експерименти.

120

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Борисов, стабилни в България са само бедността, мизерията и простотията. Факт !ГЕРБ вече не са нова партия, в която българите да виждат някаква надежда за промяна.Вече 6 години управлявате, а нещата не стават по-добри. Напротив !...Вие сте част от статуквото !При това вие сте тази част, която най-безмилостно и арогантно унищожава българския народ в услуга и по заповед на чуждите си господари.

119

Анонимен

преди 8 години

Умните и красивите не можаха да направят революция,защото революциите се правят от грозните и тъпите.Затова дайте ,че идва февруари,да подразним всЯчески профаните,че да го гътнат Борисов,както поланската зима,въх, тъкмо е студено!То вЕрно,че съм грозна като смъртта,ама съм и много нервна и много мразя някой да ме прави на ***.

118

Анонимен

преди 8 години

"Стабилността на държавата се крепи на нервите на Борисов"----Ле-ле-й! Тоя е пре-вър-тял напълно! Стабилността на държавата се крепи на нервите на ЧЪК НОРИС :)

117

Анонимен

преди 8 години

СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ЕДНО Е К С П Е Р Т Н О правителство! ВСИЧКИ ПАРТИИ СА БАНДИ, БАНДИТИ!

116

Анонимен

преди 8 години

Е не виждаш ли,че е РБ министри саботират премиера?!Кой смяташ,че стои зад това?!

115

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 178Някой да е споменавал Гаргамел?