43

Анонимен

преди 8 години

И друго колеги/братя/българи..четох в медия "КОЙ?" как "поничките" не били осъждани и на следващия ден (когато се смени обвинението от непредумишлено в предумишлено...) вече в същата тази медия четох че едината "поничка" бил задържан в полицията....ала-бала.. това според Вас манипулация ли е?!

42

Анонимен

преди 8 години

То във видеото се вижда, че Тодор - при падането си удря и главата, но това никой не го споменава! Не съм за братята, но те като са излизали от дома си, не са имали намерение - да убиват някого!!! А Тодор, в случая самоуверен каратист - е единствения виновен! Такива като него, които нямат търпение, да изчакат пресичащ пешеходец, газят децата ни...! Бог да го прости!

41

Анонимен

преди 8 години

Ако никой не го е ритал и бил момчето щеше да е живо. Братята са убийци и трябва да излежат наказанието си. Не може двама мъжища да се репчат на тинейджър и да му се отбиват.

40

Анонимен

преди 8 години

"Този Мариян вече втора седмица къде беше до сега? мънййй, мъни, мъни.Този Мариян е първият разпитан свидетел...това че медиите не го казаха веднага говори какъв инструмент са за манипулиране на обществото, този Мариян на следващия ден публикува във ФБ случката!

39

Анонимен

преди 8 години

"..Така така! Даже и друг пряк свидетел..." Тя същата тази девойка каза че те ("Поничките") са го удряли с бокс..после си признава че Тошко е бил човекът с бокса! Мариян е безпристрастен, нито "поничките" познава, нито Тошко...и на следващия ден е публикувал във ФБ каквот точно е видял, преживял..и т.н.

38

до 49

преди 8 години

Този Мариян вече втора седмица къде беше до сега? мънййй, мъни, мъни.

37

До 46

преди 8 години

Така така! Даже и друг пряк свидетел чухме! Приятелктата на тоя Тодор, само, че тя каза, че тия двамата "ангелски" братя са го държали и удряли! Та така! И на въпроса ти ПО ТЕЛВИЗИЯТА ГО КАЗА ТОВА! Та от там де!

36

Анонимен

преди 8 години

Добре че Мариян е жив и здрва. В БГ често този, който се намесва в сбиване го отнася най-яко и от двете страни. Затова като стане подобнонещо хората само гледат отстрани и не се намесват.

35

...

преди 8 години

Тука е като в оня виц АЗ ГО БУТНАХ С ЛОПАТАТА БАТЕ ГО ПОДПРЯ С ВИЛАТА, ДА НЕ ПАДНЕ И ТО ЧОВЕКА ЗЕ, ЧЕ УМРЕ! Еми да дадем на тия братя медали бре! Нали го уж там КМЕТА даже видял, че го и реанимирали и сърдечна операция му правили с байпас, да го спасят де, да не земат някой да си помислят друго! И даже после като ЕДНИ ИСТИНСКИ БЕЗИММЕНИ ГЕРОЙ си тръгнали преди и линейката и полицията да дойде (за да останат безименни де) Значи викам даите номер да ги подкрепя със SMS!

34

Анонимен

преди 8 години

Е как от какво е умрял, то е ясно - от келешлък и при това съвсем заслужено. Малък долен лигав бияч и престъпник.

33

Анонимен

преди 8 години

"Категорично е доказано че по тялото на Тодор има нанесени 28 удара. Да не би братята да са го държали за да може той сам да си нанася ударите.." - къде го прочетохте?! По тялото на Тодор има 28 охлузвания, като повечето са причинени от свличането на земята! Значи не вярвате на човек, който е бил свидетел на случката, няма видео материал, няма снимки за нанесения "побой" над Тодор, няма официална информация от аутопсията..обаче сте категорични..

32

до 37

преди 8 години

В други държави веднага след аутопсията казват от какво е умрял, а при нас втора вече седмица няма заключение от съдебните лекари. Какво чакат? чакат да видят кой какви връзки ли има. Говори се че майката на убийците работи в прокуратурата на Враца.

31

до 37

преди 8 години

В други държави веднага след аутопсията казват от какво е умрял, а при нас втора вече седмица няма заключение от съдебните лекари. Какво чакат? чакат да видят кой какви връзки ли има. Говори се че майката на убийците работи в прокуратурата на Враца.

30

Лили

преди 8 години

Сега ми стана ясно кой пусна партенката с глътнатия език! Въпросът е кой и защо я разпространи! Явно братята имат поддръжници, които се скъсват да пишат и харесват/не харесват тука. Каквото и да правите, те са убийци и ако подкупната разследваща и съдебна системи не направят необходимото да си понесат последствията, то природната няма да пропусне!

29

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 37Ти откъде разбра? Или всеки ден джиткаш я до съдебна медицина, я до прокуратурата или съда и там персонала заедно с кафето ти споделя ли, споделя...

28

?

преди 8 години

Ясно е ВИНОВНИ няма! Добре де тоя сега тука казва братята са невинни ВЪПРЕКИ ТОВА ТОЯ ТОДОР УМРЯ! Добре де, *** гледах и приятелката на Тодор тя пък каза пред телевизията, че е видяла как братята бият Тодор и ВЪПРЕКИ ТОВА ТОЯ ТОДОР УМРЯ! Сега айде нека са невинни тия братя що тогава ВЪПРЕКИ ТОВА ТОЯ ТОДОР ЗЕ, ЧЕ УМРЕ БРЕ? Да не е получил инфарк или исул или така нареченото самоумиране!? Не знам!? Има ли специалисти да го кажат това тука? Щот инак ВИНОВНИ КАКТО ВИНАГИ ПАК НЯМА! АМА УМРЕЛИ ПАК ИМА!

27

Анонимен

преди 8 години

До BarniСпомням си миналата година една пикла също се тръшкаше и кълнеше,че една полицайка и била бъркала в гащите! Сега пък приятелката и близките на Тодор се тръшкаха,че бил здрав,добър и не знам кво си още,но изглежда истината е съвсем друга! Разбира се жалко за момчето,но все пак нека истината да излезе и всеки да си получи заслуженото!

26

Анонимен

преди 8 години

До до 24и 30 да бяха, аутопсията доказа,че са НЕСМЪРТОНОСНИ

25

Анонимен

преди 8 години

Наскоро във фейса гледах един клип заснет от балкон. На него ясно се вижда, че двамата братя и Тодор стоят на тротоара до една ограда, там е приятелката му която снве нагоре надолу, има и други хора. Изведнъж без никок да го докосне, Тодор се свлече на земята, просто падна сам. Явно е имал здравословни проблеми. Склонен съм да вярвам на единия брат, че както каза той - грам не сме го докоснали.

24

Анонимен

преди 8 години

При условие, че почти всички коментиращи не са били преки свидетели и едва ли познават някой участник или очевидец на инцидента, интересно как могат набързо да си спретнат толкова нетърпящо коментари мнение?Щом някъде има бой и бити, няма невинни! Пък кой в каквото си ще да се кълне. Не познавам участниците и докато за Тодор мога да кажа: Мир на праха му!, от филипиките на 1-ия от брат пред репортерите нищо не разбрах: Имало само 1 удар, после не - нямало, а Тодор си лежал докато му помагали...