56

Г

преди 8 години

До 64 А по платно ли да се движиш... Децата мпс ли за да се движат по платното??? Тук твоята простотия се разкрива ;)

55

До 65

преди 8 години

София - 2 милиона?! Само в Боковите лъжи, за да оправдава краденето на повече пари.София е 1.2 милиона МАКС, барбар със с*еляндурите и б*арабите.

54

Един

преди 8 години

Сутринта Фандъкова пропагандираше по всички сутришни блокове как всичко било перфектно! Герберастка лъжкиня! Булеварди и улици са под всякаква критика!

53

Анонимен

преди 8 години

До до fvdfgf 47Първо София е над 2 милиона и то само града без suburb зоната.Второ, това за мащабите на Европа е ГОЛЯМ ГРАД а и не замо за Европа.Трето, ти не си от Лондон а от някакво забутано българско село така че не виждам защо набутваш Лондон.....??

52

смях

преди 8 години

Снегорините избутват снега на тротоара а оттам "умни" граждани с лопати го хвърлят отново на улицата и кръга се затваря :)

51

Анонимен

преди 8 години

Ринели кварталите, ама не и в България! Няма как да бъдат изчистени малките улички, поне не и тук..

50

Анонимен

преди 8 години

Малко инфо за по младите. София при соца беше 400 000 души и имаше минимален брой коли . Аз съм карал кънки по тротоарите , което значи , че не е имало никакви коли . Така , че никой нищо не е чистил , защото нямаше нужда .

49

Анонимен

преди 8 години

Това в София не е снегопочистване, а СНЕГОИЗБУТВАНЕ.Машините на фирмите получаващи милиони избутват снега на тротоара в район, за който отговарят гражданите, защото ако не си почистел тротоара от Столична община глобяват.Хвърлянето на луга и избутването на снега не е почистване!!!

48

До някой си

преди 8 години

"София била голяма европейска столица?!Ти изби рибата.Селище с 1,2 милиона е колкото един лондонски квартал бе."София може да е било 1.2 млн. през 1990. Сега е поне с още 500 000 отгоре, които обаче не са си сменили адресната регистрация. Аз съм от Ловеч, адресната регистрация ми е там, но живея в София. А имам поне още 20 приятели от Ловеч, които живеят в София по същата схема.Второ - Берлин, столицата на най-голяма европейска икономика, е 3млн души. Дали София е чак толкова малка?

47

Брадвата

преди 8 години

И пак аз, най-големите зaгубеняци сме пешеходците, не плащаме данък-кола, не плащаме акциз в нафтата и бензина, не купуваме гуми и не ползваме автосервизи, и именно затова вчера, а и днес е изчистено само по шосето, от шосе с 3 платна в посока, има-няма по 1.5 платно изчистено. Тротоарите около булевардите - абсурд, кой бyдала се движи по тротоара? Ако си без кола, за кмета/кметицата, си абсолютна дупка в бюджета. Как да я/го уважавам и да не го плюя?

46

Анонимен

преди 8 години

Трафика е кошмарен защото града е пълен с провинциалисти които не могат да карат.Очевадно е.............. но за виждащите.

45

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо Анонимен 28Зън,Зън,Зъз,Зън Бойко и дружина в спалната на *** се намира, и майка в устенцата му се из .....сира !!! Зън, зън, зън, зън, .......

44

Анонимен

преди 8 години

Надежда и Младост все пак не са в София, а гета, намиращи се близо до София.

43

Men

преди 8 години

До Х.Предполагам зависи от фирмата и от районния кмет, знам ли.

42

ПорЦелан

преди 8 години

До тарикат 44 за зимните гуми:Нашите зимни гуми не са съвсем зимни гуми, т.е. не са ледени/снежни, а са за кал/сняг и температури под 6 град. Целз. - разбираш ли?

41

Анонимен

преди 8 години

Много хора, казват при социализма падаше сняг по 2 метра и то месеци наред и нямаше никакъв проблем, а сега бедствие при всеки снеговалеж. Това е защото при социализма имаше държавни фирми, а сега всичко се дава на частници и нали се сещате, че първо ще разчистят на собственика на фирмата, после на тоя, после на оня и накрая където трябва

40

Анонимен

преди 8 години

Виждам, че Фандъкова вместо да мобилизира лапачите и некадърницит в общината да си свършат работата, ги е мобилизирала да пишат по форумите. Трагедията е пълна ...

39

дедо Мраз

преди 8 години

Мила родна картинка!!! Както винаги зимата ни изненада отзад...

38

Свинетко

преди 8 години

ЕДИН сняг падна и станаха бедствия.Това говори много за това как се управлява България.Все пак - сняг не вали само тук.

37

Анонимен

преди 8 години

"Голяма драма правите от малко сняг. По тошово време нямаше кой да изрине улиците със дни, помня всеки пък Ал.Стамболийски беше в преспи по 1 седмица."По Тошово време беше супер зле, тогава дори интернет и смартфони нямаше.