45

Анонимен

преди 8 години

Защо обират и правят набези по къщите на старите хора, преди не превеха така. Като малък баба ми и дядо ми живееха на село на две улици от "маалата" и никой не ги е нападал и обирал, дори не заключваха външните врати, ако идва някой съсед само *** и направо влиза...

44

Анонимен

преди 8 години

Той обеща да започне строителство на две бригади за флота.- - - - Строителство ? Бриади ? Флот ???Бойко ти какво пушиш бе ????

43

1984

преди 8 години

Оставка!

42

Анонимен

преди 8 години

Да си представим държавата все едно е селска къща с двор и куче Полицай ами то къщата обрана хората набити а кучето си ближе оная работа на двора и хич не му пука!

41

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКакви са тия "бригади за флота" - - - -Ей такива ! Ще броят морския пясък за заплати от 10 000 лв. !!!

40

Анонимен

преди 8 години

Говори все едно някои от които нищо не зависи коментира новините !Не веднъж ТУК в коментарите под новини за насилие съм прочитал това което казва той.

39

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия "бригади за флота"

38

Анонимен

преди 8 години

може ли свръх компетентните служители на днес.бг дами обяснят как се "строят бригади за флота"?Ако не ви затруднявам само, че виждам, че ви е трудно да пишете...

37

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова, щом си в Китай докарай китайци за полицаи у нас ! От нашите нищо не става !!!

36

А ся де

преди 8 години

Абе що трябва Премиера да казва кой какво да направи? Тая полиция за какво е? Нали само реват, че им орязали заплатите за пенсия-ми малко работа да свършат, да си заработят заплатите! Във всяка фирма-ако не си вършиш съвестно задълженията-те уволняват! Само нашите полицаи-ни престъпници хващат, нито ни пазят-и си живуркат до пенсийка! От България са избягали хиляди лекари, мед.сестри, комп.спецове и прочие-и нито един полицаи!

35

Анонимен

преди 8 години

Имам чуството, че живеем като в ония приказки дето простолюдието отива при мърдия цар с проблемите си и той лично отсича кой крив - кой прав.

34

borisoglu

преди 8 години

хващайте ги биячите на старци че намля белия матриал и нема кой да плаща данъци и да купува винетки. шведите и бежанците само лапат, младите дим да ги нема, само старците останаха.

33

Антиполитик

преди 8 години

В страна с пемиер мутра,командвана от руската мафия,депутати командвани от други разни мафии,всеки един от тях пълен некадърник,крадец,и измамник,криещ данъци и доходи,перящ пари,оправдавани от съда за милионите които препират през разни измислени фирми,всички "строители""бизнисмйени"а всъщност долнопробни *** необърсани,та в такава страна където министър на правосъдииту е пионка на вал злат,а министър на интериора ръиш ли е пълна куха лейка,ми не очаквайте да има закони и ред!Всичко е мафия1

32

borisoglu

преди 8 години

хващайте ги биячите на старци че намля белия матриал и нема кой да плаща данъци и да купува винетки. шведите и бежанците само лапат, младите дим да ги нема, само старците останаха. ПС: фесчета защо спряхте коментарите под статийката с новия си директор. уинк уинк нъдж нъдж. интересно е че където е стъпил скоро е започнала мюслимизация и гражданска война. повод за размисъл.

31

Анонимен

преди 8 години

До КУРРАко работеха всички като Бойко досега да изпреварили и германците , ама една птичка пролет не прави- - - -Прав си ! Ако наистина работехме като Бойко щяхме да бием германците на световното по футбол 94 г. с 10:1 !!!

30

Анонимен

преди 8 години

Премиере,нищо не става от теб,само се излиташ като бекярин на оро.

29

Наблюдател

преди 8 години

Б.Борисов най-вече е виновен за дереджето на МВР - упорито нежелае да се направи реформа в него, което е застинало във времето на социализма като мислене, структура.... Но като кадърност на служителите се е върнало дори в 19 век! Сега иска ефективност ама няма как да се случи при това положение! Там се забелязва "раздвижване" само когато има антиправителствени демонстрации и им се застрашат превилегиите! Така че, да се сърди на себе си, но и това при него е лицемерие....

28

ЕГАТИ

преди 8 години

Министъра на МВР, хабер си няма от тая структура. След като Бойко се огражда с подлизурковци, а не от специалисти така ще е. Вината си е изцяло на Бойко, нека като мъж да си я поеме, а да не се оправдава с хората които е назначил. Хора, които нямат никакъв опит в тази сфера и ги е назначил въпреки това.

27

Анонимен

преди 8 години

Не ги хващай Бойкоооооо, ония пак ще ги пуснат !!!! Не се хаби залудо !!!

26

Анонимен

преди 8 години

Е видяхте ли , че даже и червения *** е съгласен , че в момента Борисов е най добрия Премиер и , че няма друг кандидат по добър . Само , че изпълнява опорната точка на Позитано 20 да плюе по ГЕРБ и Борисов денонощно . Давай другарю , че утре ще изплащат хонорарите .