34

Идиоти

преди 8 години

Ей *** я оставете децата на мира. На всичкото отгоре са и кадърни. След като растат в среда където политици и мутри крадат милиарди безнаказано и те са се заблудили. Сложете им едмо мъмрене и пуснете децата. по-добре съдете убийците и истинските грабители на народа. Това е кьорфишек за заблуда на ЕС.

33

Анонимен

преди 8 години

До lpp - "Абе от КТБ Цветанов,Пеевски и сие краднаха 5 милиарда от нас,тези охлюви за 5 неоткраднати милиона ще ги съдят."Ми тези, дето ги пишеш от КТБ, са назначени специално да окрадат милиардите, а пишле ме тата ще ги съдят за назидание на мат'ряла, да не е посмял...

32

.

преди 8 години

"Тия момчета, ако бяха в САЩ, вече щяха да работят я към правителството"- Грешка. Щяха вече да им разширяват задниците в затвора. За такива аматьорщини и нормална ИТ фирма няма да ги вземе."да не се забравя кой е бащата на компютюра и по каква националност е Джон Атанасов"- Пич, Дж. Атанасов е толкова българин, колкото ти си американец. И това, че е измислил компютъра само в БГ го знаят. Горе долу както Попов бил измислил радиото

31

lpp

преди 8 години

Абе от КТБ Цветанов,Пеевски и сие краднаха 5 милиарда от нас,тези охлюви за 5 неоткраднати милиона ще ги съдят.

30

Rlch

преди 8 години

Сега , някой от IT сверата с бизнес и възможности , да им плати гаранциите и да ги вземе да бачкат при него. Ще си избие и парите и печалби за нула време.. Ама в БГ няма толкова акъл , сред "БИЗНИСМЕНИТИ".

29

Анонимен

преди 8 години

Тия момчета, ако бяха в САЩ, вече щяха да работят я към правителството, я към някоя тайна служба.А тук вместо да използваме потенциолът им, ще им съсипеме бъдещето.

28

Bond

преди 8 години

До тото хакпотАматьори са, защото не стига до твойта селска, врачанска кратуна!Щом е на 18-19 години и не носи бокс е аматьор!

27

Анонимен

преди 8 години

От това може да излезе добър филм :)

26

тото хакпот

преди 8 години

аматьори

25

възмутен

преди 8 години

Георги БГ е пълна с мозъци но не знаем как да ги ползваме да не се забравя кой е бащата на компютюра и по каква националност е Джон Атанасов.Провалиха им бъдещето вместо да ги оставят да си завършат образованието те за винаги са ги направили родоотстъпници.Навярно знанията си ще ги продат навън .Не виждат колко много доказани потенциални крадци които ограбиха БГ като Бисеров не с пет а със стотици милиони нищо не им сториха Тези момчетаим провалиха живота.

24

az tam

преди 8 години

Когато не можеш да създадеш разумни занимания - спорт, работа, качествено образование децата сами поемат своя път. Да не се чудим, че децата ни пушат, пият и само гледат телефоните си. Какво друго смислено да правят ...

23

Анонимен

преди 8 години

Поредните компютърни скапаняци, които си мислят, че могат да завладеят света :) Най-интересно е било в периода, през които си е мислел, че ще му платят парите и изведнъж...арест.

22

Аз

преди 8 години

Браво на момчетата за опита, макар че има и неусмислени моменти с хартиения носител. Но историята изглежда и малко скалъпена, понеже са успели да хакнат системата, ама не са се усетили да не използват компютъра на баща си.

21

Георги

преди 8 години

Не виждам защо ще съдят момчетата. Трябва медали да им дадат. Явно са много талантливи. Такива хора трябват на България. Браво момчета

20

Анонимен

преди 8 години

Защо ли съм останал с впечатлението, че прилагането на СРС-та се разрешава от съда, а не от шефа на Тотото, но както и да е. България е все пак. Вече почвам да се чудя дали след като са разбрали, че момчетата са спечелили да са им направили постановка.

19

е да де

преди 8 години

Двете момчета са си за награда да изиграеш макар и временно едни от най-големите моshенници в държавата направо си е подвиг.

18

Осведомен

преди 8 години

Джакпоти? Дебелото прасе изобщо не се поти! Мъни само за родата, защото после пак влизат у устата.Да пускаме фишове като луди, а Дебелянчо да ги манипулира 0т 19.30 до 19.33;)На "печелившите" честито!

17

силни реклами

преди 8 години

Нищо не разбрах...

16

Йордан до Анонимен

преди 8 години

Благодаря за професионалния коментар! Нека да не го наричаме лакомия. За мен това е смелост и дръзновение. И освен това - документиран факт за слабост в "системата" на тотализатора. Момчетата са "спипани" на местопроизшествието, но въпреки това е факт че едната база данни е била манипулирана успешно - и то от името на Директора на съответната фирма. На мен лично ме вдъхновяват такива "хакери" в работата ми. Няма идеална защита. Поздрави: Йордан

15

Анонимен

преди 8 години

до 5, тя е крадила законно