94

Анонимен

преди 8 години

Ето това е референдум !ОСТАВКА !!!

93

Стана ми ясно!

преди 8 години

В РБ има зли разни лошави групи с разни интереси и емоции, лоши политици- използвачи , спортни коментатори, които смятат, че МВР е нещо като българския футбол, на бивши служители, лапащи 20 заплати обезщетение, но емоционално в системата, медиите, които пълнят страниците и програмното време, непрофесионални коментатори, неблагодарни икономически кръгове, обиди, нелепи твърдения и пр.В България има сал едно МВР на бял кон, но яко го клатят. Туй е международното положение, дума стрина Румяна.

92

Анонимен

преди 8 години

Абе тая мантра за СТАБИЛНОСТТА май доста се поизтърка.Един вид ни казват и да не ви харесва, няма друга алтернатива.Няма кой друг да управлява освен ГЕРБ, и ще си правим далавериките с обществените поръчки и ще си плащаме 1 млрд за 40 км магистрала.Ами то тая магистрала сигурно е от мрамор и със златни мантинели.Жалки некадъници, крадци и фалшификатори на избори.ОСТАВКА !

91

Селянин

преди 8 години

Хубава и страхотна работа ама гербаджийска ,резултат няма. Мойта крава като не дава мляко и и режа главата.

90

Анонимен

преди 8 години

Продължи на горе ^^ОСТАВКА !!!

89

Анонимен

преди 8 години

От това недоразумение нищо не зависи. Кукла на конци. А кукловодът всички го познаваме- неговият почерк е навсякъде из България - стабилен разпад.

88

ПРЕДЛАГАМ

преди 8 години

Нека всички напишем - ОСТАВКА, без нищо друго, а тя да се сеща за какво, и не само тя !!!

87

baaa go

преди 8 години

Малеееее,тая що е отекла такава като топуз!?

86

Анонимен

преди 8 години

A то работи ли......избиват ни децата по улиците......изнасилват и се гаврят със възрастни хора по селата.....а за измамените няма какво да пишем.....границата ни е разкопано лозе.......политици,доктори,полицай,общински мишки всички корумпирани......а сега си задай въпроса дали МВР функционира.......аз вече си отговорих.......А ти....

85

Анонимен

преди 8 години

Ми то винаги некадърността избива в сопване и заклинания.

84

Анонимен

преди 8 години

Лелко я си тури очилата и погледни дали заради теб МВР не се е превърнало в една боксова круша.

83

Анонимен

преди 8 години

МВР шефът Румяна Бъчварова отговори на критиките по неин адрес- - - - -НИКОЙ МИНИСТЪР ПО СВЕТА НЕ ОТГОВАРЯ НА КРИТИКИ, А СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА, И ТО МОМЕНТАЛНО !!!!

82

Криско

преди 8 години

Покажи на тия хора как са мяташ,как го движиш, как са бараш,колко са раздаваш.Как са мяташ,как го движиш, как го бараш,колко са раздаваш.

81

Иде видовден, гяури!

преди 8 години

Критикувайте, критикувайте - но скоро ще плачете над сметките за тока! Тогава ще видим, кой кум, кой сват, кой на булката брат.

80

ааааа

преди 8 години

ДОМУСЧИЕВ ИСКАЛ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ..

79

Джедай Мастър

преди 8 години

Много са смешни и жалки с агресивната си защитна позиция по всички въпроси. Когато ги критикуват, което е конституционно право, веднага започват да лаят: искате да ни дестабилизирате, да ни унищожите, това е метеж, не ни казвайте какво да правим, искате да убиете Тиквата, не е вярно, че не сме си вършили работата, работим по 36 часа на ден и пр. Но, така е с простите и невъзпитани хора, те се държат, както биха се държали на опашката в плод и зеленчука, не като управляващи страната.

78

Анонимен

преди 8 години

ЕДИНСТВЕНАТА ПОЛЕЗНА РАБОТА КОЯТО МОЖЕШ ДА СВЪРШИШ г-жо БЪЧВАРОВА, Е ДА СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА !!! НО Я ВЪРШИ БАВНО И ВНИМАТЕЛНО .... ДА НЕ СЕ УМОРИШ ОТ РАБОТА !!!

77

Тетката бърка!

преди 8 години

Не е права Бъчварова, полицията има много големи пропуски - досега няма нито един заловен и глобен клошар!

76

Анонимен

преди 8 години

Ние пък очакваме резултати, а не празни и нелепи дрънкания.

75

Анонимен

преди 8 години

"Свършена е много работа,но без резултат"Тия камън от тук там , а после от там тук, и обратно !