140

до 267

преди 8 години

Що да няма значение? С какви пари си бил купил колата - ти видя ли я какво представлява? Повече от 1000 лв и нещо не бих дал за такава - даже не разбрах до последно че била ауди! Но нека да проверят тези двамата трудоваци как и с какви средства - автокъща, сервиз....?

139

Анонимен

преди 8 години

Исил пак Вършее из Дайр аз Зор проникнали са с три танка на пистите на летището има няколко големи експлозий Халифатците показват и егзекуция на 8 ИРАНЦИ ОТ ХИЗ БУЛА ---много е вероятно града да падне до утре АЙДЕ СЕГА СИ ХВАЛЕТЕ ПИЯНДУРСКАТА *** ИЛИ КРАВАРНИКА

138

Анонимен

преди 8 години

Предполагам че само за "бизнеса" си и неплащане на данъци, несъответствие на доходи и богатство (а и други престъпни дейности) тези "понички" трябва да отнесът няколко години затвор - отделно от убийството!

137

до 258

преди 8 години

Аз не се страхувам да пиша на кирилица, за разлика от теб! Очаквам в най-скоро време да разберем какви професии и колко големи заплати за получавали тези трудови хора - "поничките" че да имат и автокъща (или участие в такава) и сервиз както пише в някои сайтове.

136

И все пак

преди 8 години

Поничките не карат коли, те ги крадат.Ясно е като бел ден, че форума е пълен с платени коментари. ОПОРНА ТОЧКА АУДИ, не се ли изчерпа? ДОЖИВОТЕН НА ИЗТОДИТЕ УБИЛИ МОМЧЕТО. ЕДИНИЯ Е БЛИЗО 40 ГОДИШЕН.АКО ИМ СЕ РАЗМИНЕ УТРЕ ВАШИЯТ СИН ЩЕ Е ЖЕРТВАТА

135

Ne

преди 8 години

Не на Държавата на Поничките

134

kiki

преди 8 години

До сега не е ясно от какво е починало момчето, просто лош късмет, че и то носи вина- това е ясно! Нека съда се произнесе- по тези дела без материален интерес бикновено е справедлив.

133

Тъпи сте

преди 8 години

Ха мутрополицията забрани газовите оръжия след това на регистрация въздушните оръжия а до сега всички убийства са с секири камъни боксове кухненски ножове палки и т.н... Но убит с газов и въздушен няма... Глупци ни ръководят крадци ни убиват...

132

Анонимен

преди 8 години

Поничките предполагам получават по над 1500 лв заплата и имат хубави професии, щом като могат да си позволят да продават по няколко коли в автокъща като съдружници. А аудито на момчето - ако обичате не говорете за него, ако сте го видяли какво представлява!

131

Анонимен

преди 8 години

Аудито на убитото момче е толкова старо че просто не си заслужава...Да видим доходите на поничките - трябва да имат много големи заплати за да продават няколко коли в автокъща където са и съдружници.

130

Анонимен

преди 8 години

Поничките какви доходи имат и какво работят за да продават няколко коли и да са съдружници в автокъща?

129

Щиглиц

преди 8 години

Таекуондо срещу селска плескавица - резултата е смърт!

128

Анонимен

преди 8 години

Да сметнат какви заплати получават поничките (ако изобщо работят), дали доходите им съответстват на колите които продават.

127

Анонимен

преди 8 години

Нека да видим как безработните понички са купили няколко коли които продават в автокъща и са съдружници там.

126

Анонимен

преди 8 години

Каква замозащита може да бъде факта че единия го държи отзад за ръцете а другия го налага? Също могат да проверят поничките с какви средства са закупили колите които продават в автокъшщата - какви професии имат поничките, какво са работили и как са купили колите?

125

Анонимен

преди 8 години

До ОфффБългария е на първо място в Европа по производство на синтетики, няма нужда да се сравняваме със САЩ - те са големи.

124

чък норис

преди 8 години

Бойните изкества трябва да учат на въздържаниеБолни момчета не трябва да се вълнуват

123

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига вече с тоя Тошко. Каквото е потърсил, си го е намерил.

122

Анонимен

преди 8 години

Имал бокс и айде да оправдаем двата *** които се били защитавали. Болно общество, липса на всякакви ценности... Има оръжия на пазара - изчакайте да ги пуснат.....

121

Адвокат

преди 8 години

"Закона е ясен"ЗакоНЪТ явно не ти е ясен.